Bookmarks

     

    Εντυπωσιακή η εμφάνιση των αθλητών και των αθλητριών του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας (Ν.Ο.Κ.) στο Θερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών  το οποίο διεξήχθη στο κλειστό κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α από τις 10 έως και τις 14 Ιουλίου. Μάλιστα να σημειωθεί το γεγονός ότι η κολυμβήτρια του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας Δήμητρα Αργυρίου κατέκτησε την 1η θέση στην κούρσα των 200μ. ελεύθερο καθώς και στα 100μ. πεταλούδα. Η ίδια αθλήτρια κατέκτησε επίσης την 3η θέση στα 100μ. ελεύθερο ενώ ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας με τους κολυμβητές Γιώργο Κλεανθίδη και Ράνια Μοσχίδου εκπροσωπήθηκε στους 2 τελικούς στα 50μ. ελεύθερο και στα 50μ. πεταλούδα αντίστοιχα. 

     

    Να σημειώσουμε το γεγονός ότι στους συγκεκριμένους αγώνες που κυριαρχεί έντονα ο ανταγωνισμός όλοι οι κολυμβητές αλλά και οι κολυμβήτριες του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας έδειξαν τον καλύτερό τους εαυτό πετυχαίνοντας ατομικά ρεκόρ με αποτέλεσμα την ηθική ικανοποίηση για την ευόδωση των στόχων τους. Οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες του Ν.Ο. Καβάλας που συμμετείχαν και εκπροσώπησαν τον Καβαλιώτικο Όμιλο στην κορυφαία αυτή διοργάνωση ήταν οι εξής:

    Δήμητρα Αργυρίου: 1η 200μ ελεύθερο, 1η 100μ. πεταλούδα και 3η 100μ. ελεύθερο

    Ράνια Μοσχίδου: 7η 50μ. ελεύθερο και 7η 50μ. πεταλούδα

    Γιώργος Κλεανθίδης: 6ος 50μ. πεταλούδα και 7ος 50μ. ελεύθερο

    Παντελής Κλεανθίδης: 14ος 100μ. ελεύθερο, 13ος 200μ. ελεύθερο και 14ος 50μ. πεταλούδα

    Ρόλλι Μιλλς: 17ος 50μ. ελεύθερο

    Ελευθερία Φιλανδριανού: 11η 50μ. ελεύθερο, 10η 100μ ελεύθερο, και 13η 200μ. ελεύθερο

    Γιάννης Ξυνίδης: 10ος 50μ. ελεύθερο, 16ος 100μ. ελεύθερο και 14ος 400μ. ελεύθερο

    Δημήτρης Λαζαρίδης: 21ος 100μ. πρόσθιο

    Αλεξάνδρα Μανέτα: 16η 50μ πρόσθιο

     

    Επίσης ο Ν.Ο. Καβάλας συμμετείχε σε σκυτάλες με τους αθλητές Παντελή Κλεανθίδη, Ρόλλι Μιλλς, Παύλο Κοθωνίδη και Άγγελο Καλόγερο. Οι αγώνες αυτοί απέδειξαν ακόμη μία φορά την σωστή δουλειά που γίνεται στο Ν.Ο. Καβάλας αναδεικνύοντας αυτόν τον 1ο όμιλο στην πόλη της Καβάλας. Δίχως άλλο αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους κολυμβητές αλλά και τις κολυμβήτριες και στον προπονητή τους Στ. Συλαίο που με την άριστη κατάρτιση, εμπειρία και υπομονή του πετυχαίνει ώστε τόσο οι κόποι των παιδιών όσο και των γονέων τους να έχουν αποτέλεσμα. Επίσης πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στον αθλητή του Ν.Ο. Καβάλας Γιάννη Ξυνίδη ο οποίος την προηγούμενη Κυριακή κατέλαβε την 1η θέση στον Διάπλου Θασσοπούλας-Κεραμωτής παραβλέποντας την κούραση που είχε από την συμμετοχή του στο Πανελλήνιο θερινό Πρωτάθλημα. Με τους αγώνες αυτούς έληξαν και οι αθλητικές δραστηριότητες του τμήματος κολύμβησης του Ομίλου καταγράφοντας πολλές επιτυχίες. Οι αθλητές και οι αθλήτριες του καθότι με τις επιδόσεις τους είχαν το δικαίωμα να συμμετέχουν  σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις (Κατηγοριών-Open Βαλκανιάδα-Πολυεθνείς Αγώνες). Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε το γεγονός ότι το νέο ραντεβού για τους κολυμβητές αλλά και τις κολυμβήτριες του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας, τους γονείς αλλά και τους προπονητές είναι τον Σεπτέμβριο με την υπόσχεση από την πλευρά όλων για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

     

    Comments are closed.