Bookmarks

     

    Στην Αθήνα θα βρίσκεται αύριο Τρίτη (17/7) ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης, ο οποίος σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Καβάλας Γιώργο Σουφλέρη και τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Παναγιώτη Μποτσιβάλη έχουν προγραμματίσει σειρά επαφών με εκπροσώπους του επαγγελματικού ποδοσφαίρου της χώρας, αλλά και τις Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.), προκειμένου να ξεκαθαρίσει μια και καλή και κυρίως οριστικά η κατάσταση της επαγγελματικής κατηγορίας στην οποία θα αγωνίζονται Καβάλα και Βόλος, όπως πιθανότατα και ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

     

    Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης θα παραμείνει στην πρωτεύουσα για τουλάχιστον 3 ημέρες και κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του έχει προγραμματίσει επίσης σημαντικά ραντεβού τα οποία αφορούν το μέλλον της Καβαλιώτικης ΠΑΕ και ειδικότερα αυτά σχετίζονται με το αγωνιστικό μέρος και με τη συμμετοχή των «Αργοναυτών» στο πρωτάθλημα της Football League. Μάλιστα να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Τσοκτουρίδης περίμενε τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Καβάλας Γιώργο Σουφλέρη να επιστρέψει από την Εσθονία, με την ιδιότητα του συνοδού της Εθνικής ομάδας Νέων κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην τελική φάση του Euro 2012. Μάλιστα η επιστροφή της αποστολής της Εθνικής ομάδας Νέων συνοδεύτηκε και με την επιστροφή και του Προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Σοφοκλή Πιλάβιου. Καλά πληροφορημένες πηγές του www.kavalagoal.gr σημειώνουν μεταξύ των άλλων ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης κατά τη διάρκεια παραμονής του στην πρωτεύουσα, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Καβάλας Γιώργο Σουφλέρη, αλλά και των Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Παναγιώτη Μποτσιβάλη, άμεσα θα συναντήσουν τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο. Σοφοκλή Πιλάβιο. Μάλιστα η ερχόμενη Πέμπτη (19/7) που πιθανότατα θα συνεδριάσει και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Ο. χαρακτηρίζεται ως μία ημέρα ιδιαίτερα κρίσιμη. Μία μέρα κατά τη διάρκεια της οποίας το πιο πιθανό είναι, όπως άλλωστε περιμένουν οι τοπικές κοινωνίες της Καβάλας αλλά και του Βόλου ο Σοφοκλής Πιλάβιος να ανακοινώσει δημόσια τη συμμετοχή των δύο ΠΑΕ στη Football League. Δεδομένων λοιπόν όλων των παραπάνω, τη συγκεκριμένη ημέρα και ειδικότερα όλα όσα δουν το «φως» της δημοσιότητας, τα πάντα θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν αφού σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος.

    One Response to “Στην Αθήνα θα βρίσκεται αύριο Τρίτη (17/7) ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης, ο οποίος σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Καβάλας Γιώργο Σουφλέρη και τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Παναγιώτη Μποτσιβάλη έχουν προγραμματίσει σειρά επαφών με εκπροσώπους του επαγγελματικού ποδοσφαίρου της χώρας, αλλά και τις Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.)”