Bookmarks

     

    Με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση η οποία διεξήχθη σήμερα Πέμπτη (4/10) το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του βοηθητικού γηπέδου του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» και τα πάντα κύλησαν ομαλότατα, ξεκίνησε το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» εν όψει της δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρησης του Δημοτικού Γηπέδου των Σερρών με αντίπαλο τον Εθνικό Γαζώρου. Πρόκειται για μία αναμέτρηση ιδιαίτερα σημαντική και στόχος όλων όσων βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια της ΠΑΕ Καβάλα αλλά και των Καβαλιωτών φιλάθλων που θα βρεθούν στις Σέρρες είναι η απόσπαση του θετικού αποτελέσματος.

    Να σημειωθεί ότι λίγο πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης ο τεχνικός των «Αργοναυτών» Κώστας Βασιλακάκης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του κυρίως δε σε εκείνους οι οποίοι συγκρότησαν τη βασική ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Σύμφωνα με πληροφορίες μας τους επισήμανε συγκεκριμένα πράγματα, κάποια πράγματα τα οποία δεν έγιναν κυρίως σε επίπεδο τακτικής ενώ παράλληλα τους τόνισε ότι θα πρέπει να καταθέσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου προκειμένου ο Α.Ο.Κ. να φτάσει στην πρώτη νίκη του, στο πρωτάθλημα της Football League. Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν ως βασικοί πραγματοποίησαν χαλάρωμα ενώ όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι να τονίσουμε ότι ο Μάριο Μιγιάτοβιτς βρίσκεται από την Τετάρτη (3/10) στην Καβάλα και μάλιστα παρακολούθησε το παιχνίδι του Α.Ο.Κ. με τον Παναιτωλικό. Από σήμερα μάλιστα μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων με τους νέους του συμπαίκτες. Άγνωστο ωστόσο παραμένει το εάν ο Κώστας Βασιλακάκης μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου μιας και στην Καβαλιώτικη ΠΑΕ βρίσκονται σε αναμονή της άφιξης της μπλε κάρτας του συγκεκριμένου παίκτη. Την ίδια ώρα ο Εντιαγέ που υπέστη θλάση στους προσαγωγούς θα απουσιάσει από ένα ακόμη παιχνίδι ενώ αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του Θόδωρου Πακάλτση ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα με το γόνατό του.

     

    Ο Ανδρέας Καραλιόλιος σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο διαιτητής Ανδρέας Καραλιόλιος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών ορίστηκε να διευθύνει την ερχόμενη Κυριακή (7/10 16:45) την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών μεταξύ του Εθνικού Γαζώρου και του Α.Ο.Κ., στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Βοηθοί του θα είναι οι Σταύρος Σίπκας και Άγγελος Μιχαλόγλου της Ε.Π.Σ. Πέλλας με 4ο διαιτητή τον Χαράλαμπο Σελεμίδη από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Γρηγόριος Ρόντσης της Ε.Π.Σ. Καστοριάς. Να σημειωθεί ότι την αναμέτρηση μεταξύ του Πιερικού και της Νίκης Βόλου ορίστηκε να διευθύνει ο Καβαλιώτης διαιτητής Βαγγέλης Κιοτζένης με βοηθούς του τους Βασίλη Καραβασίλη (Ε.Π.Σ. Καβάλας) και Ιωάννη Βάντση (Ε.Π.Σ. Δράμας). Τέλος να τονίσουμε ότι ο Καβαλιώτης Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης θα είναι παρατηρητής διαιτησίας στην αναμέτρηση του Ηρακλή Θεσσαλονίκης με τον Θρασύβουλο.

     

    Εκδρομή του Σ.Φ.Α.Ο.Κ. και της Λέσχης στις Σέρρες

    Εκδρομή για τις Σέρρες την ερχόμενη Κυριακή (7/10) θα πραγματοποιήσει ο Κεντρικός Σύνδεσμος Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες». Μάλιστα στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε αναφέρονται μεταξύ των άλλων και τα εξής:

    -«Ανακοινώνουμε εκδρομή για τον εκτός έδρας αγώνα  του Α.Ο.Κ. με τον Εθν. Γαζώρου στις Σέρρες. Αναχώρηση την Κυριακή 07/10/2012 και ώρα 14:00,  από την κεντρική πλατεία της Καβάλας. Θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι η εκδρομή κοστίζει 7€ χωρίς το εισιτήριο του αγώνα. Πληροφορίες-εγγραφές  στα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων Α.Ο. Καβάλας επί της Φιλελλήνων 14α (δίπλα OSCAR) και στα τηλέφωνα 2510-838.561 και 6948-489.533».

     

    Η Λέσχη στις Σέρρες

    Την ίδια ώρα εκδρομή για την πόλη των Σερρών διοργανώνεται και από τη Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας. Μάλιστα στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε τονίζεται ότι η τιμή της συμμετοχής είναι 7 ευρώ, η αναχώρηση των φιλάθλων θα γίνει από την κεντρική πλατεία της Καβάλας στις 2 το μεσημέρι ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Βασίλη Χατζηραφαηλίδη και στο τηλέφωνο 6944-260.667.

     

    Comments are closed.