Bookmarks

     

    Καμία απολύτως εξέλιξη δεν προέκυψε μέσα στο προηγούμενο Σαββατοκύριακο (9-10/6) και γενικότερα τις τελευταίες ημέρες, γύρω από το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας με τον 44χρονο Έλληνα προπονητή Δημήτρη Πρίφτη, για 3η συνεχόμενη περίοδο. Και αυτό γιατί μέχρι και σήμερα Δευτέρα (11/6) το απόγευμα, δεν υπήρξε καμία τηλεφωνική επικοινωνία του Προέδρου της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κώστα Παπακωνσταντίνου με τον Έλληνα προπονητή.

     

    Μάλιστα όπως άλλωστε είχε δηλώσει στο www.kavalagoal.gr ο Έλληνας προπονητής Δημήτρης Πρίφτης πριν μερικές ημέρες: «Τα πάντα είναι στον αέρα και το οικονομικό ζήτημα είναι εκείνο το οποίο δείχνει μέχρι τώρα ότι αποτελεί τον παράγοντα ο οποίος «χωρίζει» τις δύο πλευρές. Την ίδια ώρα και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κώστας Παπακωνσταντίνου είναι αποφασισμένος να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται, το όλο θέμα είτε θετικά είτε αρνητικά μιας και σύμφωνα με τον ίδιο έχει χαθεί αρκετός χρόνος και ο σχεδιασμός της ομάδας έχει καθυστερήσει κατά κάποιο τρόπο. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει πολύ και από την πλευρά του ο Κώστας Παπακωνσταντίνου είναι αποφασισμένος να κλείσει το όλο θέμα τις αμέσως επόμενες ώρες ή το αργότερο μέσα σε ένα 24ωρο.

     

    Τιμήθηκαν οι Κ. Παπακωνσταντίνου και Χρ. Στεφανίδης

     

    Σε μία σεμνή τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής (10/6), στην ανάπαυλα του ημιχρόνου του τελικού  αγώνα των αγοριών του 25ου Πρωταθλήματος Μίνι Μπάσκετ Δημοτικών Σχολείων Καβάλας, ο οργανισμός «Δημωφέλεια» του Δήμου Καβάλας τίμησε τον πρόεδρο της ΚΑΕ Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Κώστα Παπακωνσταντίνου, καθώς και τον αρχηγό της ομάδας, Χριστόφορο Στεφανίδη. Την τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της Καβαλιώτικης ΚΑΕ Κώστα Παπακωνσταντίνου για την πολύχρονη προσφορά του στο Καβαλιώτικο μπάσκετ, παρέδωσε ο Δήμαρχος Καβάλας, Κωστής Σιμιτσής, ενώ τον αρχηγό της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας τίμησε, παραδίδοντας την πλακέτα ο Πρόεδρος της «Δημωφέλειας», Στέλιος Σχοινάκης. Για τη βράβευση του από το Δήμο Καβάλας, ο πρόεδρος της Καβαλιώτικης ΚΑΕ Κώστας Παπακωνσταντίνου, τόνισε μεταξύ των άλλων:

    -«Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουν κάποιοι την προσφορά σου. Σ’ αυτό τον αγώνα που δίνουμε καθημερινά, είναι σημαντικό να ξέρουμε ότι δεν ήμαστε μόνοι μας. Πάντα είχαμε και έχουμε στο πλευρό μας, το δήμαρχο Καβάλας, κ.Κωστή Σιμιτσή. Είναι άνθρωπος που γνωρίζει το μπάσκετ και καταλαβαίνει καλύτερα από τον καθένα τις δυσκολίες».
    Από την πλευρά του, ο Χριστόφορος Σεταφνίδης, δήλωσε τα εξής:

    -«Αυτό το βραβείο με γεμίσει χαρά και συνάμα συγκίνηση. Είναι ένα βραβείο που ανήκει σε όλη την ομάδα, τους παίκτες, το προπονητικό τήμ και τη διοίκηση που καθημερινά είναι κοντά μας.

     

    Ξεκινάει το 6ο Basketball Camp από την Ένωση Καβάλας

    Σε εξέλιξη βρίσκονται τον τελευταίο καιρό οι προετοιμασίες στην Καβάλα για το 6ο Basketball Camp, το οποίο θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Καλαμίτσας. Πρόκειται για ένα καμπ το οποίο είναι εντελώς δωρεάν και να τουνίσουμε ότι ουσιαστικά θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση θα γίνει το διήμερο 15-16 Ιουνίου με τη συμμετοχή παιδιών που έχουν γεννηθεί τα έτη 2000-2005. Η δεύτερη φάση θα ακολουθήσει την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, αμέσως μετά το τέλος των εντατικών προπονήσεων των αγωνιστικών τμημάτων της Καβάλας και εκεί θα έχουμε και τις βραβεύσεις και τις απονομές των παιδιών για τα πρωταθλήματα, αλλά και τις τιμητικές θέσεις που κατέλαβαν τη χρονιά που μας πέρασε.

     

    Μάλιστα εκείνο το οποίο πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για το 6ο Basketball Camp και μεταξύ άλλων σημειώνει τα εξής:

    -«Αγαπητά μας παιδιά, η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας σας προσκαλεί να λάβετε μέρος εντελώς δωρεάν στο 6ο Basketball Camp που διοργανώνει για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 2000-2005 στο κλειστό της Καλαμίτσας 15 και 16 Ιουνίου. Ελάτε μαζί μας να παίξουμε, να χαρούμε, να κάνουμε καινούριους φίλους και προπάντων να χορτάσουμε μπάσκετ από το πρωί μέχρι το βράδυ.

    Επικοινωνία: 6932468511 (Βασίλης Σαρόγλου)».

     

     

    Comments are closed.