Bookmarks

    Απόλυτη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες», εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου το απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης (23/1). Μία εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας το παρόν τους έδωσαν πλήθος επωνύμων του Καβαλιώτικου αθλητισμού και άπαντες ευχήθηκαν τόσο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο ο Α.Ο.Κ. όσο και η Ένωση Καλαθοσφαίρισης στο μπάσκετ να έχει μία ιδιαίτερα εποικοδομητική χρονιά, τη σεζόν που διανύουμε. Την πίτα των «Γαλάζιων Αργοναυτών» ευλόγησε και έκοψε ο Πατέρας Γεράσιμος.


    Άπαντες έδωσαν το παρόν τους

    Πιο συγκεκριμένα το παρόν τους έδωσαν ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα Χαράλαμπος Κουφατζής, το μέλος της Διοίκησης Ιπποκράτης Παχίδης, ο τεχνικός διευθυντής Κώστας Τσαλίκης, οι ποδοσφαιριστές Θοδωρής Τριποτσέρης, Στέλιος Μαραγκός καθώς επίσης και το νέο μεταγραφικό απόκτημα Σέρβος, Ιβάν Τάσιτς, ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου της ΠΑΕ Καβάλα Πέτρος Πετρόπουλος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κώστας Παπακωνσταντίνου, ο βοηθός προπονητή της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Στέλιος Σχοινάκης, οι καλαθοσφαιριστές της ΚΑΕ Νικόλαος Πιεβάλιτσα, Θωμάς Αράπης, ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου της ΚΑΕ Γιώργος Νελόπουλος, το μέλος του τμήματος επικοινωνίας Θόδωρος Πορλίδης, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Καβάλα Κωνσταντίνος Κανάκης, το μέλος του Δ.Σ. του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Τάσος Μεταξάς, ο Πρόεδρος των παλαιμάχων Κώστας Λιόλιος, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Παύλος Κούντουρας, ο πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα Γιάννης Παπαϊωάννου, ο πρώην γιατρός της ομάδας Δημήτρης Τζίρκας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Α.Ε. Καβάλας Αντώνης Πρασίνης, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας Γιάννης Προμούσας, εκπρόσωποι του αθλητικού ρεπορτάζ και πολλοί φίλαθλοι.

     

    Το φλουρί έπεσε στην ΚΑΕ

    Λίγο πριν από την κοπή της καθιερωμένης πίτας το λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των «Γαλάζιων Αργοναυτών» Γιάννης Καραμάνης ο οποίος ευχήθηκε σε όλους να έχουν μία εποικοδομητική χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα, για τις ομάδες του Α.Ο.Κ. και της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας ευχήθηκε τα καλύτερα ενώ το φλουρί της πίτας, ήταν στο κομμάτι της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας το οποίο και παρέλαβε ο Πρόεδρος της Καβαλιώτικης ΚΑΕ Κώστας Παπακωνσταντίνου. Μάλιστα ο ίδιος χαμογελώντας ακούστηκε να λέει: «Να είσαστε σίγουροι ότι παρά τις όποιες δυσκολίες θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να σώσουμε την ομάδα. Σας θέλουμε δίπλα μας γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε». Το κομμάτι της ΠΑΕ Καβάλα παρέλαβε ο τεχνικός διευθυντής Κώστας Τσαλίκης, το κομμάτι του ποδοσφαιρικού τμήματος ο αρχηγός της ομάδας Θοδωρής Τριποτσέρης, το κομμάτι της ΚΑΕ ο Κώστας Παπακωνσταντίνου, το κομμάτι του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας ο βοηθός προπονητή Στέλιος Σχοινάκης, το κομμάτι των βετεράνων ποδοσφαιριστών ο Κώστας Λιόλιος, το κομμάτι του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Κανάκης, το κομμάτι της Λέσχης Φιλάθλων ο Γιάννης Προμούσας, και το κομμάτι των αθλητικογράφων ο Μπάμπης Παναγιωτίδης.

    Comments are closed.