Bookmarks

     

    Αύριο Τετάρτη (5/9) στη 1.30 το μεσημέρι θα γίνει τελικά η σύσκεψη των τριών δηλαδή της Football League με τη Superleague και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.). Ενώ αρχικά η σύσκεψη είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη (4/9) τελικά μεταφέρθηκε το ραντεβού των «τριών» για ένα 24ωρο. Ένα ραντεβού στο οποίο θα συμμετέχουν ο Γιάννης Μώραλης με την ιδιότητα του Προέδρου της Superleague, η πενταμελής επιτροπή της Φούτμπολ Λιγκ κ.κ. Καλλογιάννης, Πάτσης, Σαλευρής, Παπαδόπουλος και Σφακιανάκης και από την ΕΠΟ ο αντιπρόεδρος κ. Οικονομίδης.

     

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι το θέμα το οποίο προκύπτει είναι πως μ’ αυτή τη σύνθεση, το πιο πιθανό είναι να έχουμε για ακόμη μία φορά συμπέρασμα και όχι απόφαση. Γεγονός πάντως είναι ότι ήδη έχει χαθεί πάρα πολύς χρόνος, βρισκόμαστε στα πρόθυρα της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος της Football League και ουδείς γνωρίζει μέχρι σήμερα πόσες θα είναι οι ομάδες οι οποίες θα λάβουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα της 2ης τη τάξει κατηγορίας του επαγγελματικού ποδοσφαίρου της χώρας μας και ποιες θα είναι αυτές. Ήδη όπως προαναφέραμε έχει χαθεί πολύς χρόνος, το κακό έχει παραγίνει, τα όρια της υπομονής έχουν εξαντληθεί και κανένας δε φαίνεται να είναι ικανός να αντιληφθεί τη σοβαρότητα της όλης υπόθεσης και να συμβάλλει αποφασιστικά στην αποκατάσταση της αδικίας, τόσο της ΠΑΕ Καβάλα όσο και των υπολοίπων δύο ΠΑΕ, δηλαδή του Ολυμπιακού Βόλου και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

     

    One Response to “Για αύριο Τετάρτη (5/9) τελικά ορίστηκε το περιβόητο ραντεβού των τριών (Ε.Π.Ο.-Superleague-Football League) προκειμένου να αποφασίσουν, αυτά τα οποία προ μηνών έπρεπε να είχαν αποφασίσει”