Bookmarks

     

    Την ερχόμενη Τετάρτη (5/12) αγωνίζονται οι μικτές ομάδες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας στην Αλεξανδρούπολη με αντίπαλο τα αντίστοιχα συγκροτήματα της Ε.Π.Σ. Έβρου και το σίγουρο είναι πως θα επιδιώξουν να αποσπάσουν τα θετικά αποτελέσματα δείχνοντας απ’ την αρχή, τη δυναμική που απαιτείται στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Το γεγονός αυτό αλλά και οι τελευταίες δραστηριότητες του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας σημειώνονται στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής και στο οποίο μεταξύ των άλλων αναφέρονται και τα εξής:

     

    Το δελτίο τύπου της ΕΠΣ Καβάλας

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας είναι το εξής:

     

    1. Μεγάλη επιτυχία γνώρισε η ημερίδα που διοργάνωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας, τη Δευτέρα 26-11-2012. Την ημερίδα παρακολούθησαν όλοι οι διαιτητές της ένωσής μας καθώς και διαιτητές από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Κύριος ομιλητής ήταν, το μέλος της κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Ο. κ. Αθανάσιος Μπριάκος συνεπικουρούμενος από τους εκπαιδευτές κ.κ. Γαιτατζή και Κυριακούδη. Της ημερίδας προηγήθηκε ειδική εκδήλωση κατά την οποία τιμήθηκαν από το χώρο των παρατηρητών, ο κ. Σταματέλος Ιωάννης, από το χώρο της    διαιτησίας οι κ.κ. Κούτλας Ιωάννης και Χαραλαμπίδης Ναθαναήλ από το χώρο των ποδοσφαιριστών, ο ποδοσφαιριστής του Βρασίδα Ν.Περάμου κ. Κων/νος Οφλίδης ενώ τέλος από το χώρο των παραγόντων οι παλαιοί παράγοντες κ.κ. Ηλιάδης Δημήτριος και Λαζαρίδης Ιωάννης. Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους οι Πρόεδροι των ΕΠΣ Δράμας

    κ. Χατζησαρόγλου, Σερρών κ. Χριστοφορίδης και Ξάνθης κ. Σπυριδόπουλος.

    2. Οι εντός έδρας αγώνες του σωματείου Κεραυνός Καλλιράχης διεξάγονται στο γήπεδο Σωτήρος και όχι Καλλιράχης όπως αναγράφεται στο αναλυτικό πρόγραμμα.

     

    3. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Καβάλα 2004-Παγγαϊκός Παλαιοχωρίου θα διεξαχθεί στο γήπεδο Κωτσάλου ενώ αυτός μεταξύ των ομάδων Χελιδόνια-Ναζιανζός Ν. Καρβάλης στο γήπεδο Ν. Καρβάλης.

     

    4. Οι μικτές μας ομάδες νέων και παίδων αγωνίζονται την Τετάρτη 5-12-2012 στην Αλεξανδρούπολη, όπου πρόκειται να αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ. Έβρου.

     

    5. Εφιστούμε την προσοχή σε όλα τα σωματεία μας, ότι τα δελτία όλων των αλλοδαπών ποδοσφαιριστών τους, πρέπει να αναγράφουν, ημερομηνία έναρξης και λήξης. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία της Ένωσης. Επίσης υπενθυμίζουμε ότι επιτρέπεται η αναγραφή στο φύλλο αγώνα μέχρι δύο (2) αλλοδαπών ποδοσφαιριστών και η συμμετοχή τους στον αγώνα.

     

    6. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

    Χασάνογλου Χ. Εθνικός Ν. Καρυάς 2 αγωνιστικές

    Αγγελίδης Ι. Δόξα Θεολόγου 1 αγωνιστική

    Πιπελές Ν. ΑΟ Φάρος Μαριών 1 αγωνιστική

    Πάπα Ν. Φίλιπποι Καβάλας 2 αγωνιστικές

    Oryon Ayd. Ασπίς Πολυστύλου 2 αγωνιστικές

    Ζαροδήμος Χρ. Ολυμπιακός Καβάλας 2 αγωνιστικές».

    One Response to “Την ερχόμενη Τετάρτη (5/12) οι μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ. Καβάλας αγωνίζονται στην Αλεξανδρούπολη κόντρα στα αντίστοιχα συγκροτήματα του Έβρου”