Bookmarks

     

    Το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας ξεκινάει και αύριο Σάββατο (13/10) στις 5 τα απόγευμα το κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση μεταξύ της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και του Ηλυσιακού. Ένα παιχνίδι στο οποίο οι Καβαλιώτες φίλαθλοι θα πρέπει να δώσουν βροντερό παρόν και με τη δυναμική τους παρουσία θα πρέπει να ενισχύσουν τις προσπάθειες των παικτών του Κρις Χουγκάζ προκειμένου η Καβαλιώτικη ΚΑΕ, να κατακτήσει το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα στο νέο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

     

    Κάλεσμα στον κόσμο από τον Κρις Χουγκάζ

    Την ίδια ώρα κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει τη νεανική ομάδα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στο νέο πρωτάθλημα της Α1 αρχής γενομένης από την πρεμιέρα με τον Ηλυσιακό το Σάββατο (13/10) στις 5 το απόγευμα έκανε ο προπονητής Κρις Χουγκάζ. Ο τεχνικός της Καβαλιώτικης ΚΑΕ Κρις Χουγκάζ δήλωσε τα εξής:

    -«Πρόκειται για ένα παιχνίδι πρεμιέρας που εμείς καλούμαστε να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε να ξεκινήσουμε θετικά τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Τα παιδιά τα δίνουν όλα στις προπονήσεις καθημερινά, ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι και να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Έχουμε μία νεανική ομάδα και σίγουρα χρειαζόμαστε και τη βοήθεια του κόσμου μας, που σε κάθε ματς στο πρωτάθλημα γεμίζει το κλειστό της Καλαμίτσας, που και φέτος θα πρέπει να γίνει κάστρο», ήταν τα λόγια του Κρις Χουγκάζ.

     

    Από την πλευρά των παικτών, ο Χριστόφορος Στεφανίδης, επισήμανε τα εξής:

    -«Είναι ένα ματς πρεμιέρας, με πολλές ιδιαιτερότητες. Πάντα στις πρεμιέρες υπάρχει το σχετικό άγχος και μία ανυπομονησία. Για την ομάδα μας αυτό το παιχνίδι είναι από αυτά που έχουμε «σημαδεμένα» για να κερδίσουμε. Για μία νεανική ομάδα το πρώτο παιχνίδι πάντα είναι σημαντικό, μιας και μέσα από τις νίκες η ομάδα αποκτάει αυτοπεποίθηση. Για τον κόσμο μας δε χρειάζεται να πω κάτι, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, το έχουν κάνει άπειρες φορές».

     

    Τα εισιτήρια με τον Ηλυσιακό

    Τη στήριξη των φιλάθλων τους, εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ηλυσιακό, ζητούν οι Διοικούντες της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Οι παίκτες του Κρις Χουγκάζ θα παίξουν εντός έδρας στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Α1, και θέλουν κόντρα στον Ηλυσιακό τη στήριξη του κόσμου τους, «σπρώχνοντάς» τους στην κατάκτηση του πρώτου φετινού ροζ φύλλου. Με σχετική ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας ενημερώνει πως τα εισιτήρια τιμώνται προς 10 και 15 ευρώ, ενώ υπάρχουν και παιδικά, αντί πέντε ευρώ. Αναλυτικά η ανακοίνωση περιλαμβάνει τα εξής:

    -«Η ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και ώρα 17.00 στο ΔΑΚ «Αλεξάνδρα Δήμογλου», στην Καλαμίτσα, θα δώσει το πρώτο αγώνα της χρονιάς, κόντρα στην ομάδα του Ηλυσιακού. Η διοίκηση καλεί τους φίλους της, αλλά και όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια που γίνεται, όπου η ομάδα για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά φέτος θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Basketleague. Οι τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν για το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, είναι 5 ευρώ (παιδικό), 10 ευρώ (πίσω από τις δύο μπασκέτες) και 15 ευρώ (στο κέντρο)».

     

    Η 1η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας

    Άρης-Παναθηναϊκός

    Κολοσσός Ρόδου-Ρέθυμνο

    Ένωση Καβ.-Ηλυσιακός

    Περιστέρι-Πανελευσινιακός

    ΚΑΟ Δράμας-Πανιώνιος

    Ικαρος Καλλ.-Απόλλων Πάτρας

    Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ Θεσσ.

    One Response to “Το «Αλεξάνδρα Δήμολου» θα πρέπει να είναι ασφυκτικά γεμάτο αύριο Σάββατο (13/10) για την αναμέτρηση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης με τον Ηλυσιακό”