Bookmarks

    Και ενώ η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) έχει ξεκινήσει, δεδομένη θα πρέπει να θεωρήσουμε τη μη συμμετοχή του σ’ αυτές, του νυν Προέδρου της διοργανώτριας αρχής Σοφοκλή Πιλάβιου. Την ίδια ώρα με την ανακοίνωση αποχώρησής του ο σημερινός Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Σοφοκλής Πιλάβιος έστω και την ύστατη ώρα, είχε επαφές τόσο με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη όσο και με τον Πρόεδρο της Superleague Γιάννη Μώραλη αλλά και με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Football League Σπύρο Καλογιάννη, σχετικά με το θέμα της αναδιάρθρωσης και ταυτόχρονα με το θέμα της αποκατάστασης των ΠΑΕ Καβάλα, Ολυμπιακού Βόλου και Ηρακλή Θεσσαλονίκης και τη συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα της Football League.

     

    Πιο συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Σοφοκλής Πιλάβιος αναμένεται να καλέσει στα γραφεία της διοργανώτριας αύριο Τρίτη (4/9) τον Πρόεδρο της Superleague Γιάννη Μώραλη καθώς και τον Πρόεδρο της Football League Σπύρο Καλογιάννη με τους οποίους συζήτησε το θέμα της αναδιάρθρωσης και κυρίως το θέμα της αποκατάστασης της αδικίας σε βάρος της ΠΑΕ Καβάλα και σε βάρος των υπολοίπων δύο ΠΑΕ. Η συνάντηση του «ισχυρού» άνδρα της Ε.Π.Ο. Σοφοκλή Πιλάβιου, ο οποίος δε θα λάβει μέρος στις εκλογές της 6ης Οκτωβρίου, για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. με τους Γιάννη Μώραλη και Σπύρο Καλογιάννη, αναμένεται με πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και μετά το τέλος της το σίγουρο είναι πως θα πέσει φως και θα ξεκαθαρίσει η όλη κατάσταση. Εκεί ο ίδιος σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας αναμένεται να ασκήσει πιέσεις προκειμένου το θέμα της συμμετοχής των τριών ΠΑΕ στο νέο πρωτάθλημα της Football League να γίνει το συντομότερο δυνατόν χωρίς ωστόσο να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες από τη συνάντηση των τριών πλευρών. Πλέον και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές βασικό μέλημα του Προέδρου της Ε.Π.Ο. Σοφοκλή Πιλάβιου, τις επόμενες ώρες είναι το να πείσει τους συμβούλους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τη συγκεκριμένη αναδιάρθρωση, η οποία θα πρέπει να προχωρήσει τις επόμενες ώρες ή το αργότερο μέσα στις επόμενες 24 ώρες και αυτό γιατί εκτός απροόπτου την προσεχή Πέμπτη (6/9) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Football League. Άρα τουλάχιστον μία ημέρα πριν θα πρέπει να γίνει γνωστός ο αριθμός των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα και βέβαια ποιες θα είναι αυτές οι ομάδες. Την ίδια ώρα από την πλευρά του ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά πίεσε τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο. Σοφοκλή Πιλάβιο προκειμένου να πάρει αυτός αλλά και η διοργανώτρια αρχή (Ε.Π.Ο.) την ευθύνη για την αποκατάσταση των ομάδων, και αυτό δείχνουν τελικά τα πράγματα πως θα είναι το πιθανότερο σενάριο. Τέλος να σημειωθεί ότι ο απελθών Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Σοφοκλής Πιλάβιος Πιλάβιος καλείται να πάρει την τελευταία του και ίσως πιο σημαντική απόφασή του (αν πείσει και τους συμβούλους της ΕΠΟ), και ως-ακόμα-επικεφαλής της Ομοσπονδίας ώστε να εγκρίνει την αναδιάρθρωση και έτσι οι ΠΑΕ Καβάλα, Ολυμπιακός Βόλου και Ηρακλής Θεσσαλονίκης να παίξουν στην Football League με 21 ομάδες πλέον στην κατηγορία.

     

    Εξελέγη το νέο Δ.Σ. τηςΛέσχης Φιλάθλων Καβάλας

    Με την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ολοκληρώθηκε το απόγευμα της προηγούμενης Κυριακής η εκλογοαπολογιστική τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του σωματείου, επί της οδού Νυρεμβέργης 17. Η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της προηγούμενης Κυριακής και στο νέο 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχτηκαν οι: Παράσχος Αγανικόλας, Βασίλης Βακιρτζής, Απόστολος Βουρβουτσιώτης, Μάρκος Γκόγκος, Κωνσταντίνος Κουκούτσης, Γιώργος Λουπέλης, Αναστάσιος Μεταξάς, Γιάννης Προμούσας, Μιχάλης Σωτηρόπουλος, Αναστάσιος Τζιώγας, και Βασίλης Χατζηραφαηλίδης.

     

    Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι: Νίκος Θεοχαρίδης, Νίκος Καφετζόπουλος, Γρηγόρης Παπαδόπουλος.

     

    Υπεύθυνη του γυναικείου τμήματος εκλέχθηκε η: Φωτεινή Χατζηιωαννίδου.

    Στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας ψήφισαν 97 άτομα. Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα συνεδριάσουν την ερχόμενη Πέμπτη στις 8.30 το απόγευμα για να συσταθούν σε σώμα. Πέρα από τις εκλογές τα μέλη του σωματείου προχώρησαν και σε ένα σύντομο απολογισμό των δράσεων της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας.

     

    Comments are closed.