Bookmarks

    Νικηφόρα πέρασε από το Δημοτικό Στάδιο της Ελευθερούπολης ο Άρης Θεσσαλονίκης και πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης σε βάρος του Άρη Ακροποτάμου με σκορ (0-2). Ήταν μία νίκη η οποία σε γενικές γραμμές κρίνεται δίκαιη για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι παρουσιάστηκαν πιο παραγωγικοί, πιο αποφασιστικοί, πιο ουσιαστικοί και δίκαια με την αποτελεσματικότητα που τους διέκρινε επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

     

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, μία αναμέτρηση για γερά νεύρα με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το παιχνίδι και να πλησιάζουν αισθητά το ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα. Στο πάγκο της ομάδας κάθισε για πρώτη φορά ο Πάουλο Κάμπος.  Ο Άρης επιβλήθηκε άνετα του Ακροποτάμου με (0-2) στο γήπεδο της Ελευθερούπολης όπου συγκέντρωσε αρκετό κόσμο όπου στην πλειοψηφία τους ήταν υποστηρικτές των «κίτρινων».Ο Σούνας ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου , καθώς και τα δυο γκολ της συνάντησης.

     

    Το χρονικό της αναμέτρησης

     

    Στο 23΄ o Ψυχογιός θα σεντράρει από τα δεξιά, ο Σουνάς θα πεταχτεί στο κέντρο της άμυνας του Άρη Ακροποτάμου και με ωραία κεφαλιά θα σημειώσει το (0-1).

    Στο 41΄ είχαμε απίστευτη και απρόσμενη ευκαιρία για τον Άρη όταν μετά από βολέ του τερματοφύλακα, η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Πόι και πέρασε λίγο άουτ.
    Στο 42΄ είχαμε πρώτη σημαντική ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Δούμπλατζη να σουτάρει έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων, αλλά την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
    Στο 68΄ είχαμε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για το Βάσκο Φερνάντεζ που αποβάλλεται. Με δέκα ο Άρης.
    Στο 48΄είχαμε φοβερή ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Προβατίδη να σουτάρει τον Καρατζιοβαλή να απομακρύνει και τον Δούμπλατζη από πολύ κοντά να στέλνει την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Άρη για να μείνει το (0-1).

    Στο 81΄ ο Σουνάς μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Ακροποτάμου και διαδοχικά σουτ, θα πετύχει από κοντά το (0-2) για τον Άρη.
    Στο 78΄ είχαμε μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη. Όταν το φοβερό σουτ του Καπνιδη έξω από την περιοχή, η μπάλα θα χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και θα απομακρυνθεί.

     

    AΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ (Άκης Βάβαλης): Κωσταντάκος, Καμπερίδης, Σολακίδης (74 Πτηνόπουλος), Τσέπα, Σεφερίδης, Καραγιαννίδης, Προβατίδης, Παπαζούδης, Δούμπλατζης (67 Μανιός), Παπαδόπουλος, Αποστολίδης

    ΑΡΗΣ (Πάουλο Κάμπος): Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός, Φερνάντεζ, Λιόλιος, Παπαδόπουλος (70 Προβατίδης), Γκόλιας, Γκίνο, Πόι, Καπνίδης, Σουνάς (85 Χιντασέλι), Ατματσίδης (70 Μαζουλουξής)

     

    Τα αποτελέσματα

    1ος όμιλος-6η αγωνιστική
    Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα για τον 1ο όμιλο για την 6η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής ήταν τα εξής:

     

    Άρης Ακροποτάμου-Άρης Θεσ. 0-2
    Δόξα Δράμας-Αναγέννηση Γιαννιτσών 2-0
    Ηρακλής Αμπελοκήπων-Βυζάντιο Κοκκ.2-0
    Εθνικός Αγιονερίου-Απόλλων Αρναίας 1-0
    Καμπανιακός-Πανσερραϊκός 1-1
    Καστοριά-Θύελλα Φιλώτα 0-2
    Ορφέας Ελευθερούπολης-Έβρος Σουφλίου1-1
    Καβάλα-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 2-0

     

    Η Βαθμολογία

    (6η αγωνιστική)
    1. Καβάλα (8-1) 12

    2. Πανσερραϊκός (11-4) 12
    3. Έβρος Σουφλίου (8-2) 12
    4. Καμπανιακός (9-4) 11

    5. . Άρης Θεσσαλονίκης (8-6) 10
    6. Ορφέας Ελευθερούπολης (7-5) 9
    7. Δόξα Δράμας (6-7) 9
    8. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (5-5) 8
    9. Θύελλα Φιλώτα (5-5) 8
    10. Εθνικός Αγιονερίου (4-5) 8
    11. Ηρακλής Αμπελοκήπων (4-3) 7
    12. Εθνικός Αλεξανδρούπολης (6-8) 6
    13. Αναγέννηση Γιαννιτσών (3-9) 5
    14. Απόλλων Αρναίας (4-8) 4
    15. Άρης Ακροποτάμου (4-13) 4
    16. Καστοριά (2-11) 2

     

    Η Επόμενη αγωνιστική

    (7η, 16/11, 15.00)
    Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι αναμετρήσεις της ερχόμενης Κυριακής για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Μάλιστα στη συγκεκριμένη αγωνιστική υπάρχουν δύο μεγάλα ντέρμπι σε επίπεδο νομού Καβάλας. Πιο συγκεκριμένα ο Ορφέας Ελευθερούπολης στο γήπεδο του να φιλοξενήσει την ομάδα της Καβάλας, ενώ στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος το τοπικό Βυζάντιο σε ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, υποδέχεται τον Άρη Ακροποτάμου.

     

    Πρόκειται για αναμετρήσεις όπου το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι πάρα πολύ μεγάλο και αναλυτικά όλα τα ζευγάρια που θα συναντηθούν είναι τα εξής:

     

    Άρης-Αναγέννηση Γιαννιτσών
    Βυζάντιο Κ.-Άρης Ακροποτάμου
    Απόλλων Αρναίας-Δόξα Δράμας
    Πανσερραϊκός- Ηρακλής Αμπελοκήπων
    Θύελλα Φιλώτα-Εθνικός Αγιονερίου
    Έβρος Σουφλίου-Καμπανιακός
    Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Καστοριά
    Ορφέας Ελευθερούπολης–Καβάλα

     

    Comments are closed.