Bookmarks

     

    Απόλυτα πετυχημένο κρίθηκε σήμερα Παρασκευή (11/1) το ταξίδι «αστραπή» του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Καβάλα Κώστα Τσαλίκη στην πρωτεύουσα και ειδικότερα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.), αφού με την επιστροφή του το απόγευμα στην Καβάλα ο ίδιος είχε στις αποσκευές του τα δελτία 6 ποδοσφαιριστών οι οποίοι πλέον έχουν ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό της Καβαλιώτικης ΠΑΕ. Πιο συγκεκριμένα ο Κώστας Τσαλίκης επέστρεψε γύρω στις 5 σήμερα Παρασκευή (11/1) στην Καβάλα έχοντας στα χέρια του τα δελτία των ποδοσφαιριστών Εντιαγέ, Ευθύμιου Κοτίτσα, Ντάνιελ Κούτεφ αλλά και των τριών νεαρών ποδοσφαιριστών που προωθήθηκαν από την ομάδα νέων στην ΠΑΕ Καβάλα και πρόκειται για τους Κάργα, Παπαδόπουλο και Ντομί.

     

    Έτσι λοιπόν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας των «Αργοναυτών» και ειδικότερα στα πλάνα του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου για το παιχνίδι της Κυριακής (13/1) υπολογίζονται οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές μετά την έκδοση των δελτίων τους. Το γεγονός αυτό αποτελεί μία ιδιαίτερα ευχάριστη «έκπληξη» αφού δεν είναι λίγα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Κιλκισιώτης προπονητής της Καβάλας κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Φωκικό που κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμος σε βαθμολογικό επίπεδο για την Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά.

     

    Χωρίς Ενσαλίβα με τον Φωκικό

    Και ενώ εκδόθηκαν τα δελτία 6 νέων ποδοσφαιριστών στην ΠΑΕ Καβάλα ο Νίκος Παπαδόπουλος για το παιχνίδι με τον Φωκικό δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του επιθετικού Ενσαλίβα ο οποίος εξακολουθεί να είναι τραυματίας και καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που διανύουμε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αλλά δεν κατάφερε πλήρως να ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού που αντιμετώπισε. Ο Μοκάκε εξακολουθεί να είναι άφαντος ενώ στα πλάνα του Νίκου Παπαδόπουλου δεν υπολογίζεται και ο δεξιός πλάγιος μπακ Τάσος Παγώνης ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του στο παιχνίδι κόντρα στον Φωκικό. Αντίθετα στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. έχει τεθεί και ο επιθετικός Μπρατσιάνι ο οποίος εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του, στο παιχνίδι με τον Βύζαντα Μεγάρων, μετά την απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα που είχε δεχτεί στον επαναληπτικό αγώνα του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚγια το κύπελλο Ελλάδος.  Το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» συνεχίστηκε σήμερα Παρασκευή (11/1) το απόγευμα με την προγραμματισμένη προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Καρβάλης και σιγά σιγά ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του, στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. άρχισαν να σχεδιάζουν τα πλάνα τους για την 11άδα με την οποία θα αγωνιστεί ο Α.Ο.Κ. κόντρα στον Φωκικό. Μάλιστα με βάση τις απουσίες που υπάρχουν αναμένονται στη συγκεκριμένη αναμέτρηση αρκετά νέα πρόσωπα στους «11» που θα αγωνιστούν κόντρα στην ομάδα της Άμφισσας.

     

    Το παρών πρέπει να δώσει ο κόσμος

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι οι Καβαλιώτες φίλαθλοι θα πρέπει να δώσουν εντυπωσιακό παρών στις κερκίδες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» για το δύσκολο παιχνίδι με τον Φωκικό έτσι ώστε ο Α.Ο.Κ. να ξεπεράσει το εμπόδιο, να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, να αναρριχηθεί ακόμα πιο ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μία καλύτερη συνέχεια στο υπόλοιπο του μαραθωνίου του πρωταθλήματος της Football League.

     

     

    Ο Γιάννης Παπαδόπουλος σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο διαιτητής Γιάννης Παπαδόπουλος της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» μεταξύ του Α.Ο.Κ. και του Φωκικού. Βοηθοί του θα είναι οι Παναγιώτης Παπαδόπουλος και Νεκταρία Τσαγγάρη από την ίδια Ένωση με 4ο διαιτητή αγώνα τον Αθανάσιο Σέζο της Ε.Π.Σ. Κιλκίς και παρατηρητή διαιτησίας τον Βασίλειο Γαβριηλίδη της Ε.Π.Σ. Θράκης.

     

    Η ερχόμενη 16η αγωνιστική

    Βύζας Μεγάρων-Δόξα Δράμας

    Παναχαϊκή-Θρασύβουλος

    Καβάλα-Φωκικός

    Εθνικός Γαζώρου-Νίκη Βόλου

    Καλλονή-Λάρισα

    Ηρακλής-Καλλιθέα

    Ολυμπιακός Βόλου-Εργοτέλης

    Πιερικός-Πανσερραϊκός

    Αν. Γιαννιτσών-Ηρακλής Ψαχνών

    Απόλλων Σμύρνης- Αν. Επανομής

    Ρεπό έχει ο Παναιτωλικός

     

    Η βαθμολογία

    1. Εργοτέλης (16-9) 28

    2. Απόλλων (16-7) 27

    3. Νίκη Βόλου (17-10) 27

    4. Ηρακλής Ψαχνών (14-9) 24

    5. ΑΕΠ Ηρακλής (17-10) 23

    6. Eθνικός Γαζώρου (16-11) 23

    7. Παναιτωλικός (12-9) 21

    8. Πανσερραϊκός (12-11) 21

    9. Λάρισα (13-10) 20

    10. Καλλονή (10-9) 20

    11. Αναγέν. Γιαννιτσών (17-19) 19

    12. Ολυμπιακός Βόλου (9-8) 18

    13. Δόξα Δράμας (14-14) 18

    14. Καλλιθέα (20-22) 17

    15. Καβάλα (9-11) 16

    16. Φωκικός (12-15) 15

    17. Πιερικός (8-16) 14

    18. Παναχαϊκή 2005 (11-13) 14

    19. Θρασύβουλος (8-13) 14

    20. Βύζας Μεγάρων (9-19) 8

    21. Αναγέν. Επανωμής (9-24) 6

    Comments are closed.