Bookmarks

     

    Σε δυο ακόμα προσθήκες προχώρησε σήμερα Κυριακή (16/9)  η Καβάλα, αποκτώντας τον 27χρονο Σενεγαλέζο επιθετικό, Ντεμ Εντιαγέ, με θητεία κυρίως στη Γαλλία (Λανς και Μετς), αλλά και τον 22χρονο μέσο του Πανιωνίου, Δημήτρη Αναστασόπουλο. Ήρθαν Ενσαλίβα, Μοκάκε και Μπουμά. Να σημειωθεί το γεγονός ότι μία ημέρα μετά την απόκτηση του Γιώργου Σαμαρά, η ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη συνεχίζει την δραστηριοποίησή της στο έξτρα μεταγραφικό παζάρι. Καταρχήν, προπονήσεις με τους «Αργοναύτες» ξεκίνησαν πλέον και οι Ολιβιέ Μπουμάλ, Μάρκους Μοκάκε και Ταμαντανί Ενσαλίβα, που είχαν ανακοινωθεί με την άνοδο της ομάδας στη Football League και πλέον πιάνουν… δουλειά (έτσι όλοι βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού τιμ).

     

    Οι τρεις προαναφερθέντες μαζί με τους Ντος Σάντος και Σερζ Ντιέ δημιουργούν μια πανίσχυρη πεντάδα στον χώρο της μεσαίας γραμμής του ΑΟΚ, ενώ την Κυριακή ολοκληρώθηκαν και δυο μεταγραφές ακόμα.
    Καταρχήν, τα γαλάζια θα φορά ο Νταμ Εντιαγέ, ενισχύοντας την κορυφή της επίθεσης. Ο 27χρονος Σενεγαλέζος στράικερ είχε βρεθεί και παλιότερα στο στόχαστρο της Καβάλας, αλλά τότε το οικονομικό είχε «φρενάρει» τη συνεργασία των δυο πλευρών. Ο Εντιαγέ έχει παίξει στην Πορτογαλία με την Εστρέλα Αμαδόρα (τριετία 2006-2009 με 52 συμμετοχές και τέσσερα γκολ), τη γαλλική Αρλ (τριετία 2009-2012 με 88 συμμετοχές και εννιά γκολ), ενώ πρόσφατα έπαιζε στις επίσης γαλλικές Λανς και Μετς (μέχρι πρότινος). Ο Σενεγαλέζος είναι μάλιστα 14 φορές διεθνής και έχει πετύχει δυο γκολ. Επίσης, στο λιμάνι της ανατολικής Μακεδονίας μετακομίζει και ο Δημήτρης Αναστασόπουλος. Πρόκειται για 22χρονο Αθηναίο μέσο, που έπαιζε στον Πανιώνιο και θεωρείται μεγάλο ταλέντο. Μετά από αυτές τις προσθήκες δεν είναι βέβαιο ότι θα προχωρήσουν οι περιπτώσεις των Άγγελου Χαριστέα και Γιάννη Αμανατίδη, χωρίς να αποκλείονται πάντως ένα-δυο «μπαμ» ακόμα.

     

    Το Δ. Σ. της ΠΑΕ Καβάλα που συγκροτήθηκε σε σώμα

    Όπως έγινε γνωστό, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Καβάλα που συγκροτήθηκε μετά την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της, που συναντήθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ Καβάλα το Σάββατο 15/9 στα γραφεία της ΠΑΕ Καβάλα, αποτελείται από τους:

    Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος: Γεώργιος Τσοκτουρίδης

    Αντιπρόεδρος: Χαράλαμπος Κουφατζής

    Μέλος και εκπρόσωπος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΑΟΚ: Κωνσταντίνος Κανάκης

    Μέλη: Βασίλειος Λαμπαδίτης, Βασίλειος Μαρσέλος και Ιπποκράτης Παχίδης.

    Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων: Χαράλαμπος Κουφατζής

     
    Κώστας Βασιλακάκης: «Πρόβλημα ο χρόνος»
    Στο μεταξύ, με δηλώσεις ο τεχνικός της Καβάλας, Κώστας Βασιλακάκης τόνισε:
    «Είμαστε μια ολοκαίνουρια ομάδα, ουσιαστικά χωρίς δελτία από πέρυσι. Μας προβληματίζει η έλλειψη χρόνου. Μας πιέζει αφόρητα ο χρόνος, γιατί πρέπει να «χτίσουμε» ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που θα «χτυπήσει» την πρώτη τετράδα, αυτός είναι ο στόχος και δεν μπορούμε να τον κρύψουμε. Η προετοιμασία μας ουσιαστικά θα διαρκέσει μόλις δυο εβδομάδες και θα δώσουμε ένα φιλικό μόλις, την επόμενη Κυριακή, με αντίπαλο που αναζητείται. Βεβαίως, έχουμε μεγάλη διάθεση και θέληση για να πετύχουμε κάτι καλό. Ίσως συνεχιστεί η ενίσχυσή μας και μόλις «κλείσει» το ρόστερ θα ανακοινωθούν και οι αρχηγοί».

    One Response to “Στην Καβάλα βρίσκονται από σήμερα Κυριακή (16/9) οι Εντιαγέ και Αναστασόπουλος-Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Καβάλα-Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος: Γεώργος Τσοκτουρίδης”