Bookmarks

     

    Άκρως πετυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η φετινή χρονιά που πέρασε για τον Αθλητικό Σύλλογο του Ταεκβοντό Καβάλας, καθώς εκτός από τις πολλές επιτυχίες που είχε έκλεισε και τα 10 χρόνια παρουσίας στον χώρο. Εκπροσωπώντας τον σύλλογο ο προπονητής Χάρης Παλτόγλου και κάνοντας ένα μικρό απολογισμό της χρονιάς ευχήθηκε σε όλους τους γονείς και τους αθλητές καλό καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού του για τον Σεπτέμβρη.

     

    Στις δηλώσεις τις οποίες έκανε ο προπονητής του Αθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καβάλας Χάρης Παλτόγλου τόνισε:

    -«Δεν σας κρύβω την ικανοποίησή μου για την φετινή χρονιά. Όλοι οι αθλητές δούλεψαν με πολύ όρεξη, ακούραστα, κι έφεραν επιτυχίες τόσο στον Σύλλογο όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Έτσι λοιπόν αξίζουν όλοι διακοπές και ξεκούραση έτσι ώστε να «γεμίσουν τις μπαταρίες τους» για τη νέα χρονιά».
    Σε σχετική ερώτηση για την νέα χρονιά που θα ξεκινήσει σε δυο μήνες περίπου ο κ. Παλτόγλου δήλωσε πως «ο Σύλλογος μας θα βάλει τον πήχη ακόμη ψηλότερα για τη νέα χρονιά. Ενώ θα ήθελα να προϊδεάσω τους νέους γονείς που εμπιστευτούν στον σύλλογο τα παιδιά τους για τη νέα χρονιά, θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις τις οποίες θα τις ανακοινώσουμε όταν έρθει η κατάλληλη ώρα. Για ακόμη μια φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και να ευχηθώ σε όλους καλό καλοκαίρι».

    Comments are closed.