Bookmarks

     

    Με χίλια μύρια προβλήματα αναμένεται να ταξιδέψει την ερχόμενη Κυριακή (3/6) το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος στην έδρα του ΠΑΟ Κοσμίου προκειμένου να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των αγώνων κατάταξης του 1ου ομίλου για την άνοδο στη Δ΄ Εθνική κατηγορία. Η αναμέτρηση στην έδρα του ΠΑΟ Κοσμίου είναι μία αναμέτρηση ιδιαίτερα δύσκολη με δεδομένο το γεγονός ότι το συγκρότημα του Στέλιου Ιγνατιάδη στους τέσσερις πρώτους αγώνες που έδωσε έχει γνωρίσει τρεις ήττες ενώ μόνο μία φορά έχει καταφέρει να «γευτεί» τη χαρά της νίκης.

     

    Έτσι λοιπόν το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟ Κοσμίου είναι ένα παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και το σίγουρο είναι ότι αυτό το γνωρίζουν όλοι όσοι βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας περισσότερο από όλους, το γνωρίζει ο προπονητής Στέλιος Ιγνατιάδης ο οποίος καλείται να λύσει έναν μεγάλο γρίφο σε ότι έχει να κάνει με την 11άδα που θα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟ Κοσμίου.

     

    Οι δηλώσεις του Στέλιου Ιγνατιάδη

    Ο Στέλιος Ιγνατιάδης μίλησε στο www.kavalagoal.gr και αναφέρθηκε στα δύο παιχνίδια τα οποία έχει να δώσει η ομάδα του μέχρι που να ολοκληρωθεί ο κύκλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων των αγώνων κατάταξης. Πιο συγκεκριμένα ο Στέλιος Ιγνατιάδης μας δήλωσε τα εξής:

    -«Μας έχουν απομείνει δύο παιχνίδια και σίγουρα η βαθμολογική θέση στην οποία βρισκόμαστε, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ότι είναι και η καλύτερη. Ωστόσο εμείς οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό προκειμένου να προασπίσουμε τα συμφέροντα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερο βαθμούς, ώστε να κάνουμε στο τέλος τον απολογισμό μας. Εκείνο το οποίο θέλω να σας τονίσω είναι το γεγονός πως κατά τη διάρκεια των αγώνων κατάταξης μας προέκυψαν πολλά και σοβαρά προβλήματα σε επίπεδο τραυματισμών. Αφού δεν έχων στη διάθεσή μου πολλούς βασικούς ποδοσφαιριστές. Έτσι εκ των πραγμάτων είμαι υποχρεωμένος να προχωρήσω σε πολλές αλλαγές ανεβάζοντας στη βασική 11άδα ποδοσφαιριστές από το εφηβικό τμήμα. Όμως εμείς όπως και να έχει πρέπει να το παλέψουμε, πρέπει να δούμε και τους δύο αντιπάλους μας στα μάτια, δεν πρέπει να φοβηθούμε απολύτως τίποτε προκειμένου να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται με την ολοκλήρωση των αγώνων κατάταξης.

     

    Με πολλές απουσίες στον ΠΑΟ Κοσμίου

    Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο προπονητής του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος Στέλιος Ιγνατιάδης καλείται «να ανακατέψει» και μάλιστα σε πολύ μεγάλο βαθμό την τράπουλα προκειμένου να βρει εκείνες τις λύσεις για την ιδανικότερη 11άδα που θα κατεβάσει μιας και οι απουσίες βασικών παικτών του στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟ Κοσμίου είναι πολλές. Και αυτό γιατί η ομάδα του θα στερηθεί των υπηρεσιών του τερματοφύλακα Δημήτρη Παπαζούδη ο οποίος ως γνωστών κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης λίγο πριν από το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ένωση Ανθείας/Αριστείνου υπέστη εξάρθρωση δύο δάχτυλων και πρόωρα γι’ αυτόν τελείωσε η φετινή σεζόν. Από κει και πέρα θλάση έχει υποστεί ο Βασίλης Καζαντζίδης ενώ πρόβλημα στο δικέφαλο αντιμετωπίζουν τόσο ο Σίμος Τσότρας όσο και ο ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Γεωργαντέλης. Στα πλάνα του προπονητή Στέλιου Ιγνατιάδη δεν υπολογίζεται και ο Ζώγας Λουκάς που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τους προσαγωγούς του καθώς και ο Ναπολέων Μελισσός ο οποίος έχει υποβληθεί σε εγχείρηση στους χιαστούς.

     

    Η ερχόμενη 5η αγωνιστική

    Αναλυτικά οι δύο αναμετρήσεις οι οποίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Κυριακή (3/6) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής ημέρας των αγώνων κατάταξης του 1ου ομίλου για τη Δ΄ Εθνική κατηγορία έχουν ως εξής:

    ΠΑΟ Κοσμίου-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

    Διαιτητής: Δημήτριος Πρασατζής, Βοηθοί: Νικόλαος Παρασκευούδης-Γεώργιος Χατζηνάκος (Ε.Π.Σ. Δράμας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Χρήστος Δαγκλής (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας).

     

    Αστέρας Μαγικού-Ένωση Ανθείας/Αριστείνου

    Διαιτητής: Απόστολος Αμπάρκιολης, Βοηθοί: Νικόλαος Περικλείδης-Αθανάσιος Χαδημόγλου (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Ευστράτιος Ζαχαρόπουλος (Ε.Π.Σ. Δράμας).

     

    Η βαθμολογία

    1. ΠΑΟ Κοσμίου (4-3) 7

    2. Ένωση Ανθείας/Αριστείνου (7-6) 7

    3. Αστέρας Μαγικού (15-7) 6

    4. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (3-13) 3

    One Response to “Με χίλια μύρια προβλήματα αναμένεται να ταξιδέψει την ερχόμενη Κυριακή (3/6) το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος στην έδρα του ΠΑΟ Κοσμίου προκειμένου να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των αγώνων κατάταξης του 1ου ομίλου για την άνοδο στη Δ΄ Εθνική κατηγορία”