Bookmarks

     

    Στην τελική ευθεία έχει μπει το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης την ερχόμενη Κυριακή (9/12) στις 3 το μεσημέρι στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο την Καλλονή και στην «παρθενική» παρουσία του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλο στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της Καβάλας, οι γηπεδούχοι θέλουν πάση θυσία το νικηφόρο αποτέλεσμα προκειμένου ο Α.Ο.Κ. να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στηριζόμενο στην επιτυχία. Μάλιστα να σημειωθεί ότι από την πλευρά του το νέο «αφεντικό» στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της Καβάλας, λίγα δευτερόλεπτα μετά την παρουσίασή τους στους παίκτες από τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Τσαλίκη, ζήτησε ο ίδιος από αυτούς σκληρή δουλειά, σοβαρότητα και μεθοδικότητα κυρίως δε πειθαρχία προκειμένου η ομάδα να πετύχει στους στόχους που έχει θέσει εξ αρχής.

     

    Με απλά λόγια το μήνυμα ο νέος προπονητής της Καβάλας Νίκος Παπαδόπουλος το έστειλε προς κάθε κατεύθυνση στις «τάξεις» των αποδυτηρίων της ομάδας και ειδικότερα προς τους ποδοσφαιριστές του. Μάλιστα τα πρώτα δείγματα της δουλειάς του άρχισαν να φαίνονται στις πρώτες προπονήσεις μέσα από τις οποίες ο ίδιος επιχείρησε να μεταδώσει στους ποδοσφαιριστές τη δική του φιλοσοφία, το δικό του πνεύμα και κυρίως το πνεύμα του νικητή σε μία ομάδα η οποία ως γνωστών δε βρίσκονταν και στο καλύτερο επίπεδο μετά τις τελευταίες αποτυχίες στο πρωτάθλημα της Football League.

     

    Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Α.Ο.Κ.

    Το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Καβάλας για το παιχνίδι με την Καλλονή έχει μπει στην τελική του ευθεία και βασικό μέλημα της τεχνικής ηγεσίας είναι το να σχηματίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται την καλύτερη δυνατή εικόνα σε ατομικό επίπεδο για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της Καβάλας. Μάλιστα και κατά τη διάρκεια της σημερινής-απογευματινής (Πέμπτη 6/12) ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος έριξε κυρίως μεγάλο βάρος σε θέματα τακτικής επιχειρώντας να «σκιαγραφήσει» την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ξεχωριστά ο καθένας παίκτης. Σε αγωνιστικό επίπεδο την ίδια ώρα τα προβλήματα για τον Κιλκισιώτη προπονητή είναι γνωστά. Ο Γελαδάρης ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει και πιθανολογείται ότι θα το ξεπεράσει για να τεθεί στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου στο παιχνίδι με την Καλλονή. Ο ίδιος μπορεί να υπολογίζει και στον μεσοεπιθετικό Αλέξανδρο Μπρατσιάνι ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Από την άλλη πλευρά ο Τάσος Παγώνης που έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του, μετά από 4 αγωνιστικές και πιο συγκεκριμένα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Φωκικό. Βέβαια εκτός πλάνων θα πρέπει να θυμίσουμε ότι είναι ο Μάριο Μιγιάτοβιτς με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ Καβάλα να αναζητούν τη «χρυσή τομή» προκειμένου να βρεθεί η ιδανικότερη λύση για την από κοινού λύση του συμβολαίου του.

    Κώστας Τσαλίκης: «Απόλυτη εμπιστοσύνη στον Νίκο Παπαδόπουλο»

    Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Καβάλα Κώστας Τσαλίκης μίλησε στο www.kavalagoal.gr και αναφέρθηκε στην πρόσληψη του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου στο «τιμόνι» της ΠΑΕ Καβάλα. Χαρακτηριστικά για το θέμα αυτό ο Κώστας Τσαλίκης δήλωσε τα εξής:

    -«Πρόκειται για έναν προπονητή με μεγάλες ικανότητες και με φιλοδοξίες οι οποίες ταυτίζονται με τις φιλοδοξίες της ομάδας μας. Εμείς τρέφουμε μεγάλη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του νέου προπονητή μας και είμαι απόλυτα βέβαιος ότι την εμπιστοσύνη αυτή θα τη δείξουν σε μέγιστο βαθμό και οι παίκτες οι οποίοι ανήκουν στο δυναμικό του Α.Ο.Κ.. Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα με τον Νίκο Παπαδόπουλο και πιστεύω μας είναι ότι το ξεκίνημα αυτό θα στεφθεί με επιτυχία, αρχής γενομένης από την εντός έδρας αναμέτρηση με την Καλλονή που πάση θυσία θέλουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

     

     

    One Response to “O Κώστας Τσαλίκης στο www.kavalagoal.gr: «Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον νέο προπονητή μας Νίκο Παπαδόπουλο, οι μεγάλες φιλοδοξίες του είναι παράλληλες με τις φιλοδοξίες του Α.Ο.Κ.» – Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με την Καλλονή”