Bookmarks

     

    Από τις 21 Οκτωβρίου έχει να κερδίσει ο Α.Ο.Κ.. Ήταν η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος όταν η Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά με γκολ των Πλιάγκα και Ντιέ «δραπέτευσε» με το σπουδαίο «τρίποντο» από το Πανθεσσαλικό σε βάρος της Νίκης Βόλου με σκορ (0-2). Από τότε μέχρι σήμερα πέρασαν 4 αγωνιστικές και ο Α.Ο.Κ. με την ολοκλήρωση της 10ης του πρωταθλήματος της Football League δεν έχει «γευτεί» τη χαρά της νίκης και για το λόγο αυτό βρίσκεται αρκετά χαμηλά στον πίνακα της βαθμολογίας. Βέβαια αυτό δεν μπορεί να σημαίνει και πολλά μιας και έχουμε συμπληρώσει μόλις το ¼ του πρωταθλήματος της Football League και είναι γνωστό πως το υπό εξέλιξη πρωτάθλημα είναι ένας, τεράστιος «μαραθώνιος» και η ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη το σίγουρο είναι ότι μπορεί να ανακάμψει, να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και σιγά σιγά να πλησιάσει ακόμη περισσότερο το «ρετιρέ» του βαθμολογικού πίνακα.

     

    Μάλιστα το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Πιερικό την Κυριακή (25/11) στις 3 το μεσημέρι στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» αποτελεί για τους «Αργοναύτες» μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για ανάκαμψη τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε βαθμολογικό επίπεδο, με βάση τις τελευταίες απώλειες είτε εντός είτε και εκτός έδρας.

     

    Μονόδρομος είναι η νίκη

    Έτσι λοιπόν ο Α.Ο.Κ. θα πρέπει πάση θυσία να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα κόντρα στην ομάδα της Κατερίνης και κυρίως οι παίκτες του Κώστα Βασιλακάκη θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την υλοποίηση του στόχου που είναι μόνο η νίκη. Βέβαια σε διαφορετική περίπτωση και σε νέα πιθανή απώλεια βαθμών τότε τα πράγματα για τον Α.Ο.Κ. θα εξελιχθούν αρνητικά. Όμως αυτό δεν περνάει σε καμία περίπτωση από το μυαλό είτε των μελών της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. είτε και γενικότερα όλων όσων βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια της Καβαλιώτικης ΠΑΕ. Δεδομένου μάλιστα του γεγονότος ότι τα περιθώρια σύμφωνα με τις τελευταίες βαθμολογικές απώλειες έχουν στενέψει, τότε ο Α.Ο.Κ. πρέπει να προσθέσει στο ενεργητικό του κόντρα στον Πιερικό. Μία ομάδα η οποία μέχρι τώρα δεν έχει δείξει πολλά και σπουδαία πράγματα αλλά ωστόσο ο Α.Ο.Κ. κυρίως στα εντός έδρας παιχνίδια, την έπαθε από τις λεγόμενες θεωρητικά μικρές ομάδες όπως είναι ο Θρασύβουλος αλλά και ο Ηρακλής Ψαχνών. Έτσι λοιπόν το πάθημα θα πρέπει να γίνει «μάθημα» και ο Α.Ο.Κ. ξεπερνώντας με επιτυχία το εμπόδιο του Πιερικού να φτάσει επιτέλους… στην πρώτη εντός έδρας νίκη, στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Football League.

     

    Ερωτηματικό είναι ο Πλιάγκας

    Την ίδια ώρα με κανονικούς ρυθμούς προπόνησης συνεχίζεται το πρόγραμμα της προετοιμασίας της ομάδας κόντρα στον Πιερικό και ελάχιστα είναι τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει ο Κώστας Βασιλακάκης για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Γιάννης Ντόσης που επέστρεψε στις δραστηριότητες της ομάδας είχε χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης ενώ ερωτηματικό παραμένει το αν μέχρι την αναμέτρηση με τον Πιερικό θα αποθεραπευτεί ο Δημήτρης Πλιάγκας. Σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις 50-50 χαρακτηρίζεται το θέμα της πλήρους αποθεραπείας του και σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του Α.Ο.Κ. για το παιχνίδι κόντρα στον Πιερικό. Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν προβλήματα στο στρατόπεδο της Καβάλας το γεγονός αυτό βοηθάει τον Κώστα Βασιλακάκη και τους συνεργάτες του ακόμη περισσότερο στο σχεδιασμό των πλάνων του. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. συνεχίστηκε σήμερα Παρασκευή (23/11) το απόγευμα και η τελευταία προπόνηση έχει προγραμματιστεί για το πρωί του Σαββάτου (24/11). Λίγο αργότερα ο Κώστας Βασιλακάκης θα ανακοινώσει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών τους οποίους και θα συμπεριλάβει στην αποστολή.

    Ο Ιωσήφ Σφακιανάκης σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο Αθηναίος διαιτητής Ιωσήφ Σφακιανάκης θα διευθύνει την αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. με τον Πιερικό στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» την ερχόμενη Κυριακή (25/11) η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι. Βοηθοί του θα είναι οι Νικόλαος Χαρίτος (Ε.Π.Σ. Αθηνών) και Εμμανουήλ Βλάσης (Ε.Π.Σ. Λασιθίου) με 4ο διαιτητή αγώνα τον Ευάγγελο Γρατσάνη της Ε.Π.Σ. Τρικάλων και παρατηρητή διαιτησίας τον Μάκη Ευθυμιάδη της Ε.Π.Σ. Δράμας. Εξάλλου την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με την Αναγέννηση Γιαννιτσών ορίστηκε να διευθύνει ο Καβαλιώτης διαιτητής Φώτης Τερετίδης με πρώτο βοηθό του τον Βασίλη Καραβασίλη (Ε.Π.Σ. Καβάλας).

     

    Η επόμενη 11η αγωνιστική

    Αναλυτικά οι αναμετρήσεις οι οποίες έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League έχουν ως εξής:

     

    Κυριακή (25/11 15:00)

    Δόξα Δράμας-Παναιτωλικός

    Καλλονή-Ηρακλής

    Εθνικός Γαζώρου-Ολυμπιακός Βόλου

    Καβάλα-Πιερικός

    Παναχαϊκή-Αναγέννηση Γιαννιτσών

    Βύζας Μεγάρων-Απόλλων Σμύρνης

    Θρασύβουλος-Αναγέννηση Επανομής

    Φωκικός-Ηρακλής Ψαχνών

     

    Κυριακή (25/11 15:30)

    Νίκη Βόλου-Πανσερραϊκός

     

    Δευτέρα (26/11 19:00)

    Λάρισα-Εργοτέλης

    Ρεπό έχει η Καλλιθέα

     

    Η βαθμολογία

    1. Eθνικός Γαζώρου (13-6) 18

    2. Απόλλων Σμύρνης (9-3) 18

    3. Εργοτέλης (7-4) 16

    4. Λάρισα (11-7) 15

    5. Ηρακλής Ψαχνών (9-6) 15

    6. Ολυμπιακός Βόλου (8-6) 15

    7. Αναγέννηση Γιαννιτσών (13-12) 15

    8. ΑΕΠ Ηρακλής (11-7) 14

    9. Παναιτωλικός (6-3) 14

    10. Πανσερραϊκός (9-8) 14

    11. Νίκη Βόλου (8-9) 14

    12. Καλλιθέα (14-15) 13

    13. Καβάλα (6-6) 12

    14. Καλλονή (5-6) 12

    15. Φωκικός (8-9) 10

    16. Παναχαϊκή 2005 (8-10) 10

    17. Δόξα Δράμας (9-11) 9

    18. Θρασύβουλος (4-7) 7

    19. Βύζας Μεγάρων (6-10) 7

    20. Πιερικός (4-11) 7

    21. Αναγέννηση Επανωμής (5-17) 4

     

    Στην Επανωμή η ομάδα νέων

    Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Football League η ομάδα νέων της ΠΑΕ Καβάλα θα αγωνιστεί το Σάββατο (24/11) στο γήπεδο της Νέας Μηχανιώνας κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα της Αναγέννησης Επανομής. Στόχος για την ομάδα νέων της ΠΑΕ Καβάλα είναι η κατάκτηση του πρώτου νικηφόρου αποτελέσματος στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα που διανύουμε. Μία αναμέτρηση την οποία ορίστηκε να διευθύνει ο διαιτητής Δημήτρης Κουρουλής (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας) με βοηθούς του τους Γεώργιο Ζιγκιρίδη και Ευάγγελο Καλαϊτζίδη από την ίδια Ένωση με παρατηρητή διαιτησίας τον Περίανδρο Πετρόπουλο της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.

     

     

     

    Comments are closed.