Bookmarks

     

    Παρουσία πλήθους Καβαλιωτών φιλάθλων πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή (14/9) στις 6 το απόγευμα η πρώτη επίσημη της ΠΑΕ Καβάλα με τον καθιερωμένο αγιασμό από από δύο Ιερείς εκπροσώπους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Προκοπίου.  Το παρόν του έδωσε σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, ο προπονητής Κώστας Βασιλακάκης, ο βοηθός του Γιώργος Μαραντάς, ο γυμναστής της ομάδας Γιάννης Γκιόκας, ο προπονητής τερματοφυλάκων Βαγγέλης Καρασάββας, όλοι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της Καβαλιώτικης ΠΑΕ και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας.

     

    Στην πρώτη επίσημη της ΠΑΕ Καβάλα το παρών τους έδωσαν, ο Βουλευτής Καβάλας Κωσταντίνος Κλειτσιώτης,  ο Δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής, ο Αντιδήμαρχος Καβάλας Χριστόδουλος Μιχαλάκης, ο Θεματικός Αντιπεριφεριαρχης Κώστας Παπακοσμάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Γερομάρκος  οι εκπρόσωποι των βουλευτών του Νομού καβάλας και περίπου 500 Καβαλιώτες φίλαθλοι. Στο χαιρετισμό που απηύθυνε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης αναφέρθηκε στις επίπονες προσπάθειες που καταβλήθηκαν προκειμένου η ΠΑΕ Καβάλα να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες, στην απίστευτη ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών ενώ ταυτόχρονα έδωσε και το στίγμα της προσπάθειας που θα καταβληθεί σε αγωνιστικό επίπεδο εν όψει των υποχρεώσεων της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Superleague. Ταυτόχρονα ο Γιώργος Τσοκτουρίδης τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι το συντομότερο δυνατό να επιστρέψει στην κατηγορία των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου ενώ ζήτησε και τη συμπαράσταση των Καβαλιωτών για την υλοποίηση του συγκεκριμένου στόχου. Το ευχάριστο πάντως είναι ότι πολλοί ήταν εκείνοι οι Καβαλιώτες φίλαθλοι οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην τεράστια προσπάθεια που καταβλήθηκε τους τελευταίου 5 μήνες έδωσαν το παρόν τους στις κερκίδες, χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές και με τον τρόπο αυτό έστειλαν ένα σαφές μήνυμα ότι θα βρίσκονται διαρκώς δίπλα στην ομάδα, είτε στα εντός έδρας παιχνίδι είτε στις εκτός έδρας «μάχες» που θα δώσει. Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας η οποία πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του βοηθητικού γηπέδου του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη».

     

    Προηγήθηκε η πρώτη συνάντηση

    Εξάλλου την Πέμπτη (13/9) στις 6 το απόγευμα στα αποδυτήρια του Α.Ο.Κ. στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των μελών της τεχνικής ηγεσίας της ΠΑΕ Καβάλα με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανακοινώθηκαν και ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ.. Παρόντες ήταν ο προπονητής Κώστας Βασιλακάκης, ο γενικός αρχηγός του Α.Ο.Κ. Κώστας Τσαλίκης, ο βοηθός προπονητή Γιώργος Μαραντάς, ο γυμναστής του Α.Ο.Κ. Γιάννης Γκιόκας, ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Τσοκτουρίδης καθώς επίσης ο μέτοχος Χαράλαμπος Κουφατζής και άλλοι. Στο χαιρετισμό που απηύθυνε ο γενικός αρχηγός της Καβαλιώτικης ΠΑΕ Κώστας Τσαλίκης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια των προπονήσεων να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου η χρονική πίεση που υπάρχει να καλυφθεί με σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο ενώ αναφερόμενος στους στόχους του φετινού Α.Ο.Κ. τόνισε: «Κρυφό όνειρο όλων μας είναι ο Α.Ο.Κ. να επιστρέψει τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Superleague».

     

    Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας:

    «Μία πόλη, μία ομάδα, μία αγάπη!!!»

    Με αφορμή τη συμμετοχή του Α.Ο.Κ. στο νέο πρωτάθλημα της Football League, το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο καλεί τους Καβαλιώτες φιλάθλους να συστρατευτούν και να δώσουν δυναμικό παρόν στηρίζοντας την ομάδα.

     

    Το δελτίο τύπου της Λέσχης Φιλάθλων

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας είναι το εξής:

    -«Μετά από ένα ολόκληρο χρόνο απίστευτης ταλαιπωρίας για τους φιλάθλους της αγαπημένης μας ομάδας, μετά από ένα χρόνο κοροϊδίας, εμπαιγμών, παλινωδιών,  αναιρέσεων και αναβολών, ήρθε η ώρα που ο ΑΟΚ ξαναβρίσκει το δρόμο του, έστω και στο πρωτάθλημα  της Football league. Σε όσους τολμούν ακόμη να αμφισβητούν το δίκαιο αυτής της απόφασης, θα πρέπει να τους θυμίσουμε ότι η ομάδα μας έχει ένα από τους αρτιότερους φακέλους στη Football league σε αντίθεση με πολλές άλλες ομάδες, έχει την έγκριση της Ε.Ε.Α., έχει την ομόφωνη απόφαση της Ε.Π.Ο. και  έχει την συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της Football league καθώς από τις 18 ψήφισαν υπέρ μας οι 14. Πάνω από όλα όμως θα πρέπει να ξέρουν όλοι αυτοί, ότι ο ΑΟΚ θα παίξει στην Football league κάνοντας μια μεγάλη παραχώρηση καθώς  η κατηγορία που του ανήκει είναι η Super league, από όπου και τον γκρέμισαν άδικα. Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους αγνούς φιλάθλους που στήριξαν την ομάδα στη δυσκολότερη  περίοδο της ιστορίας της, τους ανθρώπους της ΕΠΣΚ και τον κ. Σουφλέρη για τις πολύτιμες παρεμβάσεις τους, τους λίγους αιρετούς που ασχολήθηκαν σοβαρά με την διάσωση της ομάδας , το κ. Καλατζή, το κ. Παναγιωτόπουλο και τον κ. Εμινίδη και το Δ.Σ. του ερασιτέχνη Α.ΟΚ. Ιδιαίτερα όμως τον μεγαλομέτοχο της ομάδας κ. Γιώργο Τσοκτουρίδη για τον μεγάλο αγώνα που έδωσε όλο αυτό το χρόνο. Καλούμε όλους τους απανταχού  Καβαλιώτες φιλάθλους, όλους τους οργανωμένους συνδέσμους,  να συστρατευτούμε, να δώσουμε το δικό μας αγώνα και να στηρίξουμε την πολυαγαπημένη μας ομάδα προκειμένου να αγωνιστεί πάλι στα “σαλόνια” της Super league. Φίλοι Καβαλιώτες, νέοι και νέες, αν μάθαμε κάτι αυτό το χρόνο που πέρασε, ήταν τα πραγματικά αισθήματα  που τρέφουν οι άλλες ομάδες για εμάς. Ήρθε  η στιγμή λοιπόν να τους γυρίσετε την πλάτη και να στηρίξετε μόνο τον ΑΟΚ. Τώρα είναι η δική μας σειρά να βοηθήσουμε την ομάδα. Η αρχή θα πρέπει να γίνει στη πρώτη προπόνηση  στο «Ανθή Καραγιάννη» όπου το γήπεδο θα πρέπει να είναι κατάμεστο.

    Συμπολίτες, μια πόλη, μια ομάδα, μια αγάπη!!!».

     

    One Response to “Παρουσία πλήθους Καβαλιωτών φιλάθλων πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή (14/9) στις 6 το απόγευμα η πρώτη επίσημη της ΠΑΕ Καβάλα με τον καθιερωμένο αγιασμό και την πρώτη προπόνηση”