Bookmarks

    Με «γεμάτες τις τσέπες» οι παίκτες της Καβάλας θα υποδεχθούν την ερχόμενη Κυριακή (9/11) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» τους αντίστοιχους του Εθνικού Αλεξανδρούπολης μιας και η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας φρόντισε σήμερα Τετάρτη (5/11) να τους πληρώσει και να τακτοποιήσει γενικότερα όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες οι οποίες έχουν να κάνουν με μισθούς, δόσεις, χρήματα για τα ενοίκια και γενικότερα ότι οικονομικό αντιστοιχεί στον κάθε έναν παίκτη των «Αργοναυτών».

     

    Έτσι λίγες ημέρες πριν από ένα ιδιαίτερα καθοριστικό παιχνίδι η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. φρόντισε για άλλη μία φορά να φανεί συνεπέστατη σε όλες τις οικονομικές της υποχρεώσεις προσπαθώντας να δημιουργήσει ακόμα καλύτερες προϋποθέσεις μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας. Και όλα αυτά την ώρα που όλοι γνωρίζουν, εντός των αποδυτηρίων του Α.Ο.Κ. ότι η αναμέτρηση κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης είναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερα κομβικό με την ομάδα του Γιάννη Ισπυρλίδη να σκέφτεται μόνο τους 3 βαθμούς της νίκης, μετά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες. Μάλιστα τα δύο συνεχόμενα ισόπαλα αποτελέσματα με τον Απόλλων Αρναίας στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και στην έδρα της Θύελλας Φιλώτα για την 5η αγωνιστική για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας απομάκρυναν κατά κάποιο τρόπο τον Α.Ο.Κ. από το ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα. Έτσι η κατάκτηση των 3 βαθμών της νίκης απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης χαρακτηρίζεται ως ανάγκη επιτακτική προκειμένου η ομάδα να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την κορυφή της βαθμολογίας. Την ίδια ώρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι την σοβαρότητα και ταυτόχρονα την αναγκαιότητα για την νίκη, θα πρέπει να το συνειδητοποιήσουν οι παίκτες της Καβάλας οι οποίοι οφείλουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να προσθέσει ο Α.Ο.Κ. στο ενεργητικό του τους 3 βαθμούς της νίκης που τόσο πολύ θέλει.

     

    Επέστρεψαν στις προπονήσεις

    Μετά το ρεπό που έδωσε στους παίκτες της Καβάλας την Τρίτη (4/11) ο προπονητής Γιάννης Ισπυρλίδης προκειμένου να ξεκουραστούν, αυτοί επέστρεψαν σήμερα Τετάρτη (5/11) στα αποδυτήρια του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» για την προγραμματισμένη διπλή προπόνηση τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα. Το μεγαλύτερο βάρος έπεσε κυρίως σε θέματα τακτικής όπως επίσης σε θέματα φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών με τα προβλήματα να είναι γνωστά για την τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Κ.. Τα προβλήματα κυρίως εντοπίζονται στην απουσία του Αμβρόσιου Παπαδόπουλου ο οποίος εξακολουθεί να διανύει στάδιο αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό του. Εκείνο το οποίο που θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι η τραυματική του πορεία εξελίσσεται ομαλότατα και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται περίπου προς το τέλος του μήνα που διανύουμε. Από εκεί και πέρα ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης δεν «πονοκεφαλιάζει» για καμία άλλη απουσία, υπολογίζοντας στα πλάνα του και τον ποδοσφαιριστή Παύλο Σταματόπουλο ο οποίος είχε αποβληθεί με δύο κίτρινες κάρτες στον αγώνα του κυπέλλου μέσα στην Αλεξανδρούπολη και την μία αγωνιστική της τιμωρίας του την εξέτισε στο εκτός έδρας παιχνίδι του πρωταθλήματος, στην έδρα της Θύελλας Φιλώτα. Από εκεί και πέρα ο Γιάννης Ισπυρλίδης δεν αντιμετωπίζει κανένα άλλο αγωνιστικό πρόβλημα και σχεδιάζει όσο καλύτερα γίνεται τα πλάνα του υπολογίζοντας σε όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ..

    Comments are closed.