Bookmarks

     

    Αντιπροσωπεία της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας επισκέφθηκε το απόγευμα της προηγούμενης Πέμπτης (22/11) το κατάστημα X-TREME STORES της Καβάλας ως υπεύθυνος, ο πρωταθλητής του Ταεκβοντό με μεγάλες διακρίσεις σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο Αντώνης Τοπτσίδης. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στο συγκεκριμένο κατάστημα, προπονητές και παίκτες της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας περιηγήθηκαν στους χώρους του νέου καταστήματος ενώ ακολούθησε δείπνο μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΕ και τον Πρόεδρο Κώστα Παπακωνσταντίνου στο γνωστό ταβερνάκι «Το Γεφυράκι» στην περιοχή των Ποταμουδίων στην Καβάλα.

     

    Και όλα αυτά πριν από την κρίσιμη εντός έδρας αναμέτρηση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας την ερχόμενη Κυριακή (25/11) στις 5 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας. Μάλιστα το παιχνίδι της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλα κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας παρουσιάζει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, για την ομάδα του Δημήτρη Γαλάνη χαρακτηρίζεται ως ένας «τελικός» και σίγουρα οι παίκτες της Καβαλιώτικης ΚΑΕ θα πρέπει να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα και να φτάσουν στην κατάκτηση του πρώτου ροζ φύλλου αγώνα, στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας.

     

    Το δελτίο τύπου της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας

    Μάλιστα με αφορμή της επίσκεψης, αποστολής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στο κατάστημα X-TREME STORES το Δ.Σ. της Καβαλιώτικης ΚΑΕ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία τονίζονται τα εξής:

     

    -«Μετά την απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης, η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, επισκέφτηκε το κατάστημα Χ-ΤΡΕΜΕ STORES (Ερυθρού Σταυρού 48, τηλ. & fax: 2510-226110). Θυμίζουμε πως το νέο X-TREME STORES άνοιξε τις πόρτες του στην Καβάλα θέτοντας τα όρια και τον πήχη πολύ  ψηλά. Και δε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού υπεύθυνος του είναι ο Αντώνης Τοπτσίδης, πρωταθλητής στο Τάεκβοντο, με μεγάλες διακρίσεις σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο, παλιός γνώριμος των X-TREME STORES. Λόγω της ενασχόλησής του σε υψηλό επίπεδο με τα δυναμικά αθλήματα, αλλά και του προσωπικού του ενδιαφέροντος στον x-treme  τρόπο ζωής, έχει τεράστιες γνώσεις και εμπειρία στις σκληρές προπονήσεις και την σωστή διατροφή. Οι καλαθοσφαιριστές της Ε.Κ. Καβάλας, συνοδευόμενοι από τον προπονητικό τημ, αλλά και τον τήμ μάνατζερ της ομάδας, Νίκο Πενταζίδη, περιηγήθηκαν τους χώρους του νέου καταστήματος, ρώτησαν και έμαθαν λεπτομέρειες και διάφορα tips από τον κ. Τοπτσίδη, ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί στο πρωτάθλημα της Basketleague. Στη συνέχεια, χαλάρωσαν και δείπνησαν μαζί με το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ, στην ταβέρνα «Το Γεφυράκι» στα Ποταμούδια, σε κλίμα άκρως οικογενειακό, ενόψει του αγώνα με τον Ίκαρο Καλλιθέας».

     

    Comments are closed.