Bookmarks

    Κατά τη διάρκεια σεμνής τελετής με την απονομή διπλωμάτων σε όλους τους ποδοσφαιριστές, όλων των ηλικιών που στελεχώνουν τα τμήματα υποδομής της Α.Ε. Καβάλας έπεσε πριν μερικές ημέρες και μάλιστα με τον πλέον πετυχημένο τρόπο η αυλαία της φετινής ποδοσφαιρικής περιόδου και γενικότερα των δραστηριοτήτων που αναπτύχθηκαν. Ήταν μία γιορτή όπου τα χαμόγελα της ικανοποίησης έδιναν και έπαιρναν από πλευράς του Προέδρου της Α.Ε. Καβάλας Αντώνη Πρασίνη αλλά και των υπολοίπων συνεργατών-προπονητών του συλλόγου, αφού τα αποτελέσματα της σε βάθος δουλειάς που γίνεται «απέδωσαν καρπούς».

    Στη σεμνή αλλά ιδιαίτερα ζεστή εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στο «Βερούλειο» γήπεδο, το παρόν τους έδωσαν πλήθος γονέων οι οποίοι στήριξαν πλήρως την προσπάθεια που καταβλήθηκε δείχνοντας αμέριστη εμπιστοσύνη, όπως επίσης την όλη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους άνθρωποι οι οποίοι κόσμησαν αλλά και συνεχίζουν να κοσμούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο της χώρας μας. Πιο συγκεκριμένα παρόντες ήταν οι πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα Γιάννης Παπαϊωάννου, οι προπονητές Παύλος Δερμιτζάκης και Άγγελος Διγκόζης, ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Χρήστος Μίγγας και ο προπονητής του ανδρικού τμήματος της Α.Ε. Καβάλας Βασίλης Ζέρβας. Στην εκδήλωση το παρόν του έδωσε και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Σταμάτης Τσάμαρης. Μάλιστα για την ενημέρωση της φίλαθλης κοινής γνώμης το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε. Καβάλας εξέδωσε σχετικό δελτίο τύπου.

    Το δελτίο τύπου της Α.Ε. Καβάλας

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε. Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

    -«Με την απονομή διπλωμάτων σε όλα τα παιδιά, όλων των ηλικιών που ανήκουν σε όλα τα τμήματα υποδομής της Α.Ε. Καβάλας, με την γιορτή η οποία πραγματοποιήθηκε, έπεσε η αυλαία της φετινής ποδοσφαιρικής περιόδου 2011-2012, η οποία κρίνεται άκρως πετυχημένη.

    Στην σεμνή γιορτή του ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε στο «Βερούλειο» γήπεδο, κόσμησαν με την παρουσία τους επαγγελματίες προπονητές και ποδοσφαιριστές, και γενικότερα άνθρωποι του ποδοσφαίρου οι οποίοι έχουν προσφέρει σε μέγιστο βαθμό στα τοπικά ποδοσφαιρικά δρώμενα. Πιο συγκεκριμένα το παρόν τους στην εκδήλωση έδωσαν ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης ο βοηθός προπονητής του Πανθρακικού Άγγελος Διγκόζης, ο πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα Γιάννης Παπαϊωάννου, ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Πανθρακικός Χρήστος Μίγγας ο οποίος ως γνωστών αναδείχθηκε μέσα από τα «σπλάχνα» του και τα τμήματα υποδομής της Α.Ε. Καβάλας καθώς και ο προπονητής του ανδρικού τμήματος Βασίλης Ζέρβας.

    H διοίκηση της Α.Ε. Καβάλας και ειδικότερα ο πρόεδρος Αντώνιος Πρασίνης θα θέλαμε να ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους στην εκδήλωση καθώς επίσης και για τη στήριξή τους στο σύλλογό μας, όπως θέλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε να εκφράσουμε σε όλους τους γονείς για την αμέριστη εμπιστοσύνη που μας έδειξαν για άλλη μια χρονιά.

    Για άλλη μια χρονιά δεκάδες γονείς από την πόλη αλλά και γενικότερα το Νομό Καβάλας, εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους στο σύλλογο της Α.Ε. Καβάλας και θεωρούμε ότι η εμπιστοσύνη αυτή κρίνεται άκρως ουσιαστική. Δεκάδες παιδιά σε έναν μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών-ταλέντων συμμετείχαν σε όλα τα τμήματα υποδομής και τα οποία έλαβαν μέρος κατακτώντας πολλές πρωτιές σε τουρνουά τα οποία πραγματοποιήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου που ολοκληρώθηκε. Πιο συγκεκριμένα στα τμήματα υποδομής της Α.Ε. Καβάλας συμμετείχαν με απόλυτη επιτυχία στα τουρνουά ποδοσφαίρου της Δόξας Δράμας «Δουμπέσης», του Πανδραμαϊκού, του Πανδραμαϊκού «Σάλας», των Κρηνίδων «Φιλίππεια», του Άρη Ζυγού, του ΠΑΟΚ Αγ. Ανδρέα «Φελαχίδη», της Δόξας Λυδίας «Θόδωρος Ζαγοράκης», του Νέστου Χρυσούπολης, της ακαδημίας ΠΑΟΚ Δράμας, του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, της Ε.Π.Σ. Καβάλας που διεξήχθη στη Θάσο καθώς και στα πρωταθλήματα τα οποία οργάνωσε με επιτυχία η Ε.Π.Σ. Καβάλας συμμετέχοντας με δύο τμήματα ανά κατηγορία. Παράλληλα όλα τα τμήματα υποδομής έλαβαν μέρος σε πολλά φιλικά παιχνίδια με διάφορες ακαδημίες ποδοσφαίρου είτε εντός είτε και εκτός Νομού Καβάλας.

    Επικεφαλής και υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της Α.Ε. Καβάλας είναι ο Εμμανουήλ Γερακίνης ενώ τα τμήματα υποδομής του συλλόγου στελεχώνονται με 6 προπονητές οι οποίοι έχουν προσφέρει τα μέγιστα μέχρι σήμερα στην ανάδειξη ταλέντων, στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών καθώς και στην εύρυθμη λειτουργία όλων των τμημάτων. Οι προπονητές αυτοί είναι οι εξής: Ηλίας Δερβετζής (υπεύθυνος των τμημάτων 1997-8 και 2002), Στέλιος Αμοιρίδης (υπεύθυνος των τμημάτων 1990-2000 και 2001), Στάθης Θωμαΐδης (υπεύθυνος του τμήματος 2003), Ιωάννης Δερβετζής (υπεύθυνος των τμημάτων 2005 και 2006), Ιωάννης Κουμλιάς (υπεύθυνος του τμήματος 2004) και Πάρης Τσαπανίδης (προπονητής τερματοφυλάκων). Σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να τονίσουμε ότι ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012, ημέρα έναρξης των δραστηριοτήτων και προπονήσεων για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2012-2013.

    Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε. Καβάλας θεωρεί υποχρέωση του, δημόσια να ευχαριστήσει για την συμπαράσταση προς το σύλλογο και τα τμήματα υποδομής του τους, Επαμεινώνδα Καληγέρη Επίτιμο Πρόεδρο της Α.Ε. Καβάλας και  Πρόεδρο του συνδέσμου φιλάθλων ΑΕΚ, Ηλιούπολης Αθήνας, Ελευθερία Ξυλούδη και Κωνσταντίνο Παπάζογλου-Σωτήριο Τζεβελέκη».

    Comments are closed.