Bookmarks

     

    Για την απόκτηση έμπειρου επιθετικού κινούνται τα τελευταία 24ωρα οι ιθύνοντες της Καβαλιώτικης ΠΑΕ και στο μεταγραφικό «τραπέζι» των «Αργοναυτών», ήδη εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από τον τεχνικό διευθυντή των «Αργοναυτών» Κώστα Τσαλίκη προκειμένου να γίνει η καταλληλότερη επιλογή. Να σημειωθεί ότι ο Κώστας Τσαλίκης έχει στα χέρια του έναν κατάλογο στον οποίο εμπεριέχεται διψήφιος αριθμός επιθετικών ποδοσφαιριστών, Ελλήνων αλλά και παικτών που αγωνίζονται σε ευρωπαϊκές ομάδες. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι από πλευράς ΠΑΕ Καβάλα έχουν κατασταλάξει σε συγκεκριμένα ονόματα επιθετικών ποδοσφαιριστών και οι συζητήσεις με τους μάνατζέρ τους, έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό.

     

    Μάλιστα πρόθεση του μεγαλομετόχου της Καβαλιώτικης ΠΑΕ Γιώργου Τσοκτουρίδη και Προέδρου της ομάδας είναι το θέμα να κλείσει το συντομότερο δυνατόν προκειμένου ο παίκτης να ενταχθεί μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό του ΑΟΚ. Μάλιστα μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο εντείνονται οι προσπάθειες, οι μηχανές στην ΠΑΕ δουλεύουν στο «φουλ» και είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση του ονόματος του επιθετικού που θα αποκτηθεί στον ΑΟΚ.

     

    Σε ρυθμούς προπόνησης όλοι οι ποδοσφαιριστές

    Την ίδια ώρα με τις εργομετρικές εξετάσεις που ολοκληρώθηκαν σήμερα Τρίτη (18/9) το πρωί και με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση κυλάει η μέρα για τους «Αργοναύτες» και το μεγαλύτερο βάρος από πλευράς του προπονητή Κώστα Βασιλακάκη και των συνεργατών του πέφτει κυρίως σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών αλλά και σε θέματα τακτικής. Σε ότι έχει να κάνει με τις εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν οι παίκτες να τονίσουμε ότι τα πάντα πήγαν κατ’ ευχήν, άπαντες οι ποδοσφαιριστές έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση ενώ το μοναδικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε ήταν με τον Μπουμάλε Ολιβιέρ ο οποίος δεν τις έβγαλε και για το λόγο αυτό δεν υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Καβάλα. Την ίδια ώρα το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, αμυντικός Θόδωρος Τριποτσέρης πέρασε με επιτυχία τις εργομετρικές εξετάσεις και ήδη έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μαζί με τους νέους του συμπαίκτες. Πάντως ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Βασιλακάκης την ερχόμενη Κυριακή (21/9) στο «Καυταντζόγλειο» στάδιο θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου να βγάλει πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του, κατά τη διάρκεια του φιλικού που θα δώσουν οι «Αργοναύτες» κόντρα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Τέλος να αναφέρουμε ότι δεν θα συνεχίσει τις προπονήσεις με τον Α.Ο.Κ. ο 18χρονος Αλέξης Διαμαντόπουλος που συμμετείχε τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις των “Αργοναυτών”.

     

    Θα κυκλοφορήσουν τα διαρκείας της ΠΑΕ

    Θέμα χρόνου είναι από την ΠΑΕ Καβάλα η ανακοίνωση των τιμών των διαρκείας εισιτηρίων που θα ισχύσουν εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου και του πρωταθλήματος της Football League. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα να τονίσουμε ότι η επιτροπή που έχει συσταθεί έχει επεξεργαστεί τις προτάσεις οι οποίες έγιναν τόσο από τον Κεντρικό Σύνδεσμο Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» όσο και από πλευράς της Λέσχης Φιλάθλων προκειμένου να βρεθούν οι τομές ώστε τα διαρκείας που θα κυκλοφορήσουν να έχουν τιμές ιδιαίτερα προσιτές προκειμένου να απορροφηθούν όσο γρηγορότερα γίνεται και σε μεγάλο αριθμό, από τους Καβαλιώτες φιλάθλους. Μάλιστα πληροφορίες λένε ότι μέσα στις προθέσεις του νέου Προέδρου της ΠΑΕ Καβάλα και μεγαλομετόχου Γιώργου Τσοκτουρίδη είναι να πουληθούν περίπου 2.000 διαρκείας εισιτήρια.

     

    Αναβλήθηκε η κλήρωση

    Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος γνωστοποίησε την αναβολή της κλήρωσης, αλλά όχι και την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί. Η Football League ενημέρωσε εγγράφως τα μέλη της σχετικά με την αναβολή της προγραμματισμένης για την Τρίτη (18/9) κλήρωσης χωρίς να διευκρινίσει πότε αυτή θα γίνει.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Σ. της Football League ανέφερε τα εξής:

    -«Κύριοι, εν αναμονή των εξελίξεων, η ορισθείσα από το Δ.Σ. της Ένωσής μας Επιτροπή, έκρινε αναγκαίο όπως ματαιωθεί η προγραμματισμένη για την Τρίτη 18/09/2012 κλήρωση του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας, αγωνιστικής περιόδου 2012-2013. Θα σας ενημερώσουμε δε, για τον τόπο και χρόνο διεξαγωγής αυτής, με νεότερο έγγραφό μας».

    Comments are closed.