Bookmarks

     

    Με την προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση η οποία θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο (29/9) ολοκληρώνεται ουσιαστικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» εν όψει της Κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου κόντρα στον τοπικό Ολυμπιακό, στην πρεμιέρα του νέου μαραθωνίου της Football League. Ο προπονητής των «Αργοναυτών» Κώστας Βασιλακάκης, «πονοκεφαλιάζει» για τις απουσίες των Εντιαγέ και Πακάλτση, τους οποίους μάλιστα δεν μπορεί να υπολογίζει για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

     

    Και αυτό γιατί ο Εντιαγέ έχει υποστεί θλάση στους προσαγωγούς και την ερχόμενη Δευτέρα θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος, του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Από την άλλη πλευρά ο αμυντικός Θόδωρος Πακάλτσης δεν έχει δικαίωμα για να αγωνιστεί αφού χρωστάει μία αγωνιστική από το περσινό πρωτάθλημα. Κατά τα άλλα ο Κώστας Βασιλακάκης δεν αντιμετωπίζει επιπρόσθετα προβλήματα και μετά την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης θα ανακοινώσει τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών τους οποίους και θα συμπεριλάβει στην αποστολή η οποία ακολούθως θα ταξιδέψει για την πόλη του Βόλου προκειμένου το βράδυ να καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο της θεσσαλικής πόλης.

     

    Ο Κώστας Βασιλακάκης στο www.kavalagoal.gr

    Ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Βασιλακάκης μίλησε στο www.kavalagoal.gr και αναφερόμενος στη δύσκολη εκτός έδρας μάχη της ομάδας του στον Βόλο κόντρα στον τοπικό Ολυμπιακό, ο ίδιος μεταξύ των άλλων τόνισε και τα εξής:

    -«Η αναμέτρηση ενός νέου πρωταθλήματος αλλά και οι πρώτες που θα ακολουθήσουν, κρύβουν παγίδες για όλες τις ομάδες, είτε αυτές αγωνίζονται στο γήπεδό τους είτε μακριά από αυτό. Πολύ περισσότερο δε για τη δική μας ομάδα η οποία προέρχεται από μία ελλιπή προετοιμασία αλλά εντούτοις εκείνο το οποίο θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω είναι το γεγονός ότι είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύουμε ότι στο Βόλο μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Στις δύο εβδομάδες της προετοιμασίας μας μέχρι τώρα προσπαθούμε να περάσουμε κάποια πράγματα στα παιδιά και παρά το γεγονός ότι το χρονικό διάστημα είναι λίγο πιστεύω πως εάν εκμεταλλευτούμε την εξυπνάδα, μιας και διαθέτουμε έξυπνους αλλά και έμπειρους ποδοσφαιριστές μπορούμε με μεγαλύτερη ευκολία να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να συγκεντρώσουμε τους βαθμούς που θέλουμε. Από κει και πέρα θα πρέπει να κάνουμε σωστή κατανομή των δυνάμεων προκειμένου να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις τόσο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου όσο και εκείνων που θα ακολουθήσουν παίρνοντας τα αποτελέσματα που απαιτούνται».

     

    -Το γεγονός κ. Βασιλακάκη ότι η ομάδα της Καβάλας στις πρώτες 8 αγωνιστικές του πρωταθλήματος θα δώσει 5 παιχνίδια μακριά από το στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», 2 σ’ αυτό ενώ έχει και το ρεπό της κατά πόσο εσάς σας προβληματίζει;

    -«Τα πάντα είναι στη θεωρία. Από κει και πέρα αν ως ομάδα έχεις χαρακτήρα, και κυρίως διαθέτεις τα ψυχικά αποθέματα για να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις των αγώνων είτε αγωνίζεσαι εντός έδρας είτε και μακριά από το γήπεδό σου τότε μπορείς να πάρεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Είναι σίγουρο ότι όταν αγωνίζεσαι στο γήπεδό σου τα πράγματα είναι διαφορετικά γιατί διαθέτεις ένα πλεονέκτημα με τον κόσμο στο πλευρό σου, αλλά εμείς θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την εξυπνάδα μας στις δύσκολες μάχες που θα δώσουμε στην αρχή του πρωταθλήματος γιατί θα υπάρχουν και συνεχόμενα παιχνίδια με εμβόλιμες αγωνιστικές και αυτό σίγουρα θα δυσκολέψει την προσπάθειά μας ακόμα περισσότερο. Αυτό αποτελεί ίσως και το μεγαλύτερο πρόβλημά μας αυτή τη στιγμή. Το ότι δηλαδή θα κληθούμε να δώσουμε πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και όπως είπατε τα περισσότερα από αυτά στις πρώτες 8 αγωνιστικές του πρωταθλήματος μακριά από το γήπεδό μας. Αυτό όμως δεν αποκλείεται να λειτουργήσει και προς όφελός μας».

     

    Με τον κόσμο στο πλευρό του

    Το σίγουρο είναι ότι στην εκτός έδρας μάχη στον Βόλο κόντρα στον τοπικό Ολυμπιακό οι ποδοσφαιριστές της Καβάλας θα έχουν στο πλευρό τους τη συμπαράσταση των Καβαλιωτών φιλάθλων οι οποίοι αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρόν ενισχύοντας την προσπάθεια που θα καταβληθεί για την απόσπαση του θετικού αποτελέσματος. Μάλιστα σε εξέλιξη να σημειωθεί ότι βρίσκεται τόσο η εκδρομή που θα πραγματοποιήσει ο Κεντρικός Σύνδεσμος Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» όσο και η εκδρομή της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας.

    Comments are closed.