Bookmarks

     

    Με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του βοηθητικού γηπέδου του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» δόθηκε συνέχεια σήμερα το απόγευμα (Παρασκευή 12/10) στο πρόγραμμα της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. εν όψει της αναμέτρησης την ερχόμενη Δευτέρα (15/10) στις 4.30 το απόγευμα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο τον Θρασύβουλο. Μία αναμέτρηση η οποία ανήκει στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League και το σίγουρο είναι πως η ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών, κατακτώντας την 3η συνεχόμενη η οποία, σε συνάρτηση με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, θα φέρει την Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά ακόμη πιο ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας.

     

    «Δεν πρέπει να χαλαρώσετε»

    Λίγο πριν από την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση, στη σύντομη ομιλία του ο Κώστας Βασιλακάκης προς τους ποδοσφαιριστές, τους επισήμανε κάποιες μικροαδυναμίες που παρουσιάστηκαν στο νικηφόρο παιχνίδι της Πάτρας σε βάρος της Παναχαϊκής και εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τον Θρασύβουλο, υπογράμμισε στους παίκτες του, ότι δε θα πρέπει να χαλαρώσουν σε καμία περίπτωση γιατί τέτοια παιχνίδια παρουσιάζουν πάντα «παγίδες». Παράλληλα ο Κώστας Βασιλακάκης τους επισήμανε το γεγονός ότι δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια τονίζοντάς τους ταυτόχρονα την ανάγκη να παρουσιαστούν για άλλη μια φορά αγωνιστικά πειθαρχημένοι και σοβαροί προκειμένου η ομάδα να φτάσει στην 3η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα.

     

    Τρεις είναι οι απουσίες

    Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι να τονίσουμε ότι ο Κώστας Βασιλακάκης για τα παιχνίδι κόντρα στον Θρασύβουλο αντιμετωπίζει τρία προβλήματα εκ των οποίων τα δύο από αυτά είναι γνωστά. Και τούτο γιατί σε ένα ακόμη παιχνίδι τόσο ο Εντιαγέ όσο και ο Πακάλτσης θα απουσιάσουν και από την αναμέτρηση με τον Θρασύβουλο. Ο μεν Εντιαγέ ως γνωστών έχει υποστεί θλάση στους προσαγωγούς ενώ από την άλλη πλευρά ο Θόδωρος Πακάλτσης ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο. Στα παραπάνω δύο προβλήματα θα προσθέσουμε και εκείνο του Ενσαλίβα, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα για να αγωνιστεί κόντρα στον Θρασύβουλο λόγω του ότι με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με την Παναχαϊκή. Σε ότι έχει να κάνει τώρα με την περίπτωση του Ντιέ ο οποίος στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα για να αγωνιστεί σε ένα παιχνίδι, την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του θα την εκτίσει την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος και στο εκτός έδρας παιχνίδι στην έδρα του Ηρακλή Ψαχνών. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Θρασύβουλο θα συνεχιστεί αύριο Σάββατο (13/10) με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση και θα ολοκληρωθεί το πρωί της Κυριακής (14/10) ενώ ακολούθως ο Κώστας Βασιλακάκης θα ανακοινώσει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο.

     

    10 ευρώ είναι η γενική είσοδος

    Όπως έγινε γνωστό, η ΠΑΕ Καβάλα με σχετική ανακοίνωσή της ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο ότι στον αγώνα της Δευτέρας 15 Οκτωβρίου και ώρα 16:30 στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» για την αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. με τον Θρασύβουλο θα υπάρχει γενική είσοδος με 10 ευρώ καθώς και μαθητικό εισιτήριο των 5 ευρώ. Επίσης η ΠΑΕ Καβάλα ενημερώνει ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από τα γραφεία της Καβαλιώτικης ΠΑΕ καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 5 το απόγευμα.

     

    Ο Άγγελος Αγγελάκης σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο διαιτητής Άγγελος Αγγελάκης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας (15/10) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» μεταξύ του Α.Ο.Κ. και του Θρασύβουλου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Βοηθοί του θα είναι οι Νικόλαος Περικλείδης και Ηλίας Παπαδόπουλος (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας) με τέταρτο διαιτητή αγώνα τον Δημήτρη Καραντώνη (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας). Τέλος να αναφέρουμε ότι παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Δημήτριος Ίτσκος (Ε.Π.Σ. Σερρών).

     

    Η 5η αγωνιστική για τη Football League

    Σε δύο δόσεις πρόκειται να διεξαχθεί, την ερχόμενη Κυριακή και την ερχόμενη Δευτέρα η 5η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Football League στην οποία υπάρχουν πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Την ερχόμενη Κυριακή έχουν προγραμματιστεί δύο παιχνίδια ενώ την ερχόμενη Δευτέρα υπάρχει το «κυρίως πιάτο» με τη διεξαγωγή 8 αναμετρήσεων.

     

    Κυριακή (14/10)

    Παναχαϊκή-Βύζας Μεγάρων (16:30)

    Πιερικός-Εργοτέλης (19:00)

     

    Δευτέρα (15/10)

    Αναγέννηση Γιαννιτσών-Πανσερραϊκός (16:30)

    Απόλλων Σμύρνης-Ηρακλής Ψαχνών (16:30)

    Δόξα Δράμας-Αναγέννηση Επανωμής (16:30)

    Εθνικός Γαζώρου-Φωκικός (16:30)

    Καλλονή-Νίκη Βόλου (16:30)

    Καβάλα-Θρασύβουλος (16:30)

    Ολυμπιακός Βόλου-Καλλιθέα (16:30)

    Παναιτωλικός-Λάρισα (19:00)

    Ρεπό έχει ο Ηρακλής

     

    Η βαθμολογία

    1. Καλλονή (4-0) 10

    2. Πανσερραϊκός (7-4) 10

    3. Εργοτέλης* (3-0) 9

    4. Φωκικός (6-2) 7

    5. Παναιτωλικός (4-1) 7

    6. Νίκη Βόλου (5-4) 7

    7. Καβάλα (2-2) 7

    8. Λάρισα (6-4) 6

    9. Καλλιθέα (8-8) 6

    10. Αναγέννηση Γιαννιτσών (6-7) 6

    11. Πιερικός* (2-0) 5

    12. Ηρακλής (5-5) 5

    13. Ολυμπιακός Βόλου (2-3) 5

    14. Απόλλων Σμύρνης* (2-2) 4

    15. Εθνικός Γαζώρου (3-4) 3

    16. Ηρακλής Ψαχνών* (3-4) 3

    17. Αναγέννηση Επανομής (5-9) 3

    18. Παναχαϊκή (0-3) 2

    19. Βύζας Μεγάρων (1-5) 2

    20. Θρασύβουλος (1-4) 1

    21. Δόξα Δράμας (2-6) 1

     

    *Με αστερίσκο είναι οι ομάδες που έχουν πραγματοποιήσει το ρεπό τους.

    One Response to “Ο Κώστας Βασιλακάκης προς τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ.: «Δεν πρέπει να χαλαρώσετε» – «Κρύβουν παγίδες παιχνίδια όπως αυτό με τον Θρασύβουλο» – Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής ο Σερζ Ντιέ”