Bookmarks

     

    Το μυαλό τους στο εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (3/9 – 16.45 μ.μ.) κόντρα στον Παναιτωλικό για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», έχουν άπαντες στο στρατόπεδο της ΠΑΕ Καβάλα και η νίκη, μετά την ήττα από τον Βόλο στην πρεμιέρα, αποτελεί μονόδρομο. Μάλιστα παρά το γεγονός ότι ο Α.Ο.Κ. έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και δημιούργησε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για την απόσπαση, του θετικού αποτελέσματος, δεν τα κατάφερε στη «μάχη» του Πανθεσσαλικού και το γεγονός αυτό αφήνει κάποια πικρία σε όλους όσους βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια της Καβαλιώτικης ΠΑΕ.

     

    Βέβαια σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να σταθούμε και στη δυναμική παρουσία των Καβαλιωτών φιλάθλων, των «Γαλάζιων Αργοναυτών» αλλά και της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας που έδωσαν το παρόν τους στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού σταδίου και απέδειξαν ότι στις επόμενες «μάχες» που θα ακολουθήσουν ο κόσμος θα βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της ομάδας.

     

    Οι δηλώσεις του Κώστα Βασιλακάκη

    Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της Καβάλας, Κώστας Βασιλακάκης χαρακτήρισε άτυχη την ομάδα του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Κώστας Βασιλακάκης σημείωσε στη συνέντευξη τύπου ότι ο Α.Ο.Κ. με θέληση και διάθεση μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα στο πρωτάθλημα. Μεταξύ των άλλων ο Κώστας Βασιλακάκης δήλωσε τα εξής:

    -«Συγχαρητήρια για τη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά συγχαρητήρια και στα παιδιά, που προσπάθησαν. Θα μπορούσε να είναι καλύτερο το αποτέλεσμα για εμάς, αν για το πρώτο 10λεπτο του αγώνα δεν ήμασταν χαλαροί με αποτέλεσμα να δεχθούμε πολύ νωρίς το πρώτο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε φάσεις, την υπεροχή, αλλά η τύχη δεν μας βοήθησε και ο Ολυμπιακός Βόλου κράτησε το μηδέν. Κάναμε ορισμένα λάθη, τα οποία όμως πρέπει να τα διορθώσουμε, διότι ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με τον Παναιτωλικό. Αν δείξουμε στη συνέχεια μεγάλη θέληση, διάθεση, θα πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Καβαλιώτες φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού σταδίου και μας βοήθησαν για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Πιστεύω ότι η συμπαράστασή τους θα είναι ανάλογη και σε κάθε παιχνίδι της ομάδας μας είτε εντός είτε και εκτός έδρας. Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες μπορούν να πετύχουν σπουδαία πράγματα».

     

    Ο γκολκίπερ, Μανώλης Αποστολίδης είπε:

    -«Κάναμε κακό ξεκίνημα στο πρώτο 10λεπτο-20λεπτο. Μετά βρήκαμε τον ρυθμό μας. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, δεν μας ήθελε όμως η μπάλα. Μπορούσαμε να πάρουμε τον ένα βαθμό. Είμαστε μία νέα ομάδα, είχαμε λίγο χρόνο προετοιμασίας. Ευχαριστούμε και τον κόσμο της Καβάλας, που μας βοήθησε».

     

    Παρελθόν η ήττα μέσα στο Βόλο

    Το μήνυμα ότι η ήττα μέσα στο Βόλο, στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Football League αποτελεί παρελθόν πέρασε ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Βασιλακάκης μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του, επιχειρώντας να τους τονώσει το ηθικό σε μία προσπάθεια, ο Α.Ο.Κ. να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο του Παναιτωλικού την Τετάρτη (3/9) ώστε η Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά να φτάσει στην κατάκτηση των πρώτων τριών βαθμών της νίκης. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας εν όψει του αγώνα κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου συνεχίστηκε σήμερα Δευτέρα (1/9) με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση η οποία προγραμματίστηκε να πραγματοποιηθεί στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη». Οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν στη βασική ενδεκάδα του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου θα πραγματοποιήσουν χαλάρωμα ενώ όλοι οι υπόλοιποι οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ. θα προπονηθούν κανονικά. Η επόμενη προπόνηση των «Αργοναυτών» προγραμματίστηκε για αύριο Τρίτη (2/3) και ακολούθως ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Βασιλακάκης θα ανακοινώσει τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών τους οποίους θα συμπεριλάβει στην αποστολή, για το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό. Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι ο Εντιαγέ που απουσίασε από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπισε δεν μπορεί να υπολογίζεται στα πλάνα του Κώστα Βασιλακάκη και για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Αντίθετα ο αμυντικός-στόπερ Θόδωρος Πακάλτσης εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής που «χρωστούσε» από πέρσι και πλέον διεκδικεί μία θέση στην ενδεκάδα και ειδικότερα στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο της Καβαλιώτικης ΠΑΕ. Κατά τα άλλα ο Κώστας Βασιλακάκης δεν αντιμετωπίζει επιπρόσθετα προβλήματα υπολογίζοντας σε όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ.. Σε ότι έχει να κάνει τώρα με το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Α.Ο.Κ., Κροάτη επιθετικό Μάριο Μιγιάτοβιτς, η άφιξή του στην Καβάλα προσδιορίζεται για αύριο Τρίτη (2/9)  προκειμένου να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στο έμψυχο δυναμικό της ΠΑΕ Καβάλα.

     

    Επιβλητική η παρουσία

    του κόσμου στο στάδιο

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι η παρουσία των Καβαλιωτών φιλάθλων την Τετάρτη (3/9) στις κερκίδες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό αποτελεί μονόδρομο. Οι Καβαλιώτες φίλαθλοι θα πρέπει να δώσουν δυναμικό παρόν, να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και με καρτερικότητα αλλά και με υπομονή να αποτελέσουν καθ’ όλη τη διάρκεια του 90λεπτου τον 12ο παίκτη προκειμένου ο Α.Ο.Κ. να φτάσει με επιτυχία στην υλοποίηση του στόχου που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης

     

    One Response to “Το μυαλό τους στο εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (3/9 – 16.45 μ.μ.) κόντρα στον Παναιτωλικό για τη 2η αγωνιστική στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», έχουν άπαντες στο στρατόπεδο της ΠΑΕ Καβάλα και η νίκη, μετά την ήττα από τον Βόλο στην πρεμιέρα, αποτελεί μονόδρομο”