Bookmarks

   

  Για «όλους και για όλα», μίλησε το βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης (27/6) στο ξενοδοχείο «Lucy», στη συνάντηση με τα μέλη και τους φίλους της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, αλλά και τους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ ο Πρόεδρος της Καβαλιώτικης ΚΑΕ, Κώστας Παπακωνσταντίνου. Ξεκαθάρισε για μία ακόμη φορά, πως μπορεί το μπάτζετ της ομάδας να μειωθεί, όχι όμως κάνοντας εκπτώσεις στην αγωνιστική ποιότητα της ομάδας, ενώ τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι να κάνει πιο ελκυστική και εύκολη την πρόσβαση στο γήπεδο της Καλαμίστας. Μεταξύ των άλλων ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κώστας Παπακωσταντίνου υπογράμμισε τα εξής:

   

  -Για τη χρονιά που έρχεται:

  -«Αρχίσαμε να μορφοποιούμε τη μελλοντική μας κατάσταση. Γνωρίζουμε όλοι πως η Ε.Κ.Καβάλας έχει μία αξιόλογη παρουσία αυτά τα χρόνια στην Α1, την οποία θα πρέπει κάποια στιγμή να την κεφαλοποιήσει. Μπορεί να ακούγεται τετριμμένο, αλλά εάν αυτή η ομάδα δε γίνει πραγματικά υπόθεση όλων μας, δε μπορεί να σταθεί! Θα πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα σε όλους τους τομείς και όπως λέει και η πετυχημένη διαφήμιση, να πάρουν διαρκείας…όλοι! Είναι ντροπή κάποιοι να προσπαθούν να μπούν δωρεάν στο γήπεδο. Κάθε παιχνίδι μας κοστίζει 5.000-5.500 ευρώ, τα κόστη είναι μεγάλα. Η Πολιτεία μας αντιμετωπίζει σαν μία κερδοσκοπική εταιρεία. Εμείς «εξάγουμε» μόνο μπάσκετ, έχοντας μία καλή αγωνιστική παρουσία και ήθος. Αυτό το ήθος πρέπει να διατηρήσουμε πάση θυσία, γιατί είναι μοναδικό για τα γήπεδα της Ελλάδας. Το επίπεδο που έχουν οι Καβαλιώτες φίλαθλοι είναι υψηλό. Έρχονται στο γήπεδο οικογένειες με παιδιά και θέλουμε να συνεχίσουμε να έρχονται. Η εικόνα πολιτισμού στην Καλαμίτσα, εντυπωσιάζει όλες τις ομάδες που έρχονται να παίξουν αντίπαλοι μας».

   

  -Για τη Λέσχη Φίλων της Ένωσης:

  -«Ένας από τους βασικούς μας στόχους φέτος είναι να ενεργοποιήσουμε ακόμη περισσότερο τη Λέσχη Φίλων της Ένωσης».

   

  -Για την ονομασία της ομάδας:

  -«Η Ένωση θα αλλάξει και όνομα και σήμα. Κάτι που θα αναδεικνύει περισσότερο την πόλη και θα είναι σήμα κατατεθέν της. Έχουμε αναθέσει σε εταιρεία να μας βρει 2-3 ονόματα, θα κάνουμε ένα «δημοψήφισμα» μεταξύ των μελών και των φίλων μας και όποιο όνομα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους αυτό θα επικρατήσει».


  -Για το μετοχικό άνοιγμα της ΚΑΕ:

  -«Η ομάδα επιχειρεί να κάνει άνοιγμα προς τον κόσμο και για το λόγο αυτό θα βγάλει προς πώληση το 16% των μετοχών, από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που θα κάνει, δηλαδή 12.000 μετοχές, που θα διατεθούν στον κόσμο».

   

  -Για τις περικοπές στο μπάτζετ:

  -«Μέσα από αυτή τη νέα οικονομική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, αναγκαζόμαστε να πάμε σε κάποιες περικοπές στον προϋπολογισμό. Αυτό δε σημαίνει πως θα κινδυνεύσει και η παρουσία μας στο πρωτάθλημα. Θέλουμε, τόσο το τεχνικό τήμ, όσο και το δυνατόν περισσότεροι παίκτες μας να είναι ντόπιοι και από το γύρω περιοχή. Γι΄αυτό και το λόγο θα υπάρχουν συμβόλαια 2-3 χρόνων και όχι μονοετές. Δε νοείται, π.χ. παίκτες σαν τον Σίμονς να κάνουν μία εξαιρετική σεζόν, να παίρνουν μετεγγραφή και η ομάδα  να μην πληρώνεται γι’ αυτή την υπεραξία. O αγωνιστικός κορμός της ομάδας θα αποτελείται από νέα παιδιά. Για το λόγο αυτό σκεφτόμαστε να κάνουμε συνεργασίες με άλλες ομάδες, με αμοιβαίο όφελος».

   

  -Για τη νέα διοίκηση του ΕΣΑΚΕ:

  -«Εμείς ήμαστε με τον ΕΣΑΚΕ και πάντα το στηρίζουμε, είτε τον προηγούμενο πρόεδρο, είτε το νέο πρόεδρο. Αγαπάμε το μπάσκετ και ήμαστε πάντα στη διάθεση και στη σκέψη για την ανάπτυξη του».

   

  -Για τις νέες τιμές των διαρκείας:

  -«Θέλουμε να κάνουμε πιο εύκολη και φτηνή την πρόσβαση στην Καλαμίτσα. Στόχος μας είναι ο καθένας να κάθεται εκεί όπου πληρώνει και θα ελέγχουμε περισσότερο την είσοδο. Έχουμε μειώσει τις τιμές πολύ, γιατί ξέρουμε πως ο κόσμος ζορίζεται οικονομικά».

   

  -Για την Καλαμίτσα:

  -«Το ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα γήπεδο και παίζει η Καβάλα μπάσκετ, οφείλεται καθαρά στην ΚΑΕ, που έφερε χρήματα από τον ΟΠΑΠ και πλήρωσε για να γίνει όλο αυτό. Δυστυχώς δεν είχαμε τη βοήθεια που θα θέλαμε από το Δήμο. Λυπάμαι που ήμαστε το μοναδικό γήπεδο στην Ελλάδα, που ο κόσμος που κάθεται στη δυτική κερκίδα, θα πρέπει να γυρίζει και να κοιτάει επάνω για βλέπει τη διακύμανση του σκορ! Η λειτουργία του κλειστού γυμναστηρίου γίνεται σε δύσκολες συνθήκες και όλοι υποφέρουμε ο ένας, τον άλλον! Τις οριακές καταστάσεις δεν τις βγάζουμε προς τα έξω, γιατί δεν αντέχουμε άλλο τη μιζέρια και τη μουρμούρα, που μας χαρακτηρίζουν σ’ αυτή την πόλη»…

   

  -Για τα μετεγγραφικά θέματα:

  -«Στη βδομάδα που θα έρθει, θα έχουμε συνάντηση με τον Καραποστόλου και μετά το Σίμτσακ. Εμείς έχουμε διάθεση να μείνουν στην ομάδα, όμως πρέπει να θυμόμαστε πως ο προϋπολογισμός της ομάδας πρέπει να πέσει».

   

  Αρνητική εντύπωση

  Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι αρνητική εντύπωση προκάλεσε η δήλωση του Προέδρου της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κώστα Παπακωνσταντίνου ότι δεν του αρέσουν τα συνθήματα τα οποία ακούγονται, στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» υπέρ του Α.Ο.Κ. από τους Καβαλιώτες φιλάθλους, κατά τη διάρκεια των εντός έδρας αναμετρήσεων που δίνει η Καβαλιώτικη ΚΑΕ. Μία δήλωση η οποία προκάλεσε αρνητική εντύπωση κυρίως στις τάξεις των Καβαλιωτών φιλάθλων που βρέθηκαν εκεί αλλά και στη συντριπτική πλειοψηφία των παρευρισκόμενων. Την ίδια ώρα αρνητική εντύπωση προκάλεσε και η δήλωση του Προέδρου της Καβαλιώτικης ΚΑΕ Κώστα Παπακωνσταντίνου για συγχώνευση με τον ΚΑΟ Δράμας.

   

  Οι τιμές των διαρκείας

  Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στον ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Μακρής, έκανε μία μίνι παρουσίαση του φετινού χορηγικού, ενώ ανακοίνωσε και τις νέες μειωμένες τιμές των καρτών διαρκείας. Μεταξύ των άλλων είπε:

  -«Οι 12 ομάδες φέτος στο πρωτάθλημα θα βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο. Ξεκινούν από την ίδια γραμμή αφετηρίας. Το πρωτάθλημα να είναι πιο σκληρό από ποτέ και ακόμη πιο δύσκολο από το περυσινό. Για το λόγο αυτό και πάλι θα πρέπει να γίνει… «Κάστρο» η Καλαμίτσα. Η αγορά κάρτας διαρκείας, αποτελεί ίσως την καλύτερη μορφή βοήθειας προς την ομάδα. Η εγγραφή στη Λέσχη Φίλων της Ένωσης, φέτος θα κοστίζει μόλις 25, από τα 40 ευρώ που ήταν πέρυσι, όμως τα προνόμια θα είναι ίδια, καθώς και η δυνατότητα να διαλέξουν τα μέλη από δύο δώρα. Όσον αφορά το χορηγικό πρόγραμμα, θα υπάρχει το κλασικό για τις εταιρείες και τους επαγγελματίες, αλλά και το πρόγραμμα «Δεσμός» που θα κοστίζει 100 ευρώ και μπορεί να συμμετέχει ο κάθε Καβαλιώτης».

   

  -Για τις νέες τιμές διαρκείας:

  -«Τα διαρκείας πίσω από τις μπασκέτες από 150 ευρώ, θα κοστίζουν μόλις 100 ευρώ. Τα μπλέ στην ευθεία από 200 ευρώ, θα κοστίζουν 120 ευρώ και από 300 ευρώ, έγιναν 200 ευρώ. Τα «ακριβά» των 400 και 700 ευρώ θα μείνουν έως έχουν».

  One Response to “Για «όλους και για όλα», μίλησε το βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης (27/6) στο ξενοδοχείο «Lucy», στη συνάντηση με τα μέλη και τους φίλους της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, αλλά και τους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ ο Πρόεδρος της Καβαλιώτικης ΚΑΕ, Κώστας Παπακωνσταντίνου.- Αρνητική εντύπωση προκάλεσε η άποψή του για τα συνθήματα που ακούγονται υπέρ του Α.Ο.Κ. στην Καλαμίτσα”