Bookmarks

    Το απόγευμα της προηγούμενης Δευτέρας 22 Ιανουαρίου το Διοικητικό Συμβούλιο  της ΕΠΣ Καβάλας, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Απόλλων Καβάλας, τίμησε με την παρουσία του την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του σωματείου.

     

    Η κοπή έγινε στο κέντρο διασκέδασης «Καβαλιώτισσα», όπου από πλευράς της Ένωσης παρέστησαν ο γενικός γραμματέας, Χρήστος Παρασκευάς, ο αντιπρόεδρος  Δημήτρης Ρουμελιώτης και ο ταμίας κ. Τάσος Στεφανίδης.

    Σε μία ωραία εκδήλωση ο πρόεδρος του Απόλλων Σίμος Ανθουλάκης, έκοψε τη βασιλόπιτα με το φλουρί να πέφτει στην ΕΠΣ Καβάλας. Το κομμάτι της Ένωσης παρέλαβε ο Χρήστος Παρασκευάς, ο οποίος στο σύντομο λόγο του αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της δημιουργίας και ύπαρξης τμημάτων υποδομής, αφού εκεί στηρίζεται το μέλλον και οι φιλοδοξίες του Καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Επίσης, ο κ. Παρασκευάς σημείωσε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να στηριχθούν όλα τα σωματεία που διατηρούν τμήματα Υποδομής. Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Παρασκευάς τόνισε ότι η Ένωση θα είναι παρούσα όταν και όποτε κληθεί από τα σωματεία της, ώστε να παραστεί σε οποιαδήποτε εκδήλωση τους, απονέμοντας την ελάχιστη τιμή που αρμόζει στους ποδοσφαιρικούς παράγοντες, διότι χωρίς αυτούς και τις φιλότιμες προσπάθειες που καθημερινά καταβάλλουν, το μέλλον του ποδοσφαίρου θα ήταν «θολό».

    Αγαπητοί φίλοι, όλοι εμείς που σήμερα εκπροσωπούμε την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ήμασταν μέχρι πριν λίγο καιρό μάχιμοι παράγοντες σωματείων και βιώναμε με τον πιο παραστατικό τρόπο αυτό που ζουν οι σημερινοί παράγοντες. Και αυτός είναι ένας λόγος που καταλαβαίνουμε και εκτιμούμε την προσπάθεια τους. Και όταν θα αποτελέσουμε παρελθόν από την Ένωση, θα βρεθούμε και πάλι στα σωματεία για να τα υπηρετήσουμε, όπως κάνουμε τόσα χρόνια.

     

    Comments are closed.