Bookmarks

     

    Στην Αθήνα αναμένεται να ταξιδέψει αύριο Πέμπτη (5/7) ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης για μία σειρά προγραμματισμένων συναντήσεων που θα έχει με όργανα αλλά και εκπροσώπους φορέων του επαγγελματικού ποδοσφαίρου της χώρας μας. Πρόκειται για μία συνέχεια συγκεκριμένων συναντήσεων που είχε ο ίδιος στο πρόσφατο παρελθόν μέσα από τα οποία βασική επιδίωξη είναι η δικαίωση της ομάδας, η αποκατάσταση της αδικίας και η επιστροφή της στις υψηλότερες επαγγελματικές κατηγορίες.

     

    Μάλιστα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι βασική επιδίωξη η αποκατάσταση της αδικίας να γίνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα προκειμένου στη συνέχεια να ξεκινήσει ο σχεδιασμός με βάση την επαγγελματική κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται η Καβαλιώτικη ΠΑΕ τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Να σημειωθεί ότι μέσα στα προγραμματισμένα ραντεβού του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργου Τσοκτουρίδη είναι και η επίσκεψή του στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αύριο Πέμπτη (5/7) προκειμένου να συναντηθεί τόσο με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Σοφοκλή Πιλάβιο όσο και με μέλη της Διοίκησης αφού ως γνωστών τη συγκεκριμένη ημέρα έχει προγραμματιστεί η συνεδρίαση της Διοίκησης της διοργανώτριας αρχής. Μία συνεδρίαση η οποία αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και πάρα πολύ καθοριστική αφού είναι γνωστό ότι ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Σοφοκλής Πιλάβιος έχει δεσμευτεί δημόσια για δικαίωση της ΠΑΕ Καβάλα αλλά και της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Πέραν των συναντήσεων που θα έχει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης στην Ε.Π.Ο., κατά τη διάρκεια της ημέρας έχει προγραμματίσει συγκεκριμένα ραντεβού και με εκπροσώπους άλλων Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιριών στην πρωτεύουσα καθώς επίσης και με εκπροσώπους φορέων του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

     

    Η αποκατάσταση της αδικίας

    Βέβαια την ίδια ώρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονιστεί είναι το γεγονός ότι «θολό» είναι το τοπίο σε ότι έχει να κάνει με την επαγγελματική κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται η ΠΑΕ Καβάλα τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Εκείνο το οποίο οφείλουμε να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι σε καμία περίπτωση η αποκατάσταση της αδικίας, σε βάρος της ΠΑΕ Καβάλα δε θα πρέπει να γίνει με την τοποθέτησή της στο πρωτάθλημα της Football League 2. Η ποδοσφαιρική επαγγελματική Καβάλα, «γκρεμίστηκε» από τα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάποιοι τη διέλυσαν και μετά από πολιτική βούληση την έστειλαν στα «τάρταρα» για να αγωνίζεται στη Δ΄ Εθνική κατηγορία. Η ΠΑΕ Καβάλα και ο Α.Ο.Κ. με το καραβάκι του, «βυθίστηκαν» από το πρωτάθλημα της Superleague στη Δ΄ Εθνική και αν κάποιοι θέλουν να μιλάν για αποκατάσταση της αδικίας θα πρέπει να τοποθετήσουν τον Α.Ο.Κ. εκ νέου στη μεγαλύτερη επαγγελματική κατηγορία η οποία είναι μόνο η Superleague.

    One Response to “Στην Αθήνα αναμένεται να ταξιδέψει αύριο Πέμπτη (5/7) ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης για μία σειρά προγραμματισμένων συναντήσεων που θα έχει με όργανα αλλά και εκπροσώπους φορέων του επαγγελματικού ποδοσφαίρου της χώρας μας”