Bookmarks

     

    Σε 6 συνολικά μεταγραφές προχώρησε κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε η νεοφώτιστη ομάδα της ΑΕ Καβάλας στο νέο πρωτάθλημα της League της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας στοχεύοντας στη διάκριση και σε μία αξιοπρεπή παρουσία στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Μάλιστα η ομάδα της ΑΕ Καβάλας εξέδωσε δελτίο τύπου μέσα από το οποίο γίνεται αναφορά στις δραστηριότητες του συλλόγου, στα τμήματα υποδομής που θα λειτουργήσουν και φέτος και τα οποία όπως σημειώνεται θα ξεκινήσουν τις δραστηριότητές τους την ερχόμενη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου.

     

    Παράλληλα στο συγκεκριμένο δελτίο τύπου γίνεται αναφορά στη συνάντηση που προηγήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη (29/8) με δεκάδες γονείς παιδιών που συμμετέχουν στα τμήματα υποδομής, εκεί όπου ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕ Καβάλας Αντώνης Πρασίνης και οι συνεργάτες του ανέπτυξαν τη φιλοσοφία δράσης των τμημάτων αλλά και γενικότερα τις προσπάθειες τις οποίες θα καταβληθούν φέτος και στηρίζονται σε τρεις άξονες. Στον αθλητισμό, την παιδεία αλλά και την υγεία.

     

    Το δελτίο τύπου της ΑΕ Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της ΑΕ Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

     

    -«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε. Καβάλας κάνει γνωστά τα εξής:

    1. Ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών, Θεόφιλου Αντωνάκη, Αθανάσιου Ίσα, Χρυσόστομου Ευαγγέλου, Δημήτριου Κωνσταντάκου, Γεράσιμου Μαρκιανίκη, Μάριου Μπάρκα, οι οποίοι εντάχθηκαν στο έμψυχο δυναμικό του ανδρικού τμήματος της ομάδας και θα «εμπλουτίσουν» το υπάρχουν έμψυχο δυναμικό στην προσπάθεια που θα καταβληθεί στο νέο πρωτάθλημα της League της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

     

    2. Σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία του εφηβικού τμήματος της ΑΕ Καβάλας υπό την καθοδήγηση του προπονητή Ιωάννη Κουμλιά. Οι προπονήσεις γίνονται σε καθημερινή βάση και στόχος της ομάδας είναι οι διακρίσεις στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Καβάλας που θα λάβει μέρος αλλά και σε τουρνουά στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου.

     

    3. Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕ Καβάλας με δεκάδες γονείς παιδιών που συγκροτούν όλα τα τμήματα των τμημάτων υποδομής, την Τετάρτη (29/8). Στη συνάντηση έδωσαν το παρόν τους περισσότεροι από 100 γονείς ενώ από την πλευρά του το Δ.Σ. της ΑΕ Καβάλα και ο πρόεδρος Αντώνιος Πρασίνης, ενημέρωσε για τους στόχους του κάθε τμήματος, και γενικότερα για τη λειτουργία όλων των τμημάτων υποδομής. Φέτος στα τμήματα υποδομής της ΑΕ Καβάλας θα λειτουργήσουν τα τμήματα προτζούνιορ-τζούνιορ-προπαίδων-παιδικό-εφηβικό. Η πρώτη επίσημη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (3/9) για τις εγκαταστάσεις του «Βερούλειου» γηπέδου. Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά στα γραφεία της ΑΕ Καβάλας στο «Βερούλειο» γήπεδο από τις 3 μέχρι τις 6 το απόγευμα. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον τεχνικό διευθυντή των τμημάτων υποδομής της ομάδας Εμμανουήλ Γερακίνη και στα τηλέφωνα 6974-327.758 και 6948-079.768. Συνολικά στα τμήματα υποδομής της ΑΕ Καβάλας πλην του τεχνικού διευθυντή Εμμανουήλ Γερακίνη προπονητές είναι οι Ιωάννης Γκιόκας, Ιωάννης Κουμλιάς, Ιωάννης Δερβεντζής, Ευστάθιος Θωμαΐδης, Στυλιανός Αμοιρίδης και Στυλιανός Αγγελίδης.

     

    4. Ευχαριστεί για την άψογη φιλοξενία το Δ.Σ. του Εθνικού Σιδηροκάστρου στο μεταξύ μας φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο του Άγκιστρου και εύχεται καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της  Football League 2.

     

    5. Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕ Καβάλας θεωρεί υποχρέωσή του δημόσια να ευχαριστήσει τις εξής επιχειρήσεις για τις χορηγίες στο σύλλογο καθώς και για τη στήριξη που τον παρέχουν: PROBANK, ΣΑΜΕΡΚΑΣ Α.Ε., Φροντιστήριο «ΟΡΟΣΗΜΟ», AUTOGAS Καβάλας, βιβλιοπωλείο «Μαγικό Χαρτί», MAG Hellas, EUROMEDIC INTERNASIONAL και  Café Bar «OPEN»».

    One Response to “Σε 6 συνολικά μεταγραφές προχώρησε φέτος η ΑΕ Καβάλας εν όψει του νέου πρωταθλήματος της League της Ε.Π.Σ. Καβάλας – Την ερχόμενη Δευτέρα (3/9) ξεκινάν τις δραστηριότητές τους τα τμήματα υποδομής του συλλόγου”