Bookmarks

    Ασφυκτικά γεμάτη από δεκάδες διαιτητές, με πολύχρονη εμπειρία αλλά και πολλούς άλλους νεότερους σε ηλικία το απόγευμα της προηγούμενης Δευτέρας (10/9), ήταν η ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, για την τελετή απονομής διπλωμάτων στα νέα μέλη της διαιτησίας αλλά και για τον καθιερωμένο αγιασμό, εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης εκδήλωσης όπως προαναφέραμε πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, έγιναν οι απονομές των πτυχίων για τους απόφοιτους της τελευταίας σχολής διαιτησίας που πραγματοποίησε με επιτυχία η Ε.Π.Σ. Καβάλας ενώ ταυτόχρονα, εν όψει της πρώτης σέντρας των πρωταθλημάτων δόθηκαν και κατευθύνσεις-συμβουλές προς τους νέους διαιτητές.

     

    Στην εκδήλωση το παρόν του έδωσε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Καβάλας Γιώργος Σουφλέρης, αλλά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Μπάμπης Ευσταθιάδης, Γιάννης Βαμβακάς και Μανώλης Πατέρας, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Βασίλης Κυριακούδης και τα μέλη της, ενώ παρόντες ήταν επίσης παρατηρητές και εκπαιδευτές της Ένωσης αλλά και ο καβαλιώτης διαιτητής της Super League (στην Ε.Π.Σ. Αθηνών) Σταύρος Μάνταλος.

     

    Ο χαιρετισμός του Γιώργου Σουφλέρη

    Στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καβάλας Γιώργος Σουφλέρης, υπογράμμισε ότι οι διαιτητές θα πρέπει να έχουν τη συνείδησή τους καθαρή για να πάνε μπροστά και μεταξύ των άλλων σημείωσε και τα εξής:

    -«Πήραμε λίγο παραπάνω απ’ αυτό που είχαμε πέρυσι. Πιστεύουμε σε σας. Είστε απαραίτητος κρίκος του ποδοσφαίρου και σας χρειαζόμαστε για να πάμε καλύτερα. Μην υποτιμάτε τους εαυτούς σας, μην αφήνετε κανέναν να σας εξευτελίσει. Όποιος ζητήσει κάτι περισσότερο να καταγγελθεί. Να έχετε την συνείδησή σας καθαρή και θα πάτε μπροστά».

     

    Ο χαιρετισμός του Βασίλη Κυριακούδη

    Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας, Βασίλης Κυριακούδης, αφού καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους για την παρουσία τους στη συγκεκριμένη εκδήλωση ανέφερε τις θέσεις που κατέκτησαν οι Καβαλιώτες ρέφερι στους πίνακες των εθνικών πρωταθλημάτων της φετινής χρονιάς. Ο διαιτητής Βαγγέλης Κιοτζένης είναι στον πίνακα διαιτητών της Β’ Εθνικής και στους υποψήφιους διαιτητές για την Super League, ο διαιτητής Φώτης Τερετίδης είναι στους πίνακες της Football League, ο Βασίλης Καραβασίλης στον πίνακα βοηθών της Football League και υποψήφιος για την Super League, ο ρέφερι Γιώργος Λαζρής είναι στον πίνακα βοηθών της Football League, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης στους πίνακες των διαιτητών της Football League 2, ο Χρήστος Μπακλατζής στους βοηθούς της Football League 2 και υποψήφιος βοηθός της Football League. Ο Φώτης Καμπερίδης είναι στον πίνακα βοηθών της Football League 2, ο μοναδικός που πέρασε από όσους έτρεξαν στα τεστ που πραγματοποιήθηκαν στη Νάουσα. Επίσης, ο Γιάννης Σταμάτογλου μπήκε στον πίνακα βοηθών της Super League αλλά δεν έχει δώσει ακόμη τα αγωνιστικά τεστ. Ακολούθως ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Βασίλης Κυριακούδης έδωσε στους διαιτητές όλες τις απαραίτητες -και αυστηρές- οδηγίες ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

     

    Ο χαιρετισμός του Χαρ. Ευσταθιάδη

    Ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Π.Σ. Καβάλας, Χαράλαμπος Ευσταθιάδης, αναφέρθηκε στην αποτυχημένη προσπάθεια των Καβαλιωτών διαιτητών στα τεστ που πραγματοποιήθηκαν στη Νάουσα. Για το θέμα αυτό ο ίδιος ανέφερε τα εξής:

    -«Η ευχή που έδωσα πέρυσι δεν έπιασε. Είχα πει να είμαστε στην Δ’ Εθνική 10 άτομα αλλά δεν τα καταφέρατε. Φέτος θα πω 20 για να είμαστε 10. Πρέπει να προσπαθήσετε ώστε να έχουμε συνέχεια».

     

    Comments are closed.