Bookmarks

     

    Δεν ανέδειξε τελικά νικητή η πρώτη αναμέτρηση των δύο ημιτελικών αγώνων του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας την Τετάρτη (5/12) και στο γήπεδο του Ακροποτάμου ο τοπικός Άρης και ο Ορφέας Ελευθερούπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0) και ταυτόχρονα άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό αγώνα. Το γεγονός μάλιστα ότι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης επικρατούσαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες και η έντονη βροχόπτωση δημιούργησε πολλά προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο σίγουρα είχε ανασταλτικό χαρακτήρα στο να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο από πλευράς και των δύο αντιπάλων.

     

    Την ίδια ώρα τόσο ο προπονητής του Άρη Ακροποτάμου Νίκος Καραμπετάκης όσο και ο αντίστοιχος του Ορφέα Ελευθερούπολης Στέλιος Κατρακυλάκης είχαν τη δυνατότητα στο συγκεκριμένο παιχνίδι να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν τον έχουν κατά τη διάρκεια των επίσημων υποχρεώσεων και των δύο ομάδων στον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Μπροστά στον διαιτητή Σταύρο Βαρελτζίδη και τους βοηθούς του κ.κ. Μπρούσα και Μπακλατζή οι οποίοι τα πήγαν πολύ καλά οι δύο αντίπαλες ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

     

    Άρης Ακροποτάμου (Νίκος Καραμπετάκης): Χατζηνικολής, Μεμούρης, Καμπερίδης, Παπαζούδης, Σεφερίδης, Τσορμπατζής, Μαρούδας (77΄ Σκούφης), Μανάφης, (38΄ Σάσος), Γούναρης, Παπαδόπουλος, Καραγιαννίδης.

     

    Ορφέας Ελευθερούπολης (Στέλιος Κατρακυλάκης): Καραβελίδης, Νάκου, Σεμερτζίδης (20΄ Παπαδάτος), Σταματόπουλος, Ελευθεριάδης, Σάσος, Πασχαλίδης (69΄ Σαββατιανός), Κεχαγιάς, Βελετάνης, Βλάχος, Δανιόλος (58΄ Βερβερίδης).

    ***Ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ του Νέστου Χρυσούπολης και του Βύρων Καβάλας έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (12/12) στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

     

    Comments are closed.