Bookmarks

    Ο «χρυσός» σκόρερ των «Αργοναυτών στον θρίαμβο του Α.Ο.Κ. με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου με σκορ (1-0)  ήταν ο Νίκος Βαλαβανόπουλος ο οποίος να υπογραμμίσουμε ότι ήταν και ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

     

    Ο μόνιμος σκόρερ του συγκροτήματος του Κώστα Ανυφαντάκη, Νίκος Βαλαβανόπουλος έχει θητεία ακόμη σε Νέστο Χρυσούπολης, Ατσαλένιο, Ηρακλή Καβάλας, Κ20 Ξάνθης) έβαλε μέχρι τώρα 11 γκολ και κρατάει ζωντανούς τους «Αργοναύτες» στο όνειρο της ανόδου, έκανε δηλώσεις τονίζοντας στην «Αrena Press» τα εξής:

     

    -«Το ντέρμπι με το Παραλίμνιο κρίθηκε στο πάθος και τη δύναμη. Δείξαμε ότι το θέλαμε παραπάνω. Ήταν μονόδρομος για εμάς η νίκη. Πάντα παίζουμε γι’ αυτή, στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι κακές μέρες. Νικήσαμε δίκαια, με αποφασιστικότητα, πίστη στον εαυτό μας και το πλάνο παιχνιδιού του προπονητή μας. Είναι ωραίο συναίσθημα να σκοράρεις, χαίρομαι που βοηθώ τον ΑΟΚ και τους συμπαίκτες μου, αλλά όλοι έχουν μερίδιο και στο γκολ και στις νίκες. Χαίρομαι μόνο όταν τα γκολ μου έχουν αξία, αντίκρισμα σε τρίποντα. Αύριο θα είναι άλλος ο σκόρερ, πάνω απ’ όλους είναι η Καβάλα. Δε λέω αν είναι καλή ή κακή χρονιά για μένα. Σκέφτομαι μόνο την καθημερινή δουλειά και τη βελτίωση. Χρειάζεται υπομονή, θέληση, αυτοπεποίθηση και να μην επαναπαυόμαστε. Την Κυριακή παίζουμε στο Σιδηροχώρι ξεχνάμε ότι έγινε, υπάρχει και συνέχεια. Ο δρόμος είναι μακρύς και πολλές ομάδες είναι κοντά στην κορυφή. Θέλουμε να ξεπερνάμε τους εαυτούς μας. Σεβόμαστε τη φανέλα της Καβάλας, ελπίζουμε ο κόσμος να μας αγκαλιάσει, για να πετύχουμε όλοι μαζί κάτι ωραίο και ξεχωριστό».

    Comments are closed.