Bookmarks

     

    Δύο ακόμη νεαροί και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι προέρχονται από την ομάδα νέων της ΠΑΕ Καβάλα υπέγραψαν σήμερα Πέμπτη (24/1) επαγγελματικά συμβόλαια στην ΠΑΕ Καβάλα και επίσημα ανακοινώθηκαν με δελτίο τύπου. Πρόκειται για τους Αναστάσιο Τσομπανόπουλο και Σωτήρη Θεοδωρίδη. Την ίδια ώρα ανακοινώθηκε και η από κοινού λύση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Νίκου Δελημπάση. Ωστόσο εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι τα μεταγραφικά στην Καβαλιώτικη ΠΑΕ τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και πιθανολογείται ότι τα επόμενα 24ωρα στον Α.Ο.Κ. θα υπάρξουν μία ή δύο ακόμα μεταγραφές.

     

    Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Καβάλα

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της ΠΑΕ Καβάλα είναι το εξής:

    -«Η ΠΑΕ Καβάλα ανακοινώνει ότι παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας Κωνσταντίνου Τσαλίκη υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια οι Τσομπανόπουλος Αναστάσιος και Θεοδωρίδης Σωτήριος. Επίσης ανακοινώνει την από κοινού λύση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Δελημπάση Νικόλαου».

     

    Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες υπήρξε έντονη κινητικότητα στα μεταγραφικά της Καβαλιώτικης ΠΑΕ αφού στο έμψυχο δυναμικό της εντάχθηκαν και επίσημα ανακοινώθηκαν, ο 33χρονος

    Σέρβος αμυντικός χαφ Ιβάν Τάσιτς, ο αμυντικός χαφ και πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλων Σμύρνης Παντελής Ντουτσαρίδης καθώς επίσης και ο υψηλόσωμος αμυντικός-στόπερ Νίκος Ζιαμπάρης. Στο έμψυχο δυναμικό της Καβαλιώτικης ΠΑΕ εντάχθηκαν και δύο ακόμη ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές από την ομάδα νέων της ΠΑΕ οι οποίοι υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο. Και ο λόγος γίνεται για τους Γιάννη Καζαντζίδη και Χρυσόστομο Ρεβυθόπουλο. Μάλιστα να τονίσουμε ότι όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Α.Ο.Κ. ήδη συμμετέχουν στις καθημερινές προπονήσεις της ομάδας και υπολογίζονται στα πλάνα του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου.

     

    Παρελθόν αποτελούν Μοκάκε και Ενσαλίβα

    Βέβαια εκτός από τις αφίξεις είχαμε και αναχωρήσεις στην ΠΑΕ Καβάλα μιας και παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό των «Αργοναυτών» αποτελούν τόσο ο Ταμαντανί Ενσαλίβα όσο και ο Μάρκους Μοκάκε. Δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι συναντήθηκαν με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Καβάλα Κώστα Τσαλίκη, από κοινού έλυσαν τα συμβόλαιά τους και πλέον αναζητούν την τύχη τους για «άλλες πολιτείες».

     

    Σε ρυθμούς… Καλλιθέας

    Τα πάντα ωστόσο στο στρατόπεδο των «Αργοναυτών» κινούνται για το εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (27/1) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με την Καλλιθέα με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο και οι τρεις βαθμοί, επιτακτική ανάγκη. Προβλήματα αγωνιστικής φύσεως δεν υπάρχουν για τον Κιλκισιώτη προπονητή των «Αργοναυτών» Νίκο Παπαδόπουλο ο οποίος μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο δυναμικό του Α.Ο.Κ. αλλά και στα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα. Την ίδια ώρα ο Νίκος Παπαδόπουλος μπορεί να υπολογίζει και στον Στέλιο Μαραγκό ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του στο παιχνίδι με τη Λάρισα αφού είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες. Από την άλλη πλευρά στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας δεν υπολογίζεται ο Δημήτρης Πλιάγκας ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο γήπεδο Καραϊσκάκη και την ποινή της τιμωρίας θα την εκτίσει στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Καλλιθέα.

     

    Ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο ρέφερι Αλέξανδρος Κατσικογιάννης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. με την Καλλιθέα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτριος Τίκας (Ε.Π.Σ. Ηπείρου) και Δημήτριος Γεωργαράς (Ε.Π.Σ. Άρτας) με 4ο διαιτητή αγώνα τον Χρήστο Γκράνα (Ε.Π.Σ. Ξάνθης) και παρατηρητή τον Δημήτριο Ίτσκο της Ε.Π.Σ. Σερρών.

    One Response to “Τα μεταγραφικά στην ΠΑΕ Καβάλα βρίσκονται στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες και τα νέα αποκτήματα έχουν μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων – Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψαν από την ομάδα νέων οι Αν. Τσομπανόπουλος και Σ. Θεοδωρίδης – Παρελθόν αποτελεί ο Νίκος Δελημπάσης”