Bookmarks

     

    Δύο ήττες και μία νίκη ήταν ο απολογισμός για την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας κατά τη διάρκεια του τριήμερου τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε από την προηγούμενη Παρασκευή (14/9) μέχρι και την Κυριακή (16/9) στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» με τη συμμετοχή των ομάδων της Λέφσκι Σόφιας, της τούρκικης Ολίν Εντιρνέ και του ΚΑΟ Δράμας. Το σίγουρο πάντως είναι ότι και στα τρία φιλικά παιχνίδια τα οποία έδωσε η Καβαλιώτικη ΚΑΕ, ο προπονητής της Κρις Χουγκάζ είχε τη δυνατότητα να δει σε ποια αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι καλαθοσφαιριστές του και ταυτόχρονα να βγάλει εκείνα τα συμπεράσματα τα οποία ο ίδιος ήθελε που θα του δώσουν τη δυνατότητα ώστε, στην εξέλιξη της προετοιμασίας να σχεδιάσει τα πλάνα του όσο καλύτερα γίνεται.

     

    Δύο ήττες και μία νίκη για την Ένωση

    Με ήττα ξεκίνησε η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας την προηγούμενη Παρασκευή (14/9) το φιλικό τουρνουά που διοργάωνωσε, καθώς δεν τα κατάφερε απέναντι στη Λέφσκι Σόφιας από την οποία και έχασε με σκορ (81-79). Μόλις πριν από δυο μέρες ολοκληρώθηκε το ρόστερ και ο Κρις Χουγκάζ είχε στη διάθεση του όλους τους παίκτες και η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας παρουσιάστηκε αν μη τι άλλο ανταγωνιστική, κόντρα σε μία ομάδα, που είχε πολύ περισσότερο χρόνο μαζί. Η Καβάλα έκανε πολύ κακό ξεκίνημα, με αποτέλεσμα η Λέφσκι να τρέξει ένα εκπληκτικό σερί, 17-0, όμως η νεανική ομάδα του Χουγκάζ κράτησε το καλό για το τέλος. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αν και έχανε με μια διαφορά 15-17 πόντους, κάνοντας ένα εκπληκτικό 4ο δεκάλεπτο, όχι απλά ροκάνισε τη διαφορά, αλλά 1.58’’ πριν από το τέλος πέρασε μπροστά με (76-75). Τελικά το ματς χάθηκε όταν στην τελευταία επίθεση ο Φίαρς αστόχησε σε λέι απ.

     

    Με τον Κώστα Κακαρούδη να πετυχαίνει 29 πόντους ο ΚΑΟΔ επικράτησε με (75-74) της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, στο πλαίσιο του τρίτου διεθνούς τουρνουά που διοργανώνει στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Κανένας άλλος παίκτης του Γιώργου Καλαφατάκη δεν κατάφερε να πετύχει διψήφιο αριθμό πόντων, ενώ από την οικοδέσποινα Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας ξεχώρισαν ο Χριστόφορος Στεφανίδης και ο Τζέιμς Νούναλι, που είχαν συνολικά 41 πόντους.

     

    Αν και δυσκολεύτηκε, η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας κατάφερε να επικρατήσει της Ολίν Εντιρνέ με (75-74) και πήρε την πρώτη της νίκη στο 3ο διεθνές τουρνουά που διοργάνωσε από τις 14 ως τις 16 Σεπτεμβρίου. Το συγκρότημα του Κρις Χουγκάζ πήρε τη νίκη απέναντι στην τουρκική ομάδα στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία του τουρνουά. Ο τεχνικός της ομάδας της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κρις Χουγκάζ δεν είχε στην διάθεσή του τον Σωτήρη Μανωλόπουλο και τον Νεμάνια Μίτροβιτς, αλλά είδε τον Σιμεόν Ιλιεβ (18π) να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση. Ο Βούλγαρος πάουερ φόργουορντ δοκιμάζεται από την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και δείχνει πως κερδίζει μία θέση στο ρόστερ της για τη νέα σεζόν.

     

    Δημόσιο κάλεσμα

    Για ακόμα μία φορά η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας απευθύνει δημόσια κάλεσμα στους φιλάθλους της, σε ανοιχτή συζήτηση για το μέλλον της ομάδας. Η Καβαλιώτικη ΚΑΕ, εν όψει της έναρξης της νέας σεζόν που θα τη βρει να αγωνίζεται όχι μόνο στην Α1 αλλά και στη Βαλκανική Λίγκα, προγραμμάτισε για τη Δευτέρα (17/09) ενημερωτική συζήτηση, στην οποία θα τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα. Οι διοικούντες και προσωπικά ο πρόεδρός τους, Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου, εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία καλούν όλο τον κόσμο να δώσει το παρών στο ξενοδοχείο «Lucy».

    Comments are closed.