Bookmarks

     

    Παράταση αγωνίας στο θέμα της συμμετοχής της ΠΑΕ Καβάλα στο νέο πρωτάθλημα της Football League αφού κατά τη διάρκεια της σημερινής έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μελών της Football League δεν πάρθηκε καμία απολύτως απόφαση σε ότι έχει να κάνει με το συγκεκριμένο θέμα. Το ίδιο βέβαια ισχύει τόσο για την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου όσο και για την αντίστοιχη του Ηρακλή Θεσσαλονίκης με τις 3 ΠΑΕ να δίνουν το παρόν τους ενωμένοι ως «μία γροθιά» στη σημερινή (30/8) Γενική Συνέλευση. Μάλιστα να σημειώσουμε ότι η ΠΑΕ Καβάλα εκπροσωπήθηκε από τον μεγαλομέτοχό της, Γιώργο Τσοκτουρίδη ο οποίος, όπως και οι υπόλοιποι δύο εκπρόσωποι των άλλων ΠΑΕ, μίλησαν κατά τη διάρκεια της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και εξήγησαν τους λόγους με επιχειρήματα για τους οποίους οι τρεις ομάδες θα πρέπει τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο να αγωνιστούν στο νέο πρωτάθλημα της Football League.

     

    Ωστόσο εκείνο το οποίο θα πρέπει να επισημάνουμε είναι το γεγονός ότι  το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League σήμερα Πέμπτη (30/8) πετάει και πάλι το «μπαλάκι» στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προτείνοντας μέσα από το σχετική ανακοίνωση την οποία εξέδωσε ευρεία σύσκεψη η οποία θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι την ερχόμενη Τρίτη (4/9) και από κοινού συνάντηση της Ε.Π.Ο., της Superleague και της Football League.

     

    Η ανακοίνωση της Football League

    Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της Football League είναι το εξής:

     

    -«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης που πραγματοποίησε σήμερα (30/8) αποφάσισε όπως:

    1. Το θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών λόγω και των παράπλευρων προβλημάτων που δημιουργούνται πρέπει να απασχολήσει όλους τους φορείς του ποδοσφαίρου, οι οποίοι άμεσα απαιτείται από κοινού να λάβουν απόφαση.

    Για το λόγο αυτό προτείνεται κοινή συνάντηση, Ε.Π.Ο, Superleague και Football League στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) έως την ερχόμενη Τρίτη (4/9), προκειμένου να αντιμετωπιστούν νομικά, θεσμικά και οικονομικά θέματα που δημιουργούνται από την αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Η πρόταση αυτή θα υποβληθεί αρμοδίως στην Πολιτεία».

     

    Η κοροϊδία συνεχίζεται

    Σίγουρα με τη στάση την οποία κράτησε σήμερα (30/8) το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League αποδεικνύεται έμπρακτα ότι «η κοροϊδία συνεχίζεται» και παρά τις όσες δεσμεύσεις-υποσχέσεις οι οποίες δόθηκαν από πλευράς του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, τόσο προς τον Πρόεδρο της Superleague Γιάννη Μώραλη όσο και προς τον Πρόεδρο της Football League Σπύρο Καλογιάννη, όλοι «βγάζουν την ουρά τους απ’ έξω» και «πετάνε ο ένας το μπαλάκι στον άλλο». Η κοροϊδία συνεχίζεται, το κακό έχει παραγίνει, τα περιθώρια έχουν στενέψει σε μέγιστο βαθμό και ενώ οδεύουμε προς την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Football League κανένας δε γνωρίζει πόσες ομάδες θα συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημά της αλλά και ποιες θα είναι αυτές.

     

    Εκλογές στη Λέσχη Φιλάθλων

    Εκλογές πραγματοποιούνται την ερχόμενη Κυριακή (2/9) για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στη Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας. Μάλιστα μέσα από το σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εξέδωσε η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για τα μέλη τους προκειμένου να λάβουν μέρος στη διαδικασία της εκλογής της νέας Διοίκησης.

     

    Το δελτίο τύπου της Λέσχης Φιλάθλων

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

    -«Τη Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00-21:00 καλούνται τα μέλη της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας στα γραφεία του σωματείου επί της οδού Νυρεμβέργης 17, προκειμένου να συμμετέχουν στην τακτική γενική συνέλευση με θέματα:

    1) Λογοδοσία πεπραγμένων του απερχόμενου Δ/Σ
    2) Συζήτηση επί γενικών θεμάτων

    3) Αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Δ/Σ

    Κατάθεση υποψηφιοτήτων για το νέο Δ.Σ. μέχρι το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου στις 13:00».

     

     

    Διαρκής ενημέρωση


    One Response to “Κοινή συνάντηση μέχρι την ερχόμενη Τρίτη (4/9) των εκπροσώπων της Ε.Π.Ο., της Superleague και της Football League προτείνει το Δ.Σ. της Football League μετά τη σημερινή (30/8) έκτακτη Γενική Συνέλευσή του”