Bookmarks

     

    Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων-μελών της Ε.Π.Σ. Καβάλας η οποία έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο 23 Ιουνίου στις 9.30 το πρωί στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας» στην Καβάλα. Μάλιστα να σημειωθεί το γεγονός ότι με το σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής μεταξύ των άλλων τονίζει ότι όλα τα σωματεία, μέλη της Ε.Π.Σ. Καβάλας είναι υποχρεωμένα να παρευρεθούν στη συγκεκριμένη ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση. Την ίδια ώρα στη συγκεκριμένη Γενική Συνέλευση καλούνται επίσης τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Καβάλας.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

    1. Κάνουμε γνωστό σε όλα τα σωματεία μας, ότι υποχρεούνται να παρευρεθούν στην ετήσια τακτική γενική Συνέλευση των σωματείων μελών της Ε.Π.Σ. Καβάλας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23-6-2012 και ώρα 9.30.π.μ. στο ξενοδοχείο Γαλαξίας. Στη Γενική Συνέλευση θα γίνει αναφορά στη ποδοσφαιρική χρονιά που μας πέρασε αλλά και ο σχεδιασμός για τη νέα.

     

    2. Καλούνται στη Γ.Σ. της Ε.Π.Σ. Καβάλας τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Ν. Καβάλας.

     

    3. Παρακαλούνται όλοι οι εκπρόσωποι των σωματείων να περάσουν από τη γραμματεία της Ε.Π.Σ. Καβάλας α) προκειμένου να παραλάβουν το έντυπο με τη δύναμη των ποδοσφαιριστών τους, β) να προμηθευτούν έντυπα για τη μεταγραφική περίοδο, γ) να ενημερωθούν για τις μεταγραφές, τις αποδεσμεύσεις καθώς και αυτοί που πληρούν τις προυποθέσεις, για τις ομαδικές αποδεσμεύσεις, δ) να παραλάβουν την πρόσκληση για την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και το έντυπο του πληρεξουσίου και ε) να ενημερωθούν για τις οικονομικές τους οφειλές της χρονιάς που μας πέρασε.

     

    4. Υπενθυμίζουμε όλους τους αθλητικογράφους για τη συνέντευξη τύπου που πρόκειται να δοθεί από τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Καβάλας κ. Σουφλέρη Γεώργιο, την Τρίτη 19 Ιουνίου 2012 και ώρα 12.π.μ.».

    Comments are closed.