Bookmarks

     

    Παρατείνεται η προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων μέχρι τις 8 Οκτωβρίου για τη σχολή διαιτησίας που πρόκειται να λειτουργήσει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. Μάλιστα όπως γίνεται γνωστό μέσα από το σχετικό δελτίο τύπου από τη διοργανώτρια αρχή η έναρξη της σχολής διαιτησίας μετατίθεται για την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου. Αυτά μεταξύ των άλλων γίνονται γνωστά στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και στο οποίο παρέχεται περισσότερη ενημέρωση σχετικά με τις τελευταίες δραστηριότητες της τοπικής Ένωσης.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

     

    1. Γνωρίζουμε σε όλους τους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν τη σχολή διαιτησίας, που πρόκειται να λειτουργήσει στην ΕΠΣ Καβάλας, ότι παρατείνεται η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων έως την 8-10-2012. Η έναρξη της σχολής μετατίθεται για την Τετάρτη 10-10-2012.

     

    2. Ο αγώνας κυπέλλου ΠΑΟ Καβάλας-Άρης Πρίνου θα διεξαχθεί την Τετάρτη 3-10-2012 και ώρα 4.μ.μ. στο γήπεδο Κωτσάλου.

     

    3. Την Τετάρτη 10-10-2012 και ώρα 8.30.μ.μ. θα γίνει συγκέντρωση όλων των προπονητών ποδοσφαίρου στην αίθουσα συνδιαλέξεων της Ε.Π.Σ. Καβάλας προκειμένου να ενημερωθούν για τους ισχύοντες κανονισμούς διαιτησίας αλλά και συμπεριφοράς τους εντός των αγωνιστικών χώρων. Ομιλητής θα είναι εκπρόσωπος της Ε.Π.Σ. Καβάλας και εκπρόσωπος της Επιτροπής Διαιτησίας.

     

    4. Υπενθυμίζουμε στα σωματεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα υποδομής και συγκεκριμένα στις κατηγορίες (Κ15) και (Κ13) ότι υποχρεούνται να καταθέσουν στην ένωση, δήλωση συμμετοχής έως και την 10-10-2012.

     

    5. Τιμωρήθηκε με αυστηρή έγγραφη επίπληξη ο παράγοντας του σωματείου Ν. Ηρακλής Μυρτοφύτου κ. Τσαντάς Π.

    6. Τιμωρήθηκε με αυστηρή έγγραφη επίπληξη ο παράγοντας του σωματείου Παγγαίου κ. Σπυράκης Γ.

     

    7. Τιμωρήθηκε με έγγραφη αυστηρή επίπληξη ο παράγοντας του σωματείου Άρης Πρίνου κ. Καρκαμάνης Γ.

     

    8. Για παραβατική συμπεριφορά των παραγόντων του σωματείου Ναζιανζός Ν. Καρβάλης κ.κ. Ιωσηφίδη Γ και Χατζηβασιλειαδή Κ, τιμωρήθηκε το σωματείο Ναζιανζός με χρηματικό πρόστιμο διακόσια πενήντα 250€. Ο δε κ. Ιωσηφίδης τιμωρείται  με εξάμηνο αποκλεισμό εισόδου του από τα γήπεδα. Η ποινή του αρχίζει από την Δευτέρα 1-10-2012.

     

    9. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

     

    Μώραλης Ι. ΑΕ Πιερέων 1 αγωνιστική

    Συμεωνίδης Ι. Κεραυνός Κρηνίδων 2 αγωνιστικές

    Τσομπανάκης Γ. Δόξα Λυδίας 1 αγωνιστική

    Δημητριάδης Β. Φρίξος Ελευθερούπολης 1 αγωνιστική

    Κύρκος Χ. Άρης Πηγών 1 αγωνιστική

    Κρυστάλλης Ζ. Αετός Ερατεινού 1 αγωνιστική

    Μπαταλίδης Παν. Βύρων Καβάλας 1 αγωνιστική

    Χρόνης Στ. Μ.Α. Αντιφιλίππων 3 αγωνιστικές

    Σαμαράς Κ. Θράκη Γραβούνας 1 αγωνιστική

    Θαλασσινός Β. Ολυμπιακός Καβάλας 3 αγωνιστικές».

     

    One Response to “Μέχρι τις 8 Οκτωβρίου παρατείνεται η προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων για τη σχολή διαιτησίας που θα λειτουργήσει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας”