Bookmarks

     

    Με άριστη ψυχολογία μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο Δημοτικό Γήπεδο των Σερρών σε βάρος του Εθνικού Γαζώρου και με στόχο το θετικό αποτέλεσμα ο Α.Ο.Κ. που ήδη βρίσκεται στην Πάτρα θα επιδιώξει στο δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι του, αυτή τη φορά κόντρα στην Παναχαϊκή να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα. Το πολύ καλό κλίμα το οποίο επικρατεί στις τάξεις της Ελαφράς Ταξιαρχίας του Βορρά σε συνάρτηση βέβαια με το καλό αγωνιστικό πρόσωπο το οποίο έδειξαν οι παίκτες του Κώστα Βασιλακάκη στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Εθνικό Γαζώρου δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις προκειμένου ο Α.Ο.Κ. κόντρα στην Παναχαϊκή να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα και να αναρριχηθεί, ακόμη πιο ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας της Football League.

     

    Πρόκειται για ένα παιχνίδι ιδιαίτερα καθοριστικό από πλευράς βαθμολογικής σημασίας και το σίγουρο είναι πως αν ο Α.Ο.Κ. τα καταφέρει και επιστρέψει στη βάση του με το βαθμό της ισοπαλίας ή ακόμη και με το «τρίποντο» τότε τα πράγματα σιγά σιγά θα αρχίσουν να απλουστεύονται και όλα πλέον θα έχουν πάρει το δρόμο τους. Στα ευχάριστα να σημειωθεί το γεγονός ότι ο Κώστας Βασιλακάκης για την αναμέτρηση κόντρα στην Παναχαϊκή μπορεί να υπολογίζει και στον Κροάτη επιθετικό Μάριο Μιγιάτοβιτς μιας και οι ιθύνοντες στην ΠΑΕ Καβάλα έχουν στα χέρια τους την μπλε κάρτα του εν λόγω ποδοσφαιριστή.

     

    Η αποστολή του Α.Ο.Κ. για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή

    Συνολικά 20 ποδοσφαιριστές πήρε μαζί του ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Βασιλακάκης εν όψει της δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρησης στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή. Οι ποδοσφαιριστές αυτοί είναι οι εξής: Σουλογαννης, Αποστολιδης, Γελαδαρης, Τριποτσερης, Παπαγεριδης, Μαραγκος, Παγωνης, Die, Nsaliwa, Aναστασοπουλος, Kαλαγκανης, Mokake, Dos Santos, Κουμπρογλου, Χλωρος, Μπρατσιανη, Mijatovic, Posinkovic, Πλιαγκας, Kαπνοπουλος.

    Μετά την άφιξη της αποστολής στην αχαϊκή πρωτεύουσα γύρω στις 5 το απόγευμα έχει προγραμματοποίησε  προπόνηση σε γήπεδο της Πάτρας και στη συνέχεια η αποστολή της Καβαλιώτικης ΠΑΕ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης. Από την αποστολή απουσιάζουν τόσο ο Θόδωρος Πακάλτσης ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα με το γόνατό του όσο και ο Εντιαγέ του οποίου το πρόβλημα εντοπίζεται στη θλάση του προσαγωγού του.

     

    Οι δηλώσεις του Κώστα Τσαλίκη στο www.kavalagoal.gr.

    Ιδιαίτερα δύσκολο και μάλιστα πολύ καθοριστικό χαρακτήρισε το εκτός έδρας παιχνίδι στην Παναχαϊκή, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Καβάλα Κώστας Τσαλίκης, μιλώντας στο www.kavalagoal.gr. Χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσαλίκης μας δήλωσε τα εξής:

    -«Πρόκειται για ένα παιχνίδι ιδιαίτερα δύσκολο και πάρα πολύ καθοριστικό απέναντι σε μία ομάδα η οποία έχει ιδιαίτερα υψηλούς στόχος στο πρωτάθλημα της Football League που διανύουμε. Εμείς από την πλευρά μας προερχόμαστε από το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου και το γεγονός αυτό αναμένεται να μας βοηθήσει σε μέγιστο βαθμό, στον ψυχολογικό τομέα, για την απόσπαση του θετικού αποτελέσματος. Βέβαια εκείνο το οποίο θέλω να επισημάνω είναι το γεγονός ότι οι παίκτες μας θα πρέπει να δείξουν τεράστια αγωνιστική πειθαρχία, αυτοσυγκέντρωση και αγωνιστική ωριμότητα από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό προκειμένου να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας που είναι το θετικό αποτέλεσμα. Χρειάζεται ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή, καθαρό μυαλό και από κει και πέρα αν όλα αυτά μεταφραστούν στο γήπεδο σωστά και σοβαρά, τότε πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

     

    Η ερχόμενη 4η αγωνιστική

    Πολλές και σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Football League το οποίο έχει προγραμματιστεί σε δύο «δόσεις».

     

    Αναλυτικά τα παιχνίδια τα οποία θα διεξαχθούν είναι τα εξής:

     

    Τετάρτη (10/10)

    Εργοτέλης-Απόλλων Σμύρνης (16:45)

    Φωκικός-Παναιτωλικός (16:45)

    Καλλιθέα-Αγανέννηση Γιαννιτσών (16:45)

    Παναχαϊκή-Καβάλα (16:45)

    Βύζας Μεγάρων-Εθνικός Γαζώρου (17:30)

    Νίκη-Βόλου Ηρακλής (19:00)

     

    Πέμπτη (11/10)

    Πανσερραϊκός-Αναγέννηση Επανωμής (16:00)

    Θρασύβουλος-Καλλονή (16:00)

    Ηρακλής Ψαχνών-Δόξα Δράμας (16:45)

    Λάρισα-Ολυμπιακός Βόλου (19:00)

    Ρεπό έχει ο Πιερικός

     

    Η βαθμολογία

    1. Φωκικός (6-1) 7

    2. Καλλονή (3-0) 7

    3. Πανσερραϊκός (5-3) 7

    4. Εργοτέλης* (2-0) 6

    5. Αναγέννηση Γιαννιτσών (4-4) 6

    6. Ολυμπιακός Βόλου (2-0) 5

    7. Πιερικός (2-0) 5

    8. Ηρακλής (5-4) 5

    9. Παναιτωλικός (3-1) 4

    10. Απόλλων Σμύρνης* (2-1) 4

    11. Νίκη Βόλου (4-4) 4

    12. Καβάλα (1-2) 4

    13. Καλλιθέα (5-6) 3

    14. Λάρισα (3-4) 3

    15. Αναγέννηση Επανομής (4-7) 3

    16. Εθνικός Γαζώρου (3-4) 2

    17. Παναχαϊκή (0-2) 2

    18. Δόξα Δράμας (2-4) 1

    19. Θρασύβουλος (1-3) 1

    20. Βύζας Μεγάρων (1-5) 1

    21. Ηρακλής Ψαχνών* (1-4) 0

     

    *Με αστερίσκο είναι οι ομάδες που έχουν πραγματοποιήσει το ρεπό τους.

     

    Comments are closed.