Bookmarks

     

    Ο Σέντρικ Σίμονς αποτελούσε το βασικό στόχο του νέου προπονητή της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κρις Χουγκάζ για τη θέση του σέντερ στην Καβαλιώτικη ΚΑΕ, εν όψει των υποχρεώσεων της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας, αλλά φαίνεται πως λογάριαζε χωρίς τον παίκτη. Ο 27χρονος Αμερικανός, που δοκιμάζει την τύχη του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού παίρνοντας μέρος στα workouts των Γιούτα Τζαζ, δεν δείχνει να είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στη χώρα μας.

     

    Ο Σίμονς, που αγωνίστηκε πριν από δύο χρόνια στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, και την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Εστουδιάντες στην Ισπανία, δίνει προτεραιότητα στην προσπάθειά του να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Εάν δεν τα καταφέρει τα σχέδιά του είναι να αγωνιστεί σε μεγαλύτερο σύλλογο της Ευρώπης και ήδη ο ατζέντης του εξετάζει διάφορες προτάσεις. Ουσιαστικά, ο Κρις Χουγκάζ είναι υποχρεωμένος να αναζητήσει άλλη λύση για τη θέση του σέντερ, ενώ από εκεί και πέρα συνεχίζει την αναζήτησή του για έναν πλέι μέικερ και ένα σμολ φόργουορντ από την αγορά των ΗΠΑ.

     

    Παρελθόν αποτελεί και ο Μ. Πάσαλιτς

    Δεν ανανεώθηκε η οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιό του για τη σεζόν 2012-2013 και ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς αποτελεί παρελθόν από την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Στο συμβόλαιο που είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι με την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας ο Βόσνιος υπήρχε οψιόν, η οποία δεν ανανεώθηκε από την πλευρά του συλλόγου, έτσι ο 25άχρονος πλέι μέικερ Μοχάμεντ Πάσαλιτς βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρα του. Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς είχε τις προηγούμενες ημέρες συζητήσεις με τους ανθρώπους της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, προκειμένου να συνεχίσει να αγωνίζεται και την ερχόμενη σεζόν στην Καλαμίτσα, αλλά διαπιστώθηκε μεγάλη απόκλιση στο οικονομικό.

    Comments are closed.