Bookmarks

     

    Την 4η νίκη της στο πρωτάθλημα θα επιδιώξει να κατακτήσει η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας το Σάββατο (12/1) στις 5 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου», αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Άρη Θεσσαλονίκης σε ένα παιχνίδι κρίσιμο από όλες τις πλευρές και με το συγκρότημα του Άγγελου Κορωνιού να θέλει πάση θυσία ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα. Η εκτός έδρας μάλιστα νίκη στο «Βενετόκλειο» σε βάρος του Κολοσσού Ρόδου έχει δημιουργήσει κλίμα ευφορίας εντός και εκτός αποδυτηρίων της Καβαλιώτικης ΚΑΕ και καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που διανύουμε ο προπονητής Άγγελος Κορωνιός προσπαθεί και δικαιολογημένα μάλιστα να κρατήσει όσο το δυνατόν χαμηλούς τόνους γίνεται.

     

    Και αυτό γιατί βασικό μέλημά του είναι να κρατήσει προσγειωμένους τους καλαθοσφαιριστές του αφού είναι γνωστό ότι ο δρόμος μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος είναι μακρύς και ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή της Ένωσης στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας. Το σίγουρο είναι ότι το κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στο παιχνίδι με τον Άρη αναμένεται να είναι κατάμεστο και οι Καβαλιώτες φίλαθλοι θα δώσουν δυναμικό παρών ωθώντας τους παίκτες του Άγγελου Κορωνιού στο να φτάσουν με την «παλικαριά» τους σε ένα ακόμα νικηφόρο αποτέλεσμα.

    Οι δηλώσεις του Άγγελου Κορωνιού

    Δύσκολο χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον Άρη Θεσσαλονίκης ο τεχνικός της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Άγγελος Κορωνιός ο οποίος χαρακτηριστικά δήλωσε τα εξής:

    -«Το παιχνίδι με τον Άρη θα είναι ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι, απέναντι σε μία ιστορική ομάδα, που και αυτή θέλει να κερδίσει, μιας και χρειάζεται για τους ίδιους λόγους με μας το ματς. Από την πλευρά μας γνωρίζουμε πολύ καλά τις δυσκολίες του συγκεκριμένου παιχνιδιού και ξέρουμε πως για να μπορέσει να έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία η νίκη μας στη Ρόδο, θα πρέπει με τον Άρη να πετύχουμε το καλύτερο για μας αποτέλεσμα. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να ήμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να κάνουμε αυτά τα οποία δουλέψαμε όλη τη βδομάδα. Χρειαζόμαστε και πάλι τον κόσμο στο πλευρό μας και ξέρουμε ότι θα είναι εκεί για να μας βοηθήσει».

    Οι δηλώσεις του Χριστόφορου Στεφανίδη

    Δηλώσεις από πλευράς των παικτών της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας έκανε ο αρχηγός της ομάδας Χριστόφορος Στεφανίδης ο οποίος για το παιχνίδι με τον Άρη δήλωσε:

    -«Όταν παίζεις απέναντι σε μία ομάδα με την τεράστια ιστορία του Άρη, ξέρεις ότι αν μη τι άλλο θα έχεις ένα πάρα πολύ δύσκολο απόγευμα. Η βαθμολογική του θέση δεν είναι αντιπροσωπευτική των δυνατοτήτων του. Και οι δύο ομάδες θέλουμε τη νίκη για τους ίδιους λόγους. Εμείς παίζουμε στην έδρα μας και σίγουρα είναι ένα από αυτά τα παιχνίδια, που στην προσπάθεια για την κατάκτηση της παραμονής, «πρέπει» να τα κερδίσεις. Είναι πολύ δύσκολο μάτς, όμως έχουμε αποδείξει ότι ήμαστε μία ομάδα που παλεύει σε όλο το παιχνίδι και φυσικά θα έχουμε το ψυχολογικό αβαντάζ πως μπροστά στο θερμό κοινό μας κακά τα ψέματα μεταμορφωνόμαστε. Με τη βοήθεια τους θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

     

    Τα εισιτήρια με τον Άρη

    – «Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας συνεχίζει την προσπάθεια της για την παραμονή της στη Basketleague και καλεί όλους τους φιλάθλους της να γίνουν και πάλι ο «6ος παίκτης» της αγαπημένης μας Ομάδας, δίνοντας το βροντερό «παρών» τους στο ΔΑΚ, «Αλεξάνδρα Δήμογλου» της Καλαμίτσας, το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013, στις 17:00’, για τον αγώνα με τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης. Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι 10 ευρώ για τις θέσεις Power & Blue και 15 ευρώ για τις θέσεις White & Gold. Μαθητικά και Φοιτητικά εισιτήρια 5 ευρώ. Παιδιά ηλικίας μέχρι 10 ετών συνοδευόμενα από γονείς δωρεάν.

    «Διαρκείας β΄ γύρου»
    Επίσης, στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα διατίθενται «κάρτες διαρκείας β’ γύρου» με τιμές ιδιαίτερα ελκυστικές στις αντίστοιχες θέσεις : Power 40 ευρώ, Blue 50 ευρώ, White 90 ευρώ και Gold 150 ευρώ. Με την αγορά μιας κάρτας διαρκείας για το β’ γύρο, δίνεται δωρεάν, ως bonus, το εισιτήριο του αγώνα με τον Άρη.

    • Για κρατήσεις όλων των εισιτηρίων στα γραφεία της Ομάδας στο 2510- 232.422».

     

    Η ερχόμενη 12η αγωνιστική

    Ένωση Καβ.-Άρης Θεσ.

    Κολοσσός Ρ.-Παναθηναϊκός

    Περιστέρι-ΑΓΟ Ρεθύμνου

    ΚΑΟ Δράμας-Ηλυσιακός

    Ίκαρος Κ.-Πενελευσινιακός

    Ολυμπιακός-Πανιώνιος

    ΠΑΟΚ Θεσ.-Απόλλων Π.

     

    Η βαθμολογία

    1. Ολυμπιακός (1031-736) 22

    2. Παναθηναϊκός (889-652) 20

    3. Πανιώνιος (869-812) 20

    4. ΠΑΟΚ (846-807) 19

    5. ΑΓΟ Ρεθύμνου (811-805) 18

    6. Απόλλων Πατρών (839-841) 16

    7. Ίκαρος Καλλιθέας (729-782) 16

    8. Άρης (717-786) 15

    9. ΚΑΟ Δράμας (829-868) 15

    10. Κολοσσός (813-864) 15

    11. Περιστέρι (754-864) 15

    12. Ένωση Καβ. (831-929) 14

    13. Ηλυσιακός (733-886) 13

    14. Πανελευσινιακός (837-896) 13

    Comments are closed.