Bookmarks

    Την Τετάρτη (12/11) θα διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του Βραζιλιάνου μέσο επιθετικού της Καβάλας, Μοντέϊρο Ζουνίνιο, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης αφού υπέστη τράβηγμα στους προσαγωγούς και οδηγήθηκε σε αναγκαστική αλλαγή. Να σημειώσουμε ότι ο Βραζιλιάνος παίκτης του Α.Ο.Κ. Μοντέϊρο Ζουνίνιο που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (1ος όμιλος) υποβλήθηκε σήμερα Τρίτη (11/11) σε μαγνητική και ελπίδα των ιθυνόντων της ομάδας είναι το πρόβλημα του Μοντέιρο Ζουνίνιο να μην είναι σοβαρό.

     

    Το ιατρικό απουσιολόγιο

     

    Βέβαια την ίδια ώρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι πλην του ονόματος του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Μοντέϊρο Ζουνίνιο, στο ιατρικό απουσιολόγιο του Α.Ο.Κ. υπάρχει και αυτό του Αμβρόσιου Παπαδόπουλου. Ο ποδοσφαιριστής της Καβάλας που διανύει περίοδο αποθεραπείας, να σημειώσουμε ότι πριν από μερικές ημέρες «ντύθηκε στο χακί» σε στρατιωτική μονάδα, στον Αυλώνα. Από εκεί και πέρα όπως όλα δείχνουν ο ποδοσφαιριστής του Α.Ο.Κ. Μιχάλης Μπαντάνης που δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης να τονίσουμε ότι όλα δείχνουν πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού που αντιμετώπισε και θα τεθεί κανονικά στην διάθεση του προπονητή Γιάννη Ισπυρλίδη για το εκτός έδρας παιχνίδι στη Ελευθερούπολη, με αντίπαλο τον τοπικό Ορφέα. Εκτός από τα παραπάνω προβλήματα η τεχνική ηγεσία της Καβάλας δεν αντιμετωπίζει κανένα άλλο πρόβλημα και το γεγονός αυτό σίγουρα διευκολύνει τον προπονητή Γιάννη Ισπυρλίδη για να σχεδιάσει όσο καλύτερα γίνεται τα πλάνα του για το εκτός έδρας παιχνίδι στην Ελευθερούπολη, την ερχόμενη Κυριακή (16/11).

     

    Ρεπό και έναρξη των προπονήσεων

     

    Ρεπό έδωσε σήμερα Τρίτη (11/11) ο προπονητή Γιάννης Ισπυρλίδης στους παίκτες του για να ξεκουραστούν και μία ημέρα αργότερα θα ξεκινήσει το πρόγραμμα της προετοιμασίας, για το εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο, το συγκρότημα του Δημήτρη Μαγκαφίνη. Πρόκειται για το πρώτο από τα 2 συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια που θα δώσει ο Α.Ο.Κ. αφού την 8η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει στην Χαλάστρα, το συγκρότημα του Καμπανιακού. Μάλιστα να σημειωθεί ότι στόχος για τους «Αργοναύτες» στα συγκεκριμένα δύο (2) παιχνίδια είναι όχι μόνο να διατηρήσει το αήττητο του στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, αλλά ταυτόχρονα να συγκεντρώσει όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται.

     

    Άριστο το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια

     

    Την ίδια ώρα εκείνο το οποίο που θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια του Α.Ο.Κ. είναι πάρα πολύ καλό μετά την νίκη σε βάρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με σκορ (2-0) και με το γεγονός βέβαια ότι η ομάδα πάτησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Βέβαια ανάλογη ικανοποίηση επικρατεί και σε επίπεδο φίλαθλης κοινής γνώμης με τους καβαλιώτες να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την εξαιρετική πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

    Comments are closed.