Bookmarks

     

    Στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Ηρακλή Καβάλας θα καθίσει τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας ο προπονητής Στέλιος Ιγνατιάδης ο οποίος μετά από δύο χρόνια, «μετακόμισε» από το Κοκκινόχωμα και το τοπικό Βυζάντιο, στον Καβαλιώτικο σύλλογο. Ο προπονητής Στέλιος Ιγνατιάδης μιλώντας στο www.kavalagoal.gr και στη συνέντευξη που μας παραχώρησε, έδειξε να είναι ενθουσιασμένος από την προσέγγιση η οποία έγινε από πλευράς των Διοικούντων του Ηρακλή Καβάλας, μας δήλωσε ότι ο πρωταθλητισμός δεν θα είναι αυτοσκοπός για τη νέα του ομάδα ενώ μας υπογράμμισε ότι ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στα τμήματα υποδομής του Καβαλιώτικου συλλόγου.

     

    Η συνέντευξη του Στέλιου Ιγνατιάδη

    Ο Στέλιος Ιγνατιάδης ρωτήθηκε για τη νέα του ομάδα και για την προσπάθεια η οποία θα καταβληθεί στο επόμενο πρωτάθλημα και χαρακτηριστικά μας δήλωσε τα εξής:

    -«Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα στην προσπάθεια την οποία θα καταβάλλει στο νέο πρωτάθλημα, θα στηριχθεί σε αρκετά μεγάλο βαθμό στα νέα παιδιά τα οποία προέρχονται από τα τμήματα υποδομής και παράλληλα με το υπάρχον έμψυχο δυναμικό αλλά και με την ενίσχυση 5-6 παικτών, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θα προσπαθήσουμε δηλαδή για τον πρωταθλητισμό, χωρίς ωστόσο θα ήθελα να σας σημειώσω ότι αυτό θα είναι ο αυτοσκοπός μας. Θα δώσουμε ιδιαίτερα μεγάλη βάση στα τμήματα υποδομής του συλλόγου και γενικότερα στόχος μας είναι να δουλέψουμε πάνω σε γερές βάσεις με τα αξιόλογα παιδιά που υπάρχουν στην ομάδα αλλά και θα έρθουν σ’ αυτήν».

     

    -Στέλιο θα θέλαμε να σε ρωτήσουμε τι είναι εκείνο το οποίο σε έκανε να αλλάξεις «στρατόπεδο» και μετά από δύο χρόνια να συνεχίσεις την καριέρα σου, φεύγοντας από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος στον Ηρακλή Καβάλας;

    -«Ήταν μία απόφαση την οποία προσωπικά είχα πάρει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Στο Βυζάντιο ήμουν τα τελευταία δύο χρόνια έχοντας πραγματοποιήσει αρκετά καλή πορεία, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δικός μου νόμος και δική μου φιλοσοφία αποτελεί το γεγονός ότι να μη δουλεύω σε μία ομάδα περισσότερο από δύο χρόνια. Έτσι ολοκληρώνοντας τη διετή θητεία μου στο «τιμόνι» του Βυζαντίου πήρα την απόφαση και ομαλά αποχώρησα, για να συνεχίσω την καριέρα μου στην ομάδα του Ηρακλή Καβάλας. Μου δίνεται μάλιστα η δυνατότητα αλλά και την ευκαιρία να ευχαριστήσω και τη Διοίκηση του Κοκκινοχώματος αφενός για τη δυνατότητα που μου έδωσε να δουλέψω με την ομάδα έχοντας πραγματοποιήσει μία αξιοπρόσεκτη πορεία αφετέρου δε να τους ευχαριστήσω για την άριστη συνεργασία που είχαμε δύο ολόκληρα χρόνια. Από κει και πέρα θα ήθελα να τους ευχηθώ να συνεχίσουν να κάνουν πρωταθλητισμό και να πετύχουν στους στόχους που θα θέσουν».

     

    -Στέλιο πως έγινε η προσέγγιση από τους παράγοντες του Ηρακλή Καβάλας και τελικά επέλεξες να αναλάβεις το πόστο της τεχνικής ηγεσίας του συγκεκριμένου συλλόγου;

    -«Ο Ηρακλής Καβάλας όπως γνωρίζετε είναι μία ιστορική ομάδα, έχει ένα πάρα πολύ μεγάλο παρελθόν και επειδή συζήτησα με τους ανθρώπους του, οι οποίοι έδειξαν ότι έχουν όραμα και δικό μου όραμα βέβαια είναι να δημιουργήσω έναν Ηρακλή Καβάλας πολύ δυνατό, μέσα στο Νομό Καβάλας αλλά και έξω από αυτόν, γι’ αυτό και συμφωνήσαμε και δώσαμε τα χέρια. Θέλω να σας πω ότι οι παράγοντες του Ηρακλή Καβάλας μου φέρθηκαν πολύ καλά, με «κέρδισαν» και θέλω να πιστεύω ότι μέσα από σκληρή δουλειά αλλά και υπομονή να κάνω πράξη, το δικό τους όραμα που ταυτίζεται με το δικό μου».

    Comments are closed.