Bookmarks

     

    «Άγκυρα» στη Γαλάζια Πολιτεία του Βορρά και ειδικότερα στο λιμάνι της Καβάλας ρίχνει τουλάχιστον για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο ο αμυντικός Θοδωρής Τριποτσέρης ο οποίος ήδη εδώ και μερικές ώρες έχει πατήσει το πόδι του στην πόλη της Καβάλας. Μάλιστα σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές 26χρονος έμπειρος κεντρικός αμυντικός που βρίσκεται στην Καβάλα από σήμερα το πρωί (17/9) μετά τη συνάντηση που είχε συμφώνησε σε όλα με τον Πρόεδρο του Α.Ο.Κ. Γιώργο Τσοκτουρίδη και πλέον τίθεται στη διάθεση του προπονητή της Καβάλας Κώστα Βασιλακάκη. Mάλιστα η ΠΑΕ Καβάλα με δελτίο τύπου που εξέδωσε ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Την ίδια ώρα όπως τονίζεται στο σχετικό δελτίο τύπου της ΠΑΕ Καβάλα κάνει γνωστή τη μη έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βoumale Olivier καθώς όπως σημειώνεται ο ποδοσφαιριστής δεν έβγαλε τις εργομετρικές εξετάσεις

     

    Μάλιστα ο Θοδωρής Τριποτσέρης πλην του Γιώργου Τσοκτουρίδη συναντήθηκε και με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Καβάλα Κώστα Τσαλίκη και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια προκειμένου να συνεχίσουν τη συνεργασία τους τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο στο νέο πρωτάθλημα της Football League. Ο Θοδωρής Τσιποτσέρης ξεχώρισε πέρυσι στη Superleague με τα χρώματα της Δόξας Δράμας (25 συμμετοχές), ενώ ακόμα έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, Ανόρθωση (33 συμμετοχές σε δυο χρόνια με τους Κύπριους), Λεβαδειακό (51 συμμετοχές, τρία γκολ, σε δυο διαφορετικές μονοετείς θητείες) και Λάρισα (πέντε παρουσίες). Ο έμπειρος στόπερ απασχόλησε μεταγραφικά αρκετές ομάδες της κατηγορίας, όπως ο Παναιτωλικός και ο Ολυμπιακός Βόλου, ενώ είχε και πρόταση ανανέωσης από τη Δόξα. Τελικά, ο Θοδωρής Τριποτσέρης ενέδωσε στο «πρέσινγκ» των «Αργοναυτών» όλο αυτό το διάστημα και ενισχύει και άλλο τα μετόπισθεν, όπου ήδη υπάρχουν οι Πακάλτσης, Μαραγκός, Σαμαράς και Παπαγερίδης. Τις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να αποκτηθούν ένας-δυο παίκτες ακόμα (πιθανόν για την επίθεση και το κέντρο), ενώ πιθανή είναι η διεξαγωγή φιλικού με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, την ερχόμενη Κυριακή στο «Καυταντζόλγειο» στάδιο της Θεσσαλονίκης.

     

    Ταχυδύναμη και εργομετρικές

    Το στάδιο της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» βρίσκεται σε εξέλιξη και σήμερα Δευτέρα (17/8) και αύριο Τρίτη (18/8) οι παίκτες οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της Καβαλιώτικης ΠΑΕ αλλά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας θα υποβληθούν σε εργομετρικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο κάθε ένας ξεχωριστά. Από την Τετάρτη (19/8) το πρόγραμμα της προετοιμασίας θα συνεχιστεί με διπλές προπονήσεις και το μεγαλύτερο βάρος από πλευράς του προπονητή Κώστα Βασιλακάκη και των συνεργατών του πέφτει κυρίως σε θέματα τακτικής αλλά και σε θέματα της βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών προκειμένου να καλυφθεί το χαμένο έδαφος που υπάρχει.

     

     

    Comments are closed.