Bookmarks

     

    Η επίσημη παρουσίαση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου «Αθλητές-Ολυμπιακός» Καβάλας, μέλος τους δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Ολυμπιακός, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη (4/9) το πρωί σε αίθουσα του ξενοδοχείου Γαλαξίας στην Καβάλα, κατά τη διάρκεια της οποίας, το παρόν τους έδωσαν ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Καβάλας, Γιώργος Παπανδρέου, ο υπεύθυνος του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς, Γιώργος Αμανατίδης, καθώς επίσης και ο πρώην συμπαίκτης του στον Α.Ο.Κ. και νυν υπεύθυνο της Ακαδημίας Ολυμπιακός Αλεξανδρούπολης, Παναγιώτης Λογαράς. Μάλιστα να σημειωθεί το γεγονός ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν συμπαίκτης του ποδοσφαιριστή Γιώργου Αμανατίδη, για ένα χρόνος την κυπριακή ομάδα ΑΠΟΕΛ.

     

    Αρχικά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου πήρε το λόγο ο προπονητής Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος αναφερόμενος στη νέα προσπάθεια η οποία θα καταβληθεί, κατέθεσε το δικό του σύνθημα τονίζοντας τα εξής:

    -«Είναι ώρα να αρχίσουμε να μιλάμε για ποδόσφαιρο και ειδικότερα για το πιο σημαντικό και νευραλγικό κομμάτι του, τα τμήματα υποδομής, το φυτώριο, το σχολείο που θα μεγαλώσει φιλάθλους, ποδοσφαιριστές και παράγοντες».

     

    Παράλληλα ο Γιώργος Παπανδρέου καλωσόρισε τους δύο επίσημους καλεσμένους-με τους οποίους υπήρξε συμπαίκτης- και έδωσε τον λόγο στον Παναγιώτη Λογαρά που με την σειρά του δήλωσε ευτυχισμένος που ξαναβρίσκεται στην Καβάλα, όπου πέρασε πέντε όμορφα χρόνια και καλωσόρισε τον Γιώργο Παπανδρέου στην οικογένεια του Ολυμπιακού:

    -«Ξέρει να περνά την αγάπη του για το ποδόσφαιρο στα παιδιά. Στόχος άλλωστε είναι να έχουμε στο δίκτυο ανθρώπους του ποδοσφαίρου, που θα δώσουν τις προσωπικές εμπειρίες τους στους αθλητές». Από την πλευρά του ο υπεύθυνος του δικτύου ακαδημιών της ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς Γιώργος Αμανατίδης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου αναφέρθηκε, με την σειρά του, στον τρόπο δουλειάς, τους στόχους αλλά και τον προγραμματισμό στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, υπογραμμίζοντας μεταξύ των άλλων και τη βαρύτητα η οποία δίνεται από πλευράς των Πειραιωτών.

     

    «Αξιολόγηση των παιδιών»

    Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε το γεγονός ότι ο Γιώργος Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου έκανε λόγο για αξιολόγηση των παικτών κάθε 3 μήνες τονίζοντας για το θέμα αυτό τα εξής:

    -«Είναι η έκτη χρονιά λειτουργίας της Ακαδημίας και ανοίγει μια νέα εποχή με την συνεργασία με τον Ολυμπιακό. Κερδίζω σε φιλοσοφία, τεχνογνωσία, επιμορφώνομαι όσον αφορά στην προπονητική. Βρήκα δασκάλους στον Ολυμπιακό. Πήγα στου Ρέντη, όλα τα θέλω και τα πιστεύω τους με καλύπτουν γι’ αυτό και συνεχίζουμε μαζί. Θα σταθώ σε μια παράγραφο που πρέπει όλοι να δώσετε προσοχή. Κάθε τρίμηνο θα στέλνουμε αξιολόγηση των παιδιών στον Ολυμπιακό και στις πρώτες προτεραιότητες είναι η εξέλιξη των παιδιών στο σχολείο, όχι απλά οι επιδόσεις στα μαθήματα αλλά η συνολική παρουσία σ’ αυτό».

     

    Ανακαινισμένες εγκαταστάσεις

    Τέλος να τονίσουμε ότι ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Αθλητές-Ολυμπιακός, Γιώργος Παπανδρέου, αναφέρθηκε στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις που θα φιλοξενήσουν την προσπάθεια που θα καταβληθεί υπογραμμίζοντας μεταξύ των άλλων και τα εξής:

    -«Στεγαζόμαστε σε πλήρεις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις, έχουμε λεωφορείο και ειδικούς συνεργάτες. Μετά από πέντε χρόνια αλλάζω εποχή, γίνομαι καλύτερος. Μπορώ να πω υπεύθυνα στους γονείς «έχω πλήρης πρόταση για την εκγύμναση των παιδιών σας. Ζούμε σε δύσκολες όσον αφορά στα οικονομικά συνθήκες και έτσι μειώσαμε την συνδρομή στα 40 ευρώ. Για τα δύο παιδιά είναι στα 60 ευρώ και αν υπάρχει και τρίτο τότε αυτό είναι δωρεάν. Οι προπονήσεις θα γίνονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και οι αγώνες το Σαββατοκύριακο. Θα έχουμε δύο γκρουπ για την εξυπηρέτηση των γονέων, το πρώτο θα προπονείται από τις 4 έως τις 5.30 και το δεύτερο από τις 6.30 έως τις 8 το βράδυ. Προσπαθώντας να ανταποδώσω την τιμή μου κάνετε να με εμπιστεύεστε καλώ τους επαγγελματίες που είναι μέλη μας να διαφημιστούν δωρεάν στις εγκαταστάσεις ή στο λεωφορείο, πληρώνοντας μόνο το κόστος του πανό ή της μακέτας. Ο Ολυμπιακός θα έρθει φέτος στην Κομοτηνή και στην Ξάνθη και δυστυχώς όχι στην Καβάλα, όπως θα θέλαμε αλλά η Ακαδημία θα είναι εκεί. Θα πάμε στο Ρέντη και στο Καραϊσκάκη. Δεν θέλουμε να φτιάξουμε οπαδούς του Ολυμπιακού αλλά φιλάθλους, αθλητές, θέλουμε τα παιδιά να γεμίσουν παραστάσεις υψηλών προδιαγραφών. Φέτος θα γίνει το Τσάμπιονς Λίγκ για τις ομάδες Κ20 και εκεί θα είναι και ο Ολυμπιακός. Πλέον μπορούν τα παιδιά να ονειρεύονται ότι μπορούν να είναι εκεί».

    One Response to “Έγινε η επίσημη παρουσίαση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου «Αθλητές-Ολυμπιακός» Καβάλας, μέλους τους δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Ολυμπιακός, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη (4/9) το πρωί σε αίθουσα του ξενοδοχείου Γαλαξίας στην Καβάλα”