Bookmarks

     

    Το Σαββατοκύριακο 9 & 10 Ιουνίου έχουν προγραμματιστεί από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας να διεξαχθούν οι αγώνες κατάταξης για τον υποβιβασμό στη Β΄ αλλά και Γ΄ κατηγορία σε περίπτωση που το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος δεν καταφέρει να εξασφαλίσει την άνοδό του στη Δ΄ Εθνική κατηγορία. Μάλιστα να σημειωθεί ότι στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από πλευράς της διοργανώτριας αρχής δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από το θέμα αυτό για την ενημέρωση των άμεσα ενδιαφερομένων ομάδων οι οποίες θα λάβουν μέρος στους αγώνες μπαράζ-κατάταξης.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου το οποίο εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

    -«Γνωρίζουμε στα άμεσα ενδιαφερόμενα σωματεία, Ατρόμητος Χαλκερού, Γ.Σ. Χελιδόνια, Ένωση Παγγαϊκού-Δρυάδος και Φίλιππος Χρυσοκάστρου ότι στην περίπτωση που η πρωταθλήτρια ομάδα της ένωσής μας Βυζάντιο Κοκκινοχώματος αποτύχει να ανέλθει στην Δ’ Εθνική κατηγορία τότε οι αγώνες κατάταξης για υποβιβασμό στην Β’ και Γ’ κατηγορία θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιουνίου 2012.

    Συγκεκριμένα ο αγώνας Φίλιππος Χρυσοκάστρου-Ένωση Παγγαϊκού για τον υποβιβασμό μίας εκ των δύο στην Γ’ κατηγορία θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Ιουνίου 2012 σε ουδέτερο γήπεδο, ο δε αγώνας Ατρόμητος Χαλκερού-Α.Σ. Χελιδόνια για τον υποβιβασμό μίας εκ των δύο στην Β’ κατηγορία θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012 σε ουδέτερο γήπεδο.

    Η ώρα έναρξης των δύο ανωτέρω αγώνων καθώς και το γήπεδο θα ορισθούν από το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Καβάλας στη συνεδρίασή του την Τρίτη 5 Ιουνίου 2012».

    One Response to “Το Σαββατοκύριακο 9 & 10 Ιουνίου οι αγώνες κατάταξης για τον υποβιβασμό στη Β΄ και Γ΄ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας”