Bookmarks

     

    Με τον καθιερωμένο αγιασμό που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα (3/9), ξεκίνησε ουσιαστικά η ποδοσφαιρική δράση των τμημάτων υποδομής της ΑΕ Καβάλας με τις προπονήσεις να συνεχίζονται σε κανονικούς ρυθμούς στις αθλητικές εγκαταστάσεις του «Βερούλειου» γηπέδου. Στην πρώτη επίσημη που πραγματοποιήθηκε στο «Βερούλειο» γήπεδο, το παρόν τους έδωσαν δεκάδες γονείς οι οποίοι είδαν από κοντά την προσπάθεια η οποία ξεκίνησε με πολλά χαμόγελα και δημιουργικότητα και η οποία θα συνεχιστεί με γνώμονα την καλλιέργεια του αθλήματος, την αξιοποίηση αλλά και την ανάδειξη των ταλέντων.

     

    Την ίδια ώρα όλα τα τμήματα υποδομής που λειτουργούν, συγκροτούνται από τουλάχιστον 120 παιδιά την παρούσα χρονική περίοδο και το σίγουρο είναι ότι ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο στο άμεσο μέλλον. Άλλωστε αυτά είναι τα μηνύματα τα οποία καθημερινά λαμβάνει ο Πρόεδρος της ΑΕ Καβάλας Αντώνης Πρασίνης αλλά και οι συνεργάτες του μιας και σε καθημερινή βάση όλο και περισσότερο διευρύνεται ο κύκλος δραστηριοποίησης του Καβαλιώτικου συλλόγου με ιδιαίτερη βαρύτητα να δίδεται στα τμήματα υποδομής.

     

    Το τεχνικό επιτελείο των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ

    Σε ότι έχει να κάνει με τη συγκρότηση του τεχνικού επιτελείου, των τμημάτων υποδομής της ΑΕ Καβάλας να σημειώσουμε ότι τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος των τμημάτων είναι ο Μανώλης Γερακίνης. Προπονητής του εφηβικού τμήματος (1998-99) είναι ο Ιωάννης Κουμλιάς ενώ προπονητής του παιδικού τμήματος (2000-01) αλλά και προπαιδικού είναι ο Στέλιος Αμοιρίδης. Αντίστοιχα προπονητής του παιδικού τμήματος (2000-01) αλλά και του προπαιδικού (2003) είναι ο Γιάννης Γκιόκας ο οποίος να τονίσουμε ότι φέτος εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο των τμημάτων υποδομής της ΑΕ Καβάλας. Μεταξύ των τμημάτων υποδομής που λειτουργούν στην τοπική ΑΕΚ είναι και το τμήμα τζούνιορ (2005) προπονητής του οποίου είναι ο Στέλιος Αγγελίδης. Την ευθύνη του τμήματος προτζούνιορ (2006-07-08) την έχει ο προπονητής Γιάννης Δερβετζής ενώ τέλος να τονίσουμε ότι προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο Πάρης Τσαπανίδης.

     

    Το πρόγραμμα των προπονήσεων

    Τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη από τις 3.30 μέχρι και τις 4.30 το απόγευμα διεξάγονται οι προπονήσεις του τμήματος προτζούνιορ (2006-07-08), στο «Βερούλειο» γήπεδο, ενώ τις ίδιες ημέρες και τις ίδιες ώρες διεξάγονται και οι προπονήσεις του τμήματος τζούνιορ. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη από τις 4.30 μέχρι και τις 5.30 έχουν προγραμματιστεί οι προπονήσεις του παιδικού τμήματος ενώ τις ίδιες ημέρες και τις ίδιες ώρες διεξάγονται οι προπονήσεις του εφηβικού τμήματος.

     

    Φιλικά με τη Δόξα Δράμας

    Την ίδια ώρα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται ο φιλικός αγώνας των τμημάτων υποδομής της ΑΕ Καβάλας με τα αντίστοιχα τμήματα της ΠΑΕ Δόξα Δράμας το ερχόμενο Σάββατο (8/9) στο «Βερούλειο» γήπεδο. Οι φιλικές αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 10.30 το πρωί και θα ολοκληρωθούν στη 1 το μεσημέρι και έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν συναντήσεις όλων των τμημάτων υποδομής μεταξύ των δύο ομάδων.

     

    One Response to “Με τον καθιερωμένο αγιασμό πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα (3/9) η πρώτη επίσημη έναρξη των δραστηριοτήτων των τμημάτων υποδομής της Α.Ε. Καβάλας”