Bookmarks

     

    Την αισιοδοξία του ότι όλα θα κυλίσουν καλά για τον Α.Ο.Κ. στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης εξέφρασε μιλώντας στο www.kavalagoal.gr ο μεσοεπιθετικός των «Αργοναυτών» Γιάννης Χλωρός. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Γιάννης Χλωρός κατά το παρελθόν φόρεσε και τη φανέλα και του «γηραιού» την περίοδο 2007-08 έχοντας 24 συμμετοχές και 3 τέρματα στο ενεργητικό του, αλλά μέσα από τις δηλώσεις που έκανε στο www.kavalagoal.gr εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Α.Ο.Κ. θα ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο του Ηρακλή και μάλιστα στην έδρα του και θα φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

     

    Χαρακτηριστικά ο Γιάννης Χλωρός

    δήλωσε στο www.kavalagoal.gr:

    -«Σίγουρα το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης είναι μία αναμέτρηση ιδιαίτερα δύσκολη για μας αλλά όλοι όσοι βρισκόμαστε μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας πιστεύουμε ακράδαντα πως μπορούμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του νικηφόρου αποτελέσματος. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα, ο Ηρακλής που είναι μία ιστορική ομάδα στην οποία αγωνίστηκα και έζησα μεγάλες στιγμές θα παίξει για τη νίκη αλλά εμείς πιστεύω ότι με βάση το καλό πρόσωπο που δείξαμε στα εκτός έδρας παιχνίδια μέχρι τώρα σίγουρα μας κάνει να αισιοδοξούμε. Μπορεί στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος να μην τα έχουμε πάει καθόλου καλά, να μην έχουμε πάρει τους βαθμούς που θέλαμε τόσο πολύ αλλά το γεγονός αυτό σε καμία περίπτωση δε μας πτοεί. Είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε τους 3 βαθμούς της νίκης, χρειαζόμαστε το συγκεκριμένο «τρίποντο» και πιστεύω ότι με τη συμπαράσταση των Καβαλιωτών φιλάθλων που θα ταξιδέψουν στο Καυταντζόγλειο στάδιο, θα πανηγυρίσουμε στο τέλος την κατάκτηση του νικηφόρου αποτελέσματος. Το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας είναι άριστο, από όλους τους ποδοσφαιριστές υπάρχει διάθεση για το καλύτερο και αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης εκτιμώ ότι τα πράγματα θα πάρουν σιγά σιγά το δρόμο τους. Υπάρχει η διάθεση, υπάρχει η όρεξη και θέλω να πιστεύω ότι κόντρα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης τα πάντα θα κυλίσουν ομαλά, θα σκοράρω και εγώ και η ομάδα μας θα πάρει το «τρίποντο»».

     

    Με απουσίες στο Καυταντζόγλειο

    Και ενώ η προετοιμασία των «Αργοναυτών» βρίσκεται σε εξέλιξη συγκεκριμένα είναι τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει ο Θρακιώτης προπονητής της Καβάλας Κώστας Βασιλακάκης εν όψει της Κυριακάτικης (2/12) εκτός έδρας αναμέτρησης στο Καυταντζόγλειο στάδιο με αντίπαλο τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Μία αναμέτρηση από την οποία θα απουσιάσει ο Αλέξανδρος Μπρατσιάνι ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και από την ΠΑΕ Καβάλα δηλώθηκε για να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Από κει και πέρα εκτός αποστολής θα τεθεί όπως φαίνεται για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Μάριο Μιγιάτοβιτς μιας και η προσφορά του συγκεκριμένου επιθετικού στον Α.Ο.Κ. κρίνεται ως ελάχιστη. Μάλιστα το βράδυ της Τετάρτης (28/11) ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Καβάλα Κώστας Τσαλίκης συναντήθηκε με τον μάνατζερ του προπονητή Κώστα Σταματιάδη προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή της από κοινού και μάλιστα πρόωρης λύσης του συμβολαίου του παίκτη. Ένα θέμα το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά τις επόμενες ημέρες με τη λύση του συμβολαίου του Μάριο Μιγιάτοβιτς ο οποίος στις καθημερινές προπονήσεις του Α.Ο.Κ. συμμετέχει μόνος του. Σε ότι έχει να κάνει τώρα με την περίπτωση του Γιάννη Πλιάγκα ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα θλάσης πρώτου βαθμού στο δικέφαλο, το πρόβλημα του τραυματισμού του ναι μεν παρουσιάζει βελτίωση αλλά ωστόσο η συμμετοχή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή είναι αμφίβολη. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. εν όψει της εκτός έδρας «μάχης» με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης συνεχίστηκε σήμερα (29/11) το απόγευμα με την προγραμματισμένη προπόνηση η οποία διεξήχθη στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» και μάλιστα κάτω από δυσμενείς καιρικές συνθήκες λόγω της έντονης βροχόπτωσης αλλά και του ισχυρού αέρα που έπνεε εκείνη την ώρα. Η προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και ασκήσεις με την μπάλα.

     

    Μαθητικές κάρτες στο Πολυκλαδικό Λύκειο

    Εξάλλου σήμερα Πέμπτη (29/11) το πρωί, αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Καβάλα με επικεφαλής τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Τσαλίκη και αποτελούμενη από τους ποδοσφαιριστές Σερζ Ντιέ, Ταμαντανί Ενσαλίβα, Δημήτρη Αναστασόπουλο, Στέλιο Μαραγκό, Τάσο Παγώνη και Μανώλη Αποστολίδη βρέθηκε στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Πολυκλαδικού Λυκείου Καβάλας (Μουσικό Γυμνάσιο) και μαζί με την Πρόεδρο της Λέσχης Φιλάθλων Γυναικών Καβάλας Φωτεινή Χατζηιωαννίδου μοίρασαν μαθητικές κάρτες στους μαθητές του συγκεκριμένου λυκείου. Να σημειωθεί ότι η πρωτοβουλία αυτή αναπτύχθηκε από τη Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας η οποία σε συνεργασία με την ΠΑΕ Καβάλα και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας παρέχει τη δυνατότητα σε όλους τους μαθητές γυμνασίων και λυκείων του Νομού Καβάλας να παρακολουθούν δωρεάν όλους τους εντός έδρας αγώνες του Α.Ο.Κ. στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με την έκδοση μαθητικής κάρτας φιλάθλου.

     

    Ο Ευάγγελος Ευαγγέλου σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο διαιτητής Ευάγγελος Ευαγγέλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της ερχόμενη Κυριακής (2/12) στο Καυταντζόγλειο στάδιο μεταξύ του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και του Α.Ο.Κ., για τη 12η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Football League. Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής ήταν ο «άρχοντας» της αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής μεταξύ της Καβάλας και του Παναιτωλικού στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» η οποία είχε λήξει ισόπαλη με σκορ (0-0). Βοηθοί του στην αναμέτρηση του Καυταντζογλείου θα είναι οι Παναγιώτης Νακόπουλος και Ιορδάνης Απτοσόγλου (Ε.Π.Σ. Αθηνών) με 4ο διαιτητή αγώνα τον Παναγιώτη Συμεωνίδη (Ε.Π.Σ. Πιερίας) και παρατηρητή διαιτησίας τον Νικόλαο Αθανασίου (Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας).

     

    Η εκδρομή του ΣΦΑΟΚ

    -«Ανακοινώνουμε εκδρομή για τον εκτός έδρας αγώνα του ΑΟΚ με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Αναχώρηση την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00, από την κεντρική πλατεία. Το κόστος της εκδρομής είναι 15 € ΜΑΖΙ με το εισιτήριο του αγώνα. Πληροφορίες – Εγγραφές  στα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων Α.Ο. Καβάλα «Γαλάζιοι Αργοναύτες» επί της Φιλελλήνων 14α, στο τηλέφωνο 6948-489.533 και στην ιστοσελίδα www.sfaok.net».

     

    Η εκδρομή της Λέσχης

    -«Η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας θα στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας μας στο Καυτατζόγλειο και είμαστε βέβαιοι πως τη Κυριακή το βράδυ θα γυρίσουμε όλοι νικητές. Ανακοινώνουμε εκδρομή τη Κυριακή 2 Δεκεμβρίου για τον αγώνα του ΑΟΚ με τον Ηρακλή. Τιμή συμμετοχής 8 ευρώ, ώρα αναχώρησης 11.30 στην κεντρική πλατεία. Πληροφορίες στα γραφεία της Λέσχης, Νυρεμβέργης 17 και στο 6944-260.667 (Χατζηραφαηλίδης Βασίλης)».

     

    Comments are closed.