Bookmarks

     

    Σειρά συγκεντρώσεων με τους εκπροσώπους των σωματείων που ανήκουν στη δύναμη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας έχει προγραμματίσει η Διοίκηση της τοπικής Ένωσης αρχής γενομένης ανά κατηγορία από την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου και οι οποίες θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή στις 22 του ίδιου μήνα. Μάλιστα να σημειωθεί ότι στο δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για τις ώρες αλλά και για τις ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις του Προεδρείου της Ε.Π.Σ. Καβάλας με τους εκπροσώπους των ερασιτεχνικών σωματείων ανά κατηγορία.

     

    Το δελτίο τύπου

    της ΕΠΣ Καβάλας

    Μάλιστα στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για τις τελευταίες δραστηριότητες της τοπικής Ένωσης και αναλυτικά το περιεχόμενό του έχει ως εξής:

    1. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Ορφέας Ελευθερούπολης-Αετός Ορφανού για το πρωτάθλημα (Κ13) θα διεξαχθεί το Σάββατο 2-2-2013 και ώρα 11.π.μ.

     

    2. Πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων από τις ομάδες (Κ17), (Κ15), (Κ13) και της Ε.Π.Σ. Καβάλας την Τρίτη 29-1-2013 στην οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα σχετικά πρωταθλήματα τα οποία έχουν φθάσει στη λήξη της Α’ φάσης. Η κλήρωση των αγώνων για την επόμενη φάση θα διεξαχθεί την Τρίτη 5-2-2013 και ώρα 7.μ.μ. στα γραφεία της ένωσης. Οι ομάδες που προκρίθηκαν θα ανακοινωθούν μετά την τέλεση και των υπολοίπων αγώνων που εκκρεμούν το Σαββατοκύριακο 2-3/2/2013.

     

    3. Ο μη διεξαχθείς ποδοσφαιρικός αγώνας Κεραυνός Καλλιράχης-Ποντιακός Ποντολιβάδου θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6-2-2013 και ώρα 3.μ.μ.

     

    4. Ορίσθηκαν οι ημερομηνίες, στις οποίες θα πραγματοποιηθούν οι συγκεντρώσεις των σωματείων ανά κατηγορία που έχουν ως ακολούθως:

    Τρίτη 19 Φεβρουαρίου ώρα 6 μ.μ.: Συγκέντρωση εκπροσώπων των σωματείων της Γ’ κατηγορίας.

    Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου ώρα 6 μ.μ.: Συγκέντρωση εκπροσώπων των σωματείων της Β’ κατηγορίας.

    Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου ώρα 6 μ.μ.: Συγκέντρωση εκπροσώπων των σωματείων της League κατηγορίας.

    Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου ώρα 6 μ.μ.: Συγκέντρωση εκπροσώπων των σωματείων της Α’ κατηγορίας.

    Στις συγκεντρώσεις θα ενημερωθούν τα σωματεία για όλα τα τρέχοντα θέματα

    που αφορούν τη διεξαγωγή των τοπικών μας πρωταθλημάτων και θα γίνουν

    στα γραφεία της ένωσης.

     

    5. Οι ομάδες που αποκλείσθηκαν από τη Β φάση των πρωταθλημάτων (Κ15) και (Κ13) και επιθυμούν να δώσουν και άλλους αγώνες καθώς και αυτές που επιθυμούν να λάβουν μέρος στα πρωταθλήματα (Κ11) και (Κ9) υποχρεούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους εγγράφως στην ένωση, έως τις 15-2-2013.

     

    6. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Ελπίς Κρυονερίου-Άρης Πηγών θα διεξαχθεί την Κυριακή 24-2-2013 και ώρα 3.30.μ.μ.

     

    7. Την Τετάρτη 6-2-2013 οι μικτές μας ομάδες παίδων και νέων ταξιδεύουν στη γειτονική Δράμα όπου εκεί θα αναμετρηθούν με τις αντίστοιχες ομάδες της τοπικής ένωσης. Ο αγώνας των παίδων θ’ αρχίσει στις 12.45 ώρα ενώ αυτός των νέων στις 3.μ.μ.

     

    8. Την Δευτέρα 28-1-2013 έγινε η πρωτοχρονιάτικη κοπή πίτας, του Συνδέσμου πτυχιούχων προπονητών ποδοσφαίρου Ν. Καβάλας. Στην κοπή παρευρέθηκαν οι κ.κ. Ευσταθιάδης Χαράλαμπος, Σουφλέρης Γεώργιος και ο ειδικός γραμματέας της Ε.Π.Σ.Κ. κ. Χρόνης Γαιτατζής.

    9. Η Υγειονομική Επιτροπή της ένωσης κατάφερε μετά από συνεχείς επαφές που είχε με τη σχολή νοσηλευτών Καβάλας να δημιουργήσει ένα σύνολο (35) με (40) περίπου πτυχιούχους της σχολής, οι οποίοι σε βάθος χρόνου θα έχουν τη δυνατότητα να καλύπτουν κάθε Σαββατοκύριακο όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Οι νοσηλευτές αυτοί παρακολούθησαν ήδη ένα σεμινάριο πρώτων βοηθειών και είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις

    υπηρεσίες τους όποτε τους ζητηθεί. Όσοι παράγοντες επιθυμούν να παραβρεθεί νοσηλευτής στο γήπεδό τους μπορούν να επικοινωνούν με μέλος τις υγειονομικής επιτροπής ιατρό κ. Κώστα Παπαδόπουλο τηλ. 6973-656.015.

     

    10. Καλείται σε απολογία ο Πρόεδρος του σωματείου Ναζιανζός Ν. Καρβάλης κ. Χατζηβασιλειάδης Κοσμάς την Τρίτη 5-1-2013 ώρα 6.μ.μ. στα γραφεία της ένωσης για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Ναζιανζός Ν. Καρβάλης-Μυρμιδόνες Καβάλας.

     

    11. Τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο τριάντα (30)€ ο παράγοντας του σωματείου ΜΑ Φιλίππων κ. Τσαγκάλης Θεόδωρος για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Καβάλα 2004-ΜΑ Φιλίππων. Το χρηματικό πρόστιμο πρέπει να εξοφληθεί έως 4-3-2013.

     

    12. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

    Χουίδης Σπ. Θράκη Γραβούνας 4 αγωνιστικές

    Καραλίδης Ευστ. Θράκη Γραβούνας 1 αγωνιστική

    Μηλιάδης Ν. Ν.ΜΑ Ορφανίου 1 αγωνιστική

    Παπαδόπουλος Χ. Καβάλα 2004 2 αγωνιστικές

    Διαμαντής Δ. Καβάλα 2004 1 αγωνιστική

    Σαχόλι Χ. ΜΑ Φιλίππων 2 αγωνιστικές

    Τσομπανίδης Φ. ΜΑ Φιλίππων 1 αγωνιστική

    Γαμβρέλης Δ. Νέστος Χρυσούπολης 5 αγωνιστικές».

     

    Comments are closed.