Bookmarks

     

    Μεγάλη νίκη με σκορ (73-78) πέτυχε την προηγούμενη Τετάρτη (23/1) το βράδυ στη Ναζαρέτ του Ισραήλ η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας επί της Γκαλίλ Γκιλμπόα. Η ομάδα του Άγγελου Κορωνιού διατήρησε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πήρε το πρώτο της εκτός έδρας ροζ φύλλο, στη Βαλκανική Λίγκα. Μία νίκη πέρα για πέρα δίκαιη για το συγκρότημα του Άγγελου Κορωνιού το οποίο έδειξε αγωνιστικότητα, ωριμότητα κυρίως δε αποτελεσματικότητα και στις 4 περιόδους και δικαιολογημένα ξεπέρασε με επιτυχία το εμπόδιο της Ισραηλινής ομάδας Γκαλίλ Γκιλμπόα.

    Ο τεχνικός της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Άγγελος Κορωνιός είδε με ικανοποίηση τους νέους παίκτες της ομάδας, Ατσάρα, Μιλόσεβιτς και Άρμπετ να αφομοιώνουν ακόμη καλύτερα το νέο τρόπο παιχνιδιού της και τον Μίτροβιτς και πάλι σε πολύ καλή μέρα. Οι γηπεδούχοι «κόλλησαν» στην πολύ καλή άμυνα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και δεν κατάφεραν να βρουν τους διαδρόμους, με τη διαφορά να πηγαίνει στους 10 πόντους (58-68) στην επανάληψη. Παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων να γυρίσουν το ματς, οι παίκτες του Άγγελου Κορωνιού κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα μέχρι το τέλος και να πάρουν τη νίκη με σκορ (73-78).

     

    Τα δεκάλεπτα: 19-24, 39-40, 56-63, 73-78.

    Γκαλίλ Γκιλμπόα (Λούμπιν): Τίσμαν, Κατζ 1, Γιόσεφ 2, Γιβζόρι 7 (2), Σίμτσον, Χέις 15 (3), Μπάουμαν 14, Σάντερς 16 (1), Γκριν 1, Ουάτ 17.

    Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας (Κορωνιός): Πάνος 10, Άρμπετ 11 (1), Καλαμπάκας 7 (2), Μανωλόπουλος 3 (1), Στεφανίδης 7 (1), Μιλόσεβιτς 10 (1), Βελισσαρίου, Μίτροβιτς 12 (2), Κρστέβσκι 1, Κόλεμαν 10, Ατσάρα 7 (2).

     

    Το μυαλό στον Ηλυσιακό

    Πλέον το μυαλό όλων όσων βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας είναι στραμμένο στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (27/1) στο γήπεδο των Ηλυσίων με αντίπαλο την ομάδα του Ηλυσιακού. Μία αναμέτρηση-ντέρμπι στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας και στόχος για την ομάδα του Άγγελου Κορωνιού είναι η κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα η οποία αναμφισβήτητα θα βάλει τις βάσεις σε μεγάλο βαθμό για την παραμονή στην κατηγορία. Το ευχάριστο για τον Άγγελο Κορωνιό είναι το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και για τη δύσκολη εκτός έδρας μάχη μέσα στα Ηλύσια θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του οι οποίοι ανήκουν στο δυναμικό της Καβαλιώτικης ΚΑΕ.

    Comments are closed.