Bookmarks

     

    Η εικόνα που θα παρουσιάσει η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στο τουρνουά που διοργανώνει το τριήμερο 14-16 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Καλαμίτσας, θα χρησιμοποιηθεί ως κριτήριο για το μέλλον από το νέο προπονητή της ομάδας Κρις Χουγκάζ. Ο 43χρονος τεχνικός σκέφτεται την απόκτηση ακόμα ενός παίκτη ρακέτας, έχοντας το δικαίωμα της επιλογής να φέρει ψηλό όχι απαραίτητα από την Ελλάδα, αλλά και από την κοινοτική αγορά ή τις ΗΠΑ, αφού υπάρχει κενή θέση ξένου στο ρόστερ.

     

    Ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κρις Χουγάζ, θα περιμένει πρώτα να δει την εικόνα της ομάδας του στα παιχνίδια κόντρα στον ΚΑΟΔ, την τουρκική Ολίν Εντιρνέ και τη βουλγαρική Λέφσκι Σόφιας, προτού προβεί στη σχετική εισήγηση προς τους Διοικούντες της Καβαλιώτικης ΚΑΕ αναφορικά με το έξτρα χτύπημα για την ενίσχυση της φροντ λάιν. Παράλληλα, από την εικόνα που θα δείξουν οι υπό δοκιμή Σιμεόν Ίλιεφ και Μπόγιαν Κριστέφσκι στο τουρνουά θα παρθούν και οριστικές αποφάσεις όσον αφορά στο μέλλον τους στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας.

     

    Το πρόγραμμα του τουρνουά

    Μάλιστα οι διοικούντες της Καβαλιώτικης ΚΑΕ εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποίησαν το πρόγραμμα του 3ου διεθνές τουρνουά μπάσκετ και η οποία αναφέρει τα εξής:

     

    -«Το 3ο Διεθνές Τουρνουά μπάσκετ διοργανώνει το τριήμερο 14-16/09/2012, η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, με τη συμμετοχή, του Κ.Α.Ο. Δράμας, της τούρκικης, Olin Edirne και της βουλγαρικής, Levski Sofia. Έτσι, οι φίλαθλοι της Ένωσης θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία πρώτη γεύση της νέας ομάδας που δημιουργείται φέτος, με μοναδικό στόχο το όμορφο θέαμα.

    Το αναλυτικό πρόγραμμα του τουρνουά, έχει ως εξής:

    Παρασκευή 14/09
    17.00 Ολίν Εντιρνέ-ΚΑΟΔ
    19.15 Ένωση Καβ.-Λέφσκι Σόφιας

     

    Σάββατο 15/09
    17.00 Λέφσκι Σόφιας-Ολίν Εντιρνέ
    19.15 Ένωση Καβ.-ΚΑΟΔ

     

    Kυριακή 16/09
    17.00 Ολίν Εντιρνέ-Ένωση Καβ.

     

    *Η είσοδος στο τουρνουά θα είναι ελεύθερη».

     

     

    Comments are closed.