Bookmarks

     

    Μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο (8-9/9) ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κρις Χουγκάζ αναμένεται να έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του σχεδόν ολόκληρο το έμψυχο δυναμικό της Καβαλιώτικης ΚΑΕ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Και αυτό γιατί οι καλαθοσφαιριστές Τζέιμς Νούναλι και Τζέρεμι Φίαρς ειδοποίησαν τους Διοικούντες της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας πως θα αφιχθούν αύριο Πέμπτη (6/9) στην Ελλάδα, ενώ ο Ουίλιαμ Κόλεμαν αντιμετωπίζει πρόβλημα με την έκδοση της αθλητικής βίζας του κι ενημέρωσε πως υπολογίζει να βρίσκεται στη χώρα μας μία ημέρα μετά, δηλαδή την ερχόμενη Παρασκευή (7/9). Παράλληλα, δεν αποκλείεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (8-9/9) να ενσωματωθεί στις προπονήσεις και ο Στιβ Πάνος, ο οποίος βρίσκεται στη διαδικασία της λύσης του συμβολαίου του με τον Κολοσσό Ρόδου.

     

    Έτσι, ο 43χρονος προπονητής θα βρίσκεται πολύ σύντομα στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες υπό τις οδηγίες του στις προπονήσεις στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου», πλην φυσικά του Νεμάνια Μίτροβιτς, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Βοσνίας στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2013 και η ενημέρωση που υπάρχει στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας είναι πως θα αφιχθεί στην Ελλάδα στις 12 Σεπτεμβρίου αντί για τις 14 του ίδιου μήνα, που είχε αρχικά προγραμματιστεί. Στο μεταξύ, το απόγευμα του Σαββάτου (8/9, 17.00) θα γίνουν τα ανεπίσημα «αποκαλυπτήρια» της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, καθώς οι παίκτες του Κρις Χουγκάζ θα δώσουν το πρώτο φιλικό προετοιμασίας τους, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στο κλειστό της Πυλαίας.

     

    Στηρίζει το 3 on 3 η Ένωση Καβάλας

    Στην πλατεία Δημαρχείου θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 8 & 9 Σεπτεμβρίου το πρώτο τουρνουά 3on3 Καβάλας, με την επωνυμία «To the hoop». Το τουρνουά, πέραν των καθιερωμένων αγώνων, θα περιλαμβάνει και διαγωνισμό τριών πόντων, για τη συμμετοχή στον οποίο μάλιστα δεν χρειάζεται η παράλληλα παρουσία στα παιχνίδια 3on3. Η διοργάνωση είναι υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας «Δημωφέλεια» και του δήμου, αλλά και τη στήριξη της ΚΑΕ, και για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθυνθούν στα τηλέφωνα 6945030269, 6996996810 και 6934660434. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοίκηση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας για το συγκεκριμένο τουρνουά αναφέρει τα εξής:

    -«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το τουρνουά μας θα είναι υπό τη στήριξη και της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Αυτό σημαίνει κατ’ αρχάς ότι θα έχουμε την πρώτη δημόσια εμφάνιση των παικτών της ομάδας μας στην πόλη της Καβάλας στο τουρνουά που θα διοργανώσουμε. Άλλος ένας λόγος για να συμμετέχουν άπαντες στη γιορτή!».

     

     

    Έναρξη στις 8 Σεπτεμβρίου των δραστηριοτήτων των

    τμημάτων υποδομής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης

    Στα… βάσανα θα μπουν από το επόμενο Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου οι αθλητές και οι αθλήτριες που στελεχώνουν τα τμήματα υποδομής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Το πρώτο ραντεβού, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ορίστηκε για τις 11.30 στο ΔΑΚ Καλαμίτσας, με τους Διοικούντες της Καβαλιώτικης ΚΑΕ να εκδίδουν ανακοίνωση με την οποία καλούν όλα τα αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 1999 κι έπειτα να δώσουν το παρών στην έναρξη της προετοιμασίας.

     

    Η ανακοίνωση του Δ.Σ. της Ένωσης Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας είναι το εξής:

    -«Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.30 πρόκειται να γίνει η πρώτη σύναξη των παιδιών της ακαδημίας μας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα από το 1999 και μικρότερα. Είμαστε σίγουροι ότι όλοι θα είναι παρόντες και παρούσες στο πρώτο αυτό κάλεσμα της ομάδας μας, για να οργανωθούμε και να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις μας. Θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά ταυτόχρονα, παιδιά και οι γονείς, θα έχουν και προσωπική ενημέρωση από τους προπονητές μας».

    One Response to “Θέμα χρόνου η άφιξη στην Καβάλα των καλαθοσφαιριστών Τζέιμς Νούναλι και Τζέρεμι Φίαρς προκειμένου να μπουν σε ρυθμούς προετοιμασίας – Το ερχόμενο Σάββατο (8/9) στην Πυλαία το πρώτο φιλικό της Ένωσης κόντρα στον ΠΑΟΚ”